Şiir okucam diye kasarak okuyorsa emanet durur şiir onda. Kasmadan okuması lazım. "Bi şiir var benim sana olan aşkımı anlatıyor" edasıyla, süslü cümlelerle iltifat edermişcesine söylenmeli şiir. Bir de güzel bir şiir olmalı. Kendimden hiçbir şey bulamadığım bir şiir benim için son derece anlamsızdır. Karşı tarafı tanıyıp şiir seçmek lazım. Şiirle arası olmayan adamın, internetten "aşk şiirleri" yazarak bulduğu ilk şiiri ezberlemesi kimseyi etkilemez.
Böyle şiir okuycak , ya da güzel bir kağıda şiir yazıp kurdeleyle süsleyip yanında da taze minik yerden koparılmış bir papatya verse sevdiğim , mest olurum oracıkta ^^
Ben zaten bağımlı olmuşken , daha çok bekliyorum şiir.. Geçici kesinlikle değil.. Kalıcı etkisi olur bence :) Duygusallaşırım , ağlamam bile mümkün o an
Eskiden olsaydı hayal üzerine yazılmış realite ile zerre alakası olmayan şiirler beni mutlu kılardı, lakin şimdi gerçekler daha çok mutlu kılıyor. Artık bana, İstanbul'u izliyorum gözlerim kapalı diyen Veli'yi değilde Trump'ın dünya piyasası üzerindeki etkisini anlatacak bir zeka gerek.. Velhasıl şiir sevmiyorum..
Seven var sevmeyen var. Ben şiir hiç sevmem. Sevgilime asla okumam okusa da etki etmez bende. Onun yerine sana aşığım demesi ya da 1 kırmızı gül beni daha çok mutlu eder mesela.
En İyi Cevaplar