Hpv olma ihtimali?

Merhaba arkadaslar , ben 20 yasindayim amerikda yasiyorum bundan 7 ay once bir bayan ile iliskiye girdim 22 yasindaydi ve gercekten baya bir sarhostum ve korunmadim , HIV olucam sandim uyku uyuyamadim her ay doktora gidip test oldum 15 gun once yani 7. Ayda gittigimde bana bidaha gelmememi ve gelirsen bidaha test yapmayacagini soyledi negatif oldugu icin ve ardindan HPV yi arastir ondan korkmalisin dedi bende pek ilgilenmedim sonra bos zamanimda aklima geldi arastirdim baya inceledim ertesi gun tuvaletimi yaprken penisimde ufak beyaz noktalr fark ettim ve cok derin arastirmaya basladim "fordyce spots" ve "HPV cok benziyolar ama benimki daha cok Fordyce Spots a benziyoe yani penisimin basinda degilde alt tarafinda hissedilmeyen agri veya sizi opnayan beyaz ufak noktalar sizce hpv mi bu , ve doktoru aradigimda erkekler icin test olmadigini soylediler sadece bayanlar icin varmis. Bide erkekler sadece tasiyici oluyomus genellikle ne kadar tehlikeli , Lutfwn yardim edin simdiden yardiminiz icin tesekkurler
Hpv olma ihtimali?