Eşim bugün tartıştığımızda "lanet olsun sana" dedi. Sinirle bile olsa bu kadar abartmanın bir anlamı var mı?
anlamıyorum...
anlamıyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sinir halinde söylenmiş bir sözün mantıklılığını tartışmak zaten saçma. Dilin kemiği yok öfkeyle istemediği bir şeyi insan söyleyebilir önemli olan sonrasında sakinleşince pişman olup olmaması :) bir de zor bişey ama onun söylediği söze yoğunlaşmak yerine acaba ben ona bu sözü söyleticek kadar ne yaptım diye özeleştiri yapmanızda da fayda olabilir 😊
Benim işe yetişmem gerekiyordu onunda bir yandan evi toparlamaya çalışıyordum oda saçına fön çekme , pantolonuna ütü vurma derdine düşmüş. Geç kalmam umrunda değil birde üstüne seni ben bırakıcam çıkma diye ısrar ediyor. Beni bırakıp eve uğramadan gitmek istiyormuş. Yani hangimiz daha haklıyız acaba? Bunun için lanet mi okunur?
Sinirle söylenen her şey önceden düşünülmüş sözlerdir hiç unutma
Ya lanetin ağırlığını bilmiyordur ya da gerçekten sevmemiştir. Yine de olumlu bakmaya çalış neticede hepimiz insanız. Dilimize hakim olamamamız normal değil mi?
Bazen öyle şeyler oluyor ama yanlış yapmış ve bedelini ödeyecektir sanki sana bişey olsa o uğraşmıyacak
Cevap
7Cevap
O kelime uygun olmayan bir kelimedir normalde. agza alinmasi da uygun degil. seven sevdigine hakaret etmez. etmemeli ciddi anlamda.
insan sinirlenince ne soylediğini bilmez. sinirle ağzindan cıkmışdır.
hayır ne olursa olsun söylememeli.. o zaman her kızdığında sana lanet okusun. olurmu
Kavga anında tanırsın insanı. Benim fikrim.
genellikle hayatınız nasıl geçiyor.. senden şikayetçi mi.. memnun mu nasıl
Kavga edince şikayetçi
sevgisi ölmüş olabilir.. o anlar sinirli ve içindekini döker bu yüzden bundan emin ol sevgi evliliğin temelidir
Aman takma sende de olsun bitsin
bencede o fazla olmuş
soylememeliydi 😐
öfke her şeyi yaptirir
Okumamalı.
Her zaman lanet olsun diyorum resmen
Okur.
Seni sevdiğini nerden biliyon
Biliyorum ama emin değilim
Bence sevmiyor
Okur bazen
Boşan sende 😂😂😂