Merhaba arkadaşlar erkekler' de ve bayanlar da bel gamzesini nasıl buluyorsunuz? Bilmeyenler var mı. Benimde bel gamzem var 😊 Peki aramız' da var mı bel gamzesi olan beyler ve bayanlar?

Bende de var. benim her yerimde var. yuzumde bile 4 tane var 😂. Hic sevmiyorum.
Seni gamzelerin adına kutsuyorum 😂
Ahahaha senin üretimi fazla kacırmışlar o zaman maşallah her yerinde gamze var senin bel sormustum ben 😂
Olup olmadığından emin değilim:) Varsa da çok net değil.
-Gecen bol olsun.-
Anladım Allah vergisi sadece meraktan sordum çok bir ayrıcalığı yok sadece tatlı duruyor 😊 Sizin de geceniz güzel olsun hanımefendi 😊
Bence de hoş duruyor:)
Amin:)
Teşekkürler beğenmeyip hakaret eden arkadaslar oldu da 😊
Bel değil de götü görünüyor kızın ;-) ;-)
Nereye bakarsan orayı görürsün kardeş 😉
Cevap
3Cevap
Güzel bendede var ama bunlar kadar belirgin değil ne yapabilirim acaba estetikmi yapsam 😃
Bendekiler fazlasıyla belirgin hem estetiğe ne gerek var efendim varsa zaten güzeldir 😄
Belirgin olsun diye işte
Ciddimisin sen 😄 Gel benimkileri vereyim
Hadi ya verirmisin 😃
Hıhı veririm tabi bana bir faydası yok bari sen mutlu ol 😄
Niye ya güzel görünüyor sende de beğenen olur
Evet gayet güzel duruyor bende zaten illaki beğenen olur kadınım beğense yeter 😊
Aynen
O zaman sizin de estetiğe ihtiyacınız yok
Şaka bir yana aynen benimkide beni böyle beğeniyo başkasına gerek yok
Benimki daha yok malesef olursa diye söylemiştim 😂😂 Ne güzel sizi beğenip seven birisi var 😊
Olur umarım
Teşekkürler Hayırlısı diyelim.
Hem belimde hem yanağımda hem bacağımda ve çenemde gamze var hepsinide çok seviyorum
Maşallah Allah nazarlar dan saklasın efendim 😊
Teşekkürler 😊
Rica ederim 😊
herkeste olmuyomu bu😕 ben oyle biliyodum
Herkeste olmuyor bak bakayım var mı sende 😂
Yok yok herkeste yok bel gamzesi 😊
Hadi yine iyisin mutlu ol 😄
Göbek acıp gezip ne yapcaksın zaten belini de acıp gezmene gerek yok Allah vergisi bir güzellik sadece kimseye göstermeye gerek yok zaten
Ben dolaşmıyorum atletle hem gezebilirsin ben abaza değilim abaza olanlar var onların yüzün den erkekliğim den utanıyorum zaten
ayy çok iyi bence gamze 😇
Beğenmeyip gereksiz ve özürlü gibi diyen arkadaslarımız oldu
o şekilde hakaret edilmesi yanlış beğenmiyorsalar düzgün ifade etsinler ya da hiç konusmasinlar 😏
Bencede hem Allah vergisi bu yani biz istemedik yüce rabbim vermiş ekstra bir güzellik
evet haklısınız gayet iyi 👌
Teşekkürler efendim 😊
😊ne demek
Çok güzel çok estetik duruyor
Teşekkürler beğenmenize sevindim gerçekten çok hoş duruyor 😊
Bende de var duruyor öyle.
Durucak zaten ama tatlı gözüküyorlar 👍
Peki.
benimde varmış yeni keşfettim😅🙈
Hadi ya maşallah benimkini de kardeşim fark etti 1 sene önce valla o görmese ben fark etmezdim 😄
sanada maşaallah o zaman😅
Eyvallah teşekkürler 😊😂
Bana bir faydasını görmedim şimdiye kadar
Bende görmedim ne yalan söyliyim 😕
Bende de var çok seviyorum
Bencede ama bir kız arkadaşımız özürlü gibi dedi artık nedense 😂
Olabilir kıskanclık sezdim ben yok diye sanırım 😄
Pantolon kadına olma ış dar olmuş
Dar olmayınını alı verin 😉
bel gamzesi olan seksi kızlar galp
Ahaha selamları var kardeşim 😄
Diğer adı venüs gamzesi zaten. Venuslulerin hepsinde mevcuttur. Beğeniyorum.
Venüslüler derken açarmısın biraz su grubu olanlar ve venüs tarafın dan yönetilen burçlarmı
Yok direr Venüslü olanlar. Uzaylı yani😂✋
O zaman bendemi bir uzaylıyım 😕😂😂
Hepimiz Uzaylıyız. Ama sen dünyalı ben ise Venüslüyüm. 😂😂
Ya sen ne ayaksın genlerimle oynama benim hem diyorsun venüslü uzaylı hem dünyalı 😂 venüstemi yaşıyorsun 😕😄
@Grungee Bak birde marslı geldi ondada varmış ne olcak şimdi kafamı karıştırdınız ya 😕😂😂
@Grungee kız marslı mısın sen? Hiç sevmem Marslıları her yerde karşıma çıkmayın. Dünyada da bırakmadınız peşimi.😠
😂😂
@norzz Ankaraya yerleştim kardeş. Gurbetteyim.
@Grungee @Venüsünyerlisi biriniz venüslü biriniz marslı yiyin birbirinizi güzelim dünyamı istila ettiniz ikiniz de Ankara da oh 😂😂
@Grungee venüs kadayıfı mı sandın beni. 😂😂 yiyecekmis😏
Marslı değil yam yam çıktı. Kaçın😂
@Grungee Piskopat çıktı bu venüslü bence sen ankarayı değil dünyayı terket venüsüne geri dön derim Allahtan ben orda yaşamıyorum 😂
@Grungee biz ankarayı ayazıyla sevdik marslı. Az ötede söyle bunları demirden korksak trene binmezdik.😄
@norzz biz venusler marslılardan mı korkacak sende😏😄
Evet marslı sana çok pis laf koydu marslı ayaz mayaz diyo tren demir diyo binmezdik diyo bu lafların altın da kalırsan artık 😂😂😂
@norzz dünyalı sen de ne ayaksın belli değil?😂
Kız sende marsın kendisi misin? Nasıl çıkacaksın yörüngeden
Ben dünyalıyım siz iki uzaylı artık bilemicem yani kim kimi döverse 😂 ikiniz de dişli cıktınız 😎
@Grungee sen marslı değilsin de neysin bilemedim. Biraz fazla attın kardeş oldu mu böyle. Ne güzel marslıyım dedin iki çekişme yaşarız diye sevindim. Sevincimi kursağımda bıraktın😏
@Grungee Korkutuyor bu marslı beni @Venüsünyerlisi ben sizin aranız da kalan masum bir dünyalıyım efendim 😊
Bencede venüslü doğru söyledi sen sen marslıydın bir anda marsın kendisi oldun ne iş 😂😂
Dünyalılarda dünyayı çıkarsın onlarda dünyayı yönetiyor o mantıkla😂😂 neyse kimse kimsenin venüs gamzesine karışamaz diyip bu sohbeti burda bitirelim.
@Grungee Tamam sen büyük marslısın marsı da sen yönetiyorsun zaten öyle duyum aldım mars kralının kıza izebel astrosun sen 😂
@Grungee Doğru söyle hoşunamı gitti 😎😂😂
@Venüsünyerlisi peki venüslü bayan size hayırlı akşamlar diliyoruz çenesiyle marslı izebella kazandı 😂😂
Çok konuşan değil doğru konuşan kazanır. Senden hakem olmaz dünyalı.😎
Peki venüsünlü bayan siz öyle diyorsanız öyle olsun 👍
Ouyyş 😍😍😍😍
Beğendin mi 😊😄
Teşekkürler beğenmenize sevindim sizde var mı bu arada özürli gibi diyen bir kız arkadasımız oldu 😄
çok gereksiz bence
Peki Allah vergisi yapıcak bir şey yok saygı duyarım
Cok guzel duruyor
Aynen bencede 😉
ıstiririm
Bende var 😊
seni istirmam
Peki 😳
Ankara cik aradan
cik iste
@İsmu3478 ne istiyorsun kardeş rahatsız etmesek istersen?
bna pitbul al bnce parcalaasin sunlari
dha gebermedin mi
Pitbull a ne gerek var benim köpeklerim ne güne duruyor senin yakın koruman olarak atıyacağım köpeği özelliği o zaten
😍😍😍😍
sapik yuru
Özelliği koruma seni koruması şart 😍😍😍
Bende de var
Venüslüler de varmış 😂
venusluler kimmis :)
Bende bilmiyorum bir kızımız iddaa etti venüs gamzesi olarak geçiyormuş diğer adı 😊
him ogrenmis olduk :)
Evet öğrenmiş olduk bu arada gereksiz ve özürlü gibi diyen bir kız arkadasımız daha oldu 😊😄
Aa oyle mi demisler bize ayip etmisler. Tühh 😁
Öyle dediler artık neden dediyseler kendilerin de yok diyemi 😄
bence de kiskanmislardir seksi bulanlarin sayisi fazla diye :)
Kesinlikle öyle diye düşünüyorum 😊 Albenisi yüksek👍
Hic bisey olmasada olur
bir sey düşünmüyorum
Peki.
bu adamda bu fizik varken gamzeye gerek yok
Güzel duruyor.
Teşekkürler beğenmeyen arkadaşlarımız oldu
özürlü gibi duruyo
Saygı duyuyorum ama bir özür göremedim ben gayet hoş ve tatlı neyse
Mükemmel ötesi
Teşekkürler beğenmenize sevindim özürlü gibi diyen bir kız arkadasımız oldu da 😕
İlginç 😀
Bence de ilginç 😄
var bende
Venüs gamzesiymiş diğer adı yeni öğrendik
Çok hoş
Teşekkürler 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar