:D izlemek dışında, kuran da araştırma yapsan yer hakkında bilgin olsa neyde. Dilersen gidip bizzat yaşayabilirsin engel yok :D yüreği olan gider teyid eder gelir.
Adamin hal hareketlerini tepkilerini vs yapmacık buluyorum bende lakin dediğim gibi olay mevzu gerçek. O gerçekten mi yaşıyor onu bilemem
ben fikrimi belirtiyorum polemik yaratmaya mı çalışiyorsun. hepsi kurgu. birçok kişi buna benzer video çekiyor onlar taşlanmıyor da bir tek bunu taşlıyolar 😂 sende inanıp bunun doğru olduğunu iddaa ediyorsun 😂 kolay gelsin 😊
Polemiklik bir şey yok eleman gerçek mi yaşıyor bilemem O yerler teyid edilmiş kesin yerler. Kuran'da da onların nerelerde olduklarına dair bilgiler var. Yüreği olan kelime oyunu yapmaz. Gider. Var mi cesaretin :D
kuranda geçmiyo demedim. oraya gitsem mi gitmesem mi diye de sormadım. yapmacık olduklarını belirttim kurguladıkları dahil. olay (sözde) öncesi oraya gelip herşeyi kurguladığı bariz belli, sen ve senin gibi cahillerde gerçek olduğunu kabullenip inandığı şekilde doğru kabul ediyor. kuranda geçen yerler varsa da o yerlerin, bunların gittikleri yer olduğunun doğruluğunu neye göre kanıtlayabilirsin 😂 sende bazen kendinle çelişiyorsundur hak veriyorum.
En İyi Cevaplar