şöförle muhabbeti kurdum:))
dertleşiyoruz
Ufff 18 saat otobüsle gitmektense vurun beni daha iyi :D Ben d eoldum olasi sevmemisimdir otobüs yolculuklarını. Koltuklara sıgamiyorum, öndeki yatiriyor, yandaki uyuklarken horluyor veya kafasi omzuma düsüyor falan. Hele bir de ufak cocuk veya bebek var da agliyorsa o zaman yolculuk hic bitmiyor :D Sabır diliyorum simdiden. Tavsiyem bol bol müzik dinlemen, özellikle aglayan bebek durumlarina ve ön/arka koltukta lüzumsuz konusanlari dinlemek zorunda kalmamak istiyorsan cok iyi bir tercih olacaktir. Uyuyabiliyorsan kesinlikle bol bol uyu, sahsen ben cok sıkıntı cekiyorum uyumakta. Baskaa, baya uzun bir yolculuk oldugu icin bir kitap bulundur yaninda, secenegin olur. Netbook/notebook veya tablet veya akilli bir telefonun vs varsa film izleyip nette de gezebilirsin, her sey sana kalmis...
Trabzondan bursayamı geliyorsun :)
Trabzonluyum bursada yaşıyorum.
Neyse soruna gelicek olursak.
Film izlemeyi seviyormusun ?
Eğer film izlemeyi seviyorsan telefonunda üst model bir telefonsa film izlemeni öneririm.
Şahsen ben uzun yoluculuklarda öyle yapıyorum
Haklsın korkunç . ben çekemezdim o kadar saat. En iyisi uyu diyeceğim de o kadar saatte uyunmaz ki..
Bu gece otobuse binene kadar uyuma en iyisi. İyi yolculuklar..
rica ederim şekerim:)
Gidiyor musun canım? Selam söyle benden Bursa'ya ;)
Televizyon izleyebilirsin, kitap okuyabilirsin. Hayırlı yolculuklar. Allah yolunu açık etsin.
Cevap
9Cevap
Bak Ben Otobüsleri Çok seven bir insanım o Mola yerlerine geliyolar ya İnsanlar Otobüse bakıyolar Hele bide Otobüsün İsminde Şehrinin İsmi yazıyosa Diyolardır Mesela oo izmirli gel otobüs oo elazığlı Otobüs geldi Ve Bunlar sadece akşam Olunca Geçiyo Heves :( Akşam Yolculuk çok SIkıcıdır SAna tavsiyem tv varsa Otobüste Tv izle Yada Otobüsün camından bakarak Hayatın Nasıl Gözlerinin Ucundan Geçtiğini İzle :) Kolay Geldin İyi yolculuklar
Yaaa bak okurken bile içim sıkıldı.Benim otobüs yolculukları içimi sıkar.Biraz klostrofobik bir etkisi de oluyor sanırım bende.Ama en iyi yöntem ceptelefonuyla oynamaktır.Oyun oynayabileceğin bir telefon varsa onunla oyna uykun gelir zaten
Geçmez mirim. Ne yapsan geçmez maalesef. Koltukla bütünleşirsin, Allah'ım bitsin bu işkence dersin yine bitmez. Ama yılma sakın. Yaşadığın en kötü acıları aklına getir, beterin beteri var de. Metin ol. Sağ salim var kafi :)
Sevgili Coldsocold,yorumunuzun daha uzun olmasını dilerdim.
İnsanın varoluş sorunlarına meta ile bütünleşmeye kadar gidebilirdi.
Analitik hocam onu da sizden alalım.
İnsanın uzun otobüs yolculuklarında maddi gerçeklikten koptuğu zamanlar vardır.
İlk başta yola,sağa,sola bakarsınız bir süre sonra yolculuk ettiğiniz otobüsü,
Yaşadığınız dünyanın merkezi olarak algılama psikolojisi sizi esir alır.
Otobüs sizi hedefinize doğru götürdüğü halde benliğinizde sıkıntı duyarsınız.
Çünkü kontrol elinizde değildir oturduğunuz koltukta,aslında sizin yerinizi almıştır.
''Acaba ben bu otobüste sadece bir koltuk muyum ?'' sorusunu mutlaka sorarsınız.
Uzun yolculuklar sırasında farkına vardığım en önemli çıkarımım; Zamanın göreceli olarak farklı anlarda, farklı hızlarda aktığıdır. Tamamen kişiye özel olduğudur. Kendi kıt zekamla bu basit deneyimi yanımdaki şahsın zamanı nasıl tasvir ettiği ile sonuca bağlıyorum. "Yolculuk ne çabuk bitti." veya "Zaman hiç geçmedi." gibi betimlemeler yapan şahısla zıt fikirlerde olabiliyorum. Tabi işin içinde bir sürü değişken söz konusu, psikolojik faktörleri ölçmek ise imkansız.
Iron Maiden diskografisini indir. Of çok fena lan bu grup.
Live konserleri izlemek-dinlemek en iyi çözümlerden birisi
şoförle muhabbet et. ben canım sıkılınca öyle yapıyorum.
şoför uyursa ölürüz. uyumasın ben kafamın yarılmasına da razıyım.
ne güzel işte. çıbık kraker falan uzat adama, seviyo şoför milleti.
yok sen direksiyona geçme. ama şoförü uyanık tut. ulvi görevin buymuş gibi düşün.
heh, aynı böle:D
Artık tüm otobüslerde ekran oluyor, film izleyip müzik dinleyebiliyorsun, tv yayınlarıda var. Sıkılıp sıkılıp değiştirirsin
Uyumak ve müzik dinlemek en iyi çözüm .
Baya güzel geçer.
Ben 36 saat uyumadan çalıştığımı biliyorum otobüste. Zevk almak lazım ya.
Kitap oku,film izle,müzik dinle..
iyi yolculuklar:)
cep telefonundan ks ye gir
zamanın nasıl geçtiğini anlamasın
Uçak yolculuğu yap ben nefret ediyorum otobüs yolculuğundan çok sıkıcı ve yorucu
internet, kitap, film, uyku bursadasın
kitap oku, uyu.
Film izle,kitap oku,müzik dinle ve bolbol uyu.
kuzuları say:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar