Ayrıca marka olarak hangisi daha iyidir? Ben sony vaio diye düşünüyorum.
Notebook
Laptop
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence laptop ve marka olarak soracak olursanda ben bu zamana kadar dell kullandım ve bundan sonra da kullanmaya devam edeceğim.tercih nedenimi sorarsan, servis konusu en önemli konu, arıza durumunda kapıda servis imkanı var, eğer arıza kapıda giderilemiyorsa seni laptopsuz bırakmıyorlar, ürününüzün arızası giderilene sana bir laptop veriyorlar..
İkisinin bir farkı yok. Netbook ve laptop arasında tercih yapacaksan netbooklardan yani şu küçük bilgisayardan uzak dur aldığına alacağına pişman olursun. Vaio lar güzel makinedir güze seçim yapmışsın
Ben Teşekkür Ederim :)
Asus'un üstüne tanımam ben abi. Anakarta hiç girmiyorum bile zaten laptop konusundaki başarısının temelinde bile bu var. Adamlar laptop üretiyoruz diye piyasadan aldıkları standart anakartları yapıp satmıyor, bizzat o seri için kendi üretiyor.
Laptop dedim ve su an turkuaz renginde sony vaiomla takiliyorum burda :D
3 senedir kullaniyorum herhangi sorun cikarmadi, memnunum
ögrenciyim, ve tatilde kazandigim parayla aldigim icin kiymetini bildim :D
Cevap
22Cevap
her ikisi de aynı şey de. netobooktan veya laptoptan nasıl yararlanacağına bağlı. ben laptop u(notebook olanı :) tercih ederim her zaman için. ben de sony viao var plastik kasa olanlardan alma bence. diğerleri de biraz daha pahalı olabilir tabi. plastik kasaların malzeme kalitesi çok iyi değil. asus un falan dünya kadar güzel laptopları var.
İkisinin de yeri ayrı. Ancak iş hayatında değilsen, laptop daha kullanışlı olur sanırım. Bir Apple, sana laptop konusunda çığır açtıttırır. Tabi kullanmak için ehliyet almak zorundasın. Yada ben hiçbir iş yapmadığım için çözememiş olabilirim. :)
Bilgisayar alıcaksan bosuna sonye o kadar para verme.Laptopum bir önceki sonny vaio idi alırken en son modelını aldım 2,5 yıl sonra hem ekran gitti hem hard disk..Ortalama ömürleri 3 yıl.1000 tl çivarında acer ya da hp al bak keyfine
Notebook ile laptopun bir farkı yok. Netbook mu laptop mu dersen tabiki performans düşkünüyüz laptop he yok ben twitter facebook mail bakarım diyorsan al bir netbook netbook alacağına da al bir tablet pc onunla hallet.
asus hemen hemen tüm laptopların ısınma sorunu vardr ve ısındklarından dolayı kapanır şuana kadar hiç ole bir problem olmadı havanın çıkış deliklerini kapamadığı sürece cok fazla ısınmadı hiç tabi işletim sistemi hızı bütcene kalmıs :D Bide bu arada asusunn servisini pek bir övüyolar
Doğru düşünmüşsün güzel bir seçim bence laptop daha iyi notebook kullanmaya gelmiyo iki dosya ackapa yanıyor
Paran varsa macbook düşün en iyisi
Neye göre kime göre ne amacla nerde ?
Devir Tablet devri bajım! o.O
3G'siz alırsan tabii mutlu olamazsın. Veya gidip de 300 liralık o dandirik Çin malı şeyleri alırsan memnun kalamazsın. Samsung veya Apple alacaksın. Benim Samsung tabletim var ve gayet de memnunum. Otobüste, dolmuşta vaktimi değerlendirmemi sağlıyor :) Veya evden uzak kaldığımda.
alacaksan laptop al :) diğerleri oyuncak gibi ve çok kasıyo pek birşey yapamıyorsun , sony doğru seçim olabilir , asusda güzel markadır tavsiye ederim
Notebook Laptop aynı şeyler, sorunu değiştirebiliyorsan Netbook, Ultrabook ya da Notebook(Laptop) mu diye değiştir.
tabi dandik markalardan da alma gidip adam akılı markalara bak:D
laptop al mark değil ama i5 işlemci olsun ve en az 4 gb ram ve 2 gb ekran kartı
ikiside aynı sey ayrıca sony vaivo gönül rahatlığı ile alabilirsin lakin kullanıcı yorumlarınada bak
Fikibok..
.
güzelim bu kıyaslanmaz bence lap top yani
Bu nasıl saçma bir soru ikisi aynı şey zaten
La iki kelimede aynı anlama geliyor :D
kesinlikle laptop notebook insanı sinir ediyor .
ikisi de anlam olarak aynı diye biliyorum
Ya marka tek kasasi asil önemli olan ici ;)
İkisi de aynı şey
laptop, toshiba.
Laptop. Apple. :D
Laptop iyi.
Laptop
Laptop diyorum
laptop
Laptop iyidir...
Notebook
notebook tercihim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar