Selamün aleyküm öncelikle. Saç bakımı yapmak için sıvı keratin alacağım nereden bulabilirim? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim :) Teşekkürler :)katkısız keratin
Katkısız, doğal, sıvı keratinin en güzelini keratinbakim sitesinde gördüm. Bütün kullananlarda yüzde yüz olumlu ve kalıcı etki olmuş. Ama katkısız, saf fhidrolize sıvı keratin olduğu ve diğer proteinlerle de zenginleştitldiği için fiyatı biraz pahalı. 29 tl diye hatırlıyorum.
Saçların kimyasal işleme maruz kalması, sürekli olarak boyanması, aşırı ısıl işleme maruz kalması, çevresel faktörler gibi birçok neden yıpranmasına sebep oluyor. Yıpranan saçları eski sağlığına saçlarımızı kestirmeden sağlamanın en pratik yolu keratin bakımı yaptırmaktan geçiyor. Keratin yüklemesi yapılan saçlar yoğun nem alıyor, güçleniyor ve sağlıklı bir görünüm kazanıyor.
Saf keratin eczanede satılır mı?
Saf keratin eczanede satılır mı?
Keratin ürünlerine de katkı maddeleri karıştırıldığı için saf olanını bulmak bir hayli zor olabiliyor. Saf keratin bazı eczanelerde bulunuyor ancak her eczanede maalesef ki yok. Bunun için gitmeden önce arayıp sormayı tercih edebilirsiniz.
Saf keratin eczane fiyatları nedir?
Saf keratin eczane fiyatları
Saf keratin eczanelerde 80-300 TL aralığında satılıyor. Her keratin markası farklı, bu yüzden fiyatlarda oynama olabiliyor.
Saf, doğal keratine ulaşmanın en kestirme yolu internet üzerinden satın almaktır. Bunun için güvendiğiniz bir alışveriş sitesini tercih edebileceğiniz gibi, kertain markalarının kendi sitelerini de tercih edebilirsiniz. Keratin almadan önce mutlaka kullanıcı yorumlarını da okuyun derim. Bazı markalara güven olmuyor, saf dedikleri keratin içerisinde farklı maddeler de bulunabiliyor. Bu sebeple güvenilir bir marka tercih etmek şart.
Keratin gerekli mi, saça faydaları nelerdir?
Keratinin saça faydaları
Keratin aşırı işlem görmüş saçların eski sağlığına kavuşmasına yardımcı olur.
Saçlara yoğun nem sağlar, saçlar eskisinden daha yumuşak hale gelir.
İçerisinde saçlar için gerekli olan B7 vitaminini barındırır. Bu sayede saçlar daha güçlü hale gelir.
Keratin saç tellerini güçlendirerek, daha dirençli olmalarını sağlar.
Saçların daha canlı görünmesini sağlar.
Saçların uzun süre düz kalmasını sağlar ve şekillendirmek gerekmez.
Saç tellerini kalınlaştırarak saçların daha gür görünmesini sağlar.
Saçlarım bazı sebeplerden dolayı çok fazla yıpranmıştı. İnce telli olduğu için yıpranması daha da artmıştı. Kabarıyor, yağlanıyor, yıpranık, cansız ve mat görünüyordu. Saçlarımı onaracak en iyi şeyin keratin olduğunu öğrendim.
Katkısız keratin nedir, ne işe yarar?
katkısız keratin
Yıpranmış saçlar için katkısız keratin sıkça tercih edilmekte. Ben de uzun zamanlardır saçlarım için içeriğinde keratin bulunan saç ürünü kullanıyorum. Katkısız keratin ne işe yarar? - Saçları güçlendirir - Yıpranmış saçları onarır - Saçların beslenmesini sağlar - Saç dökülmesini önler - Parlamasını sağlar - Saçların kopmasını önler - Canlılığını ve matlığını yitirmiş saçları onarır - Daha kolay taranmasını sağlar.
Keratin içeren ürün önerisi
Uzun zamandır yıpranmış, cansız, mat ve ince telli saçlarım için katkısız keratin içeren yeni Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi kullanıyorum. Elidor Serum Bakım Kreminde keratin olması sayesinde yıpranmış saçlarımdan eser yok. Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi sayesinde saçlarım canlı, parlak, beslenmiş ve göz alıcı. 🧡
keratin içeren serum bakım kremi Yeni Elidor Serum Bakım kreminin içeriğinde tatlı badem ve keratin bulunuyor. Bu sayede saçlar; pırıl pırıl, beslenmiş, onarılmış, yumuşacık ve canlı! Saçları anında onarıyor ve bunu yaparken saçları ağırlaştırmıyor. Ayrıca saçlarımı çok kolay şekilde tarayabiliyorum. Keratin içerikli Elidor Serum Bakım kremi sayesinde yıpranmış ince telli saçlarım gitti yerine göz alıcı saçlar geldi. :)
Duştan sonra ıslak saçıma masaj yaparak Elidor keratin içerikli Serum Bakım Kremini uyguluyorum. Saçlarımdan çok kolay durulanıyor. Etkisini anında onarıcı özelliği sayesinde hemen gösteriyor. Katkısız keratin arayışın için yeni Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım kremini tavsiye ediyorum. :)
bir çok keratin markası var doğal keratin deyip bize satmaya çalışanlar olabiliyor öncelikle buna dikkat edin bana arkadaşlarım intense keratini tavsiye etti bende bir araştırma yaptım hakkında, sonra firmadan bilgi aldım kullandım ve gerçekten yıpranmış, mat ve kırık saçları düzeltiyor amacım reklam değil ama sizlere tavsiyem araştırın bilgi alın bir deneyin derim
Merhaba arkadaşlar bu siteye neden üye oldum bilmiyorum aslında aradıgım bir cevap var saçlarım cok uzun düşün ki 189 boy var saçlarım belime geliyor 5 yılda uzattım ozamanın sartları ile balık çifliğinde çalışıyordum haftanın 2 günü o gölde balıklar ile yüzerdim bu saçı uzatırken baktım ki saçlarım cok güçlü dökülme hiç kalmamıştı ve ışıl ışıl dı çevremde gözle görülür şekilde tepkiler almaya başladım. Farkettim ki bana göre tabi detaylı bir araştırma yapmadım balıkların yağı saçıma çok iyi geliyordu sonra o işten ayrıldım ve Doğallık gitmeye başlamıştı saçlarımın ışığı sönmüş yıpranmaya başlamış dökülmeler artmaya başlamıştı ne yapmam gerekir diye bir araştırma yaptım SAF KERATİN VE BAKIM ÜRÜNLERİ kullanmaya karar verdim eski saçlarıma tekrar kavuştum..
zararlı olan keratin değil brezilya fönüdür , keratin brezilya fönü öncesi uygulanır ondan zararlı sanılır halbuki saçı yıpratan peroksittir neyse soruya gelelim gliss in pembesi vardı bir zamanlar inanılmaz parlaklık ve yumuşaklık sağlıyordu artık o yok profesiyonel bir şey istiyorsan loreal in var normal şampuandan 3 3,5 kat pahalı ama hakkını veriyor aldıkları paranın GKhair diye bir markanın da maskesi var evde uygulayabilirsin saç boyası gibi fiyatını bilmiyorum tabi onun bu iki marka süpürgeyi bile ipek yapar
ben liquid keratin ürünlerini kullanıyorum hem doğal olduğu için hemde garanti verebiliyor ve ulusal, uluslararası çift patente sahip olduklarından tercih ettim kullandım çok memnunum. En azından belgelerini göstere biliyorlar ve sağda soldaki çakma firmalarla karıştırılmamalılar.
Yanlış bilgilendirme var. Keratin bir proteindir ve asla ne saça ne cilde zarar vermez. Saçımızın %72 si keratin proteinlerinden oluşur. Sizin haklı olduğunuz kısım ise, bakım ürünü adı altında ağır kimyasal ürünlere, özellikle de düzleştirme amaçlı ürünlere çok az bir miktar katıyorlar. Adına da bakım ürünü diyorlar. Zaten ilk anda kimyasallarla saçı yumuşacık yapıyorlar, sonra ise saçın öz yapısı zedeleniyor. Bu uzun zaman sonra olunca, o yaptığı bakımdan zarar gördüğünü de anlayamıyor insan.
Kuaförde de yaptırsanız keratin maskesinin içinde olan keratinler değil de sentetikler saça yapışır ve siz onu keratin zannedersiniz. Bir kaç gün sonra da saçlar yıkandıkça hiçbir eseri kalmaz. Fakat katkısız keratin serum yüklerseniz kalıcılığı en az 6 ay sürer.
Katkısız keratin satışı başlamış, ben keratin araştırırken denk geldi. Hem keratin bir protein ve kimyasal içermez diye okudum.. Tehlikeli olan formaldehit denilen kimyasalların kralı olan bir zehirdir. Zehirin içine keratin değil bal katsan ne işe yarar, anlayın. Siz Katkısız Keratini bulun da başınızın tacı olsun...
Piyasada çok keratin var ama araştırınca en güveniliri elbette formaldehit hiç içermeyen tek marka liquid keratin olunca ben bu markayı ilk olarak denemek istedim ve aldım gayet de başarılı bir ürün çok güzel sonuçlar aldım herkese de tavsiye ederim. Not intense keratin markasına pek güvenemedim şirket çalışanları ve sahipleri hep aynı isimle ve aynı email üzerinden birkaç yerde sahte yorum gördüm içime şüphe düştü siz de dikkat edin araştırın
Bazı sampuanların ıcınde mevcut dıye bılıyoruum ama tekıl olarak genelde kımya veya laboratuar ozellıgı tasıyan yerlerden bulabılırısn dıye dusunuyorum.
Maalesef keratin şampuanların içinde pek bir faydalı olmuyor. Bunlar hep reklam amaçlı satış amaçlı pazarlama taktikleri. Bence en iyisi direk katkısız keratin serum bulup saç boylarına sürmek. Kesin daha iyi netice alınır. Kimya ve laboratuvar firmalarından almak fikriniz doğru ancak, için de en az 2-3 bidon almanız lazım. o da büyük paralar lazım.
Eczanelerde de katkısız keratin yok maalesef. Hepsinde sentetik karışımlar formüller halinde satılıyor. Katkısız keratin olsa çok çok faydalı, hem de doğal oluyor, saça ve cilde yan etkisi de olmuyor.
Keratinin şampuanda etkisi olacağına asla inanmıyorum. Bir arkadaşım kimya mühendisi ve şampuan formül uzmanı. Çünkü şampuan sökücü, keratin onarıcı. İki zıt şeyler. madem keratin cok faydalı ayrı olması mantıklı. Bu yüzden ben de Katkısız Keratin Serum araştırmıştım. Buldum ve denedim. Gerçekten inanılmaz mucize bir toparlanma saçlarımda yaşadım. Herkese tavsiyem alın deneyin, boşuna çok yorulmayın, paranız başka yere boşuna gitmesin zamana yazık.
@Ayşenurlu merhaba Ayşenur hanım rica etsem lütfen nerden aldığınızı yazarmısınız. Bende aldım dediniz bir çok yerde bir çok marka var. Ayrıca iyi sonuç aldınız mı üründen memnunmusunuz?
@ceylinar Ceylin canım selam. Sen kullandın mı nasıl oldu. Ben de aldım. Benim aldığım çok güzeldi, çok memnun kaldım, aylar oldu saçımdaki etkisi hala devam ediyor. Benım marka LIQUID KERATIN SERUM yazıyor. Kutuda ise Lıquıd Keratin Botox yazısı vardı. İçinden 3 şişe çıktı. ben 3 seans yaptım haftada bir resmen saçlarım yeniden dirildi. Herkese aynı etki eder mı bilemem ama benim saçlarım çok fena yıpranıktı hatta yanıktı. kupkuru ve sevımsızdı bayağı bayağı toparladı çok şükür.
Canım Glissin ki kımyasal ve sentetik içerikli formül, asla bir işe yaramaz. Etkisi bir gün. Gerçek katkısız keratin olursa saçtan akmaz, süreklı etkısı kalır.
@Sabrikaya Çok güzel bir site ben sürekli oradan saf keratin alıp saçıma yapıyorum, gerçekten etkisi mükemmel. Diğer ürünleri de aynen çok güzel. Organık içerikli şampuan maske ve kremi var. Hepsın aldım yine alacağım.