Ben paul walkerla yemek yemek isterdim :P kfljkkdjkd
sen?
sen?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer bir aralar eXelans vardı rap söylüyordu onunla yemeğe çıkmak hiç fena olmazdı :)
Hiçbir ünlü ile yemek yemek istemem
neden?
İlgimi çeken hiçbir ünlü olmadı şimdiye kadar
uuu xjhsjhx
İşte bunla yemeği bitirmezdim galiba 😄😄. www.google.com.tr/search
Nicolas Cage
Cevap
31Cevap
Bülent Ersoyla Alman sofrasina oturup rus şarabı icip cinlinin suşisini yiyip bimin prezervatifleriyle tabikide saka olabilirmi böyle bisii ııyyy 😂😂😂
jim carey ile yemek yemek isterdim en azından o komik ben komik yemek yerine espri ve sohbet yapardık
Ebru özkan ve aylin coşkunla yemek yerdim. fıstık gibi kızlar
gec kalmıssın sanırım:))
sezen aksu..
bırkacıylada yedım zaten oyle pekte matah bırsey degıl:))
bir ünlüyle yemek yiycegme esim olcak adamla yemek yerim banane elalimin ünlüsünden isim olmazz
Newtonla elma yemek isterdim kimbilir belki elma benim başıma düşerdi ;)
Hikmet Anıl Öztekin'le olabilirdi. onun ağzından Elif'ine olan aşkını dinlemek güzel olurdu...
aha bugununde "ne verıyım abıme" sorusu bana bı anjelına ver sonra tatlı olark bı aysın kaycı alıyım ustunede merve sevı alıyım yanlız merve sutsuz olsun
sevdigim kizla yemek yesem yeter benim icin en unlu manken
Takeru Kobayashi artıkları da yer şimdi o canım benim ya
numan kurtulmuş ile yemiştim zamanında tabi benle birlikte 20 kişi daha vardı
Ölülerle yemek yiyecekmiş...
ölü dediğin insanı ezbere biliyorum nasıl öldüğünü varsayım konuşuyoruz mantık lazım tabi sende haklısın
ötede oyna hadi hadi
Senin paul walker dan eser yok ben megan fox
paul walker ölümünü ezbere biliyorum bana mı soruyorsun? fakar varsayım sen şimdimegan fox ile yemek mi yiyecen hadi ordan :D :D
Katie Crewe olabilirdi
nee sacma bir cvp.
klonla o zaman kendini
o zaman kendini farklı görmüyorsun? doğru sende haklısın jdfksjdf
ahah bir araştır gel hadi hadi kardeş bana anlatma bunları :D
cahil olan sensin asılkardeşim şöyleki kuranı kerimdebile yazar bu : ''ben sizi her zerrenizi ayrı farkındalıkla sundum size '' cahil diyerek sen saygısızlık yaptın..
İnsanlar yaratılış itibariyle eşittirler. Aynı ana ve babadan olmalarına raĝmen, deĝişik dillerle konuşuyor, deĝişik renk ve sıfatlara sahip, deĝişik millet ve kabilelere bölünmüş insanlık toplumu eşittirn.
Peki nerde?
Yaşamda
İnsan haklarında
Irkının ve kabilesinin özelliklerini muhafazada
Dilini kullanmada
İslama uygun kültür, örf ve adetlerini yaşama ve korumada
Ve buna benzer insan yaşantısıyla ilgili bütün konularda eşittir. Birine verilen haklar diĝer ırk ve kabilelere de verilmiştir, aralarında hiçbir fark yoktur. Farklı dil ve renklerde oluşları Yüce Allah’ın büyüklüĝünün alametlerindendir (Rum/22) Çok renklilik ve çok kültürlülük rahmettir, zenginliktir, çeşitliliktir, mozayiktir, yeterki insanlar bunu dürüst bir şekilde kullanabilsinler. Yeterki insanlar Allah’ın ayetlerinden olan farklılıkları rahmet olarak algılasınlar, o farklılıkları
parçalanarak, birbiriyle çatışmak, çekişmek, daĝılmak, birbirinden ayrılıp kopmak için deĝil, hele üstünlük taslayarak birbirini boĝazlamak ve bir kısmını efendi diĝer kısmını köleleştirmek için deĝil!.. Aksine biribiriyle tanışıp kaynaşması içindir.
Tanışmak; bir ırk diĝer ırkın rengini, dilini, kültürünü tanımasıdır.
Tanışmak: bir ırkın diĝer diĝer ırkı enaz kendisi gibi bilmesi, ona saygı duyması, kendisine, ırkına, milletine istediĝini, arzu ettiĝini ona da istemesidir. Kendisine reva gördüĝü her şeyi diĝer din kardeşlerine de reva görmesi, kendi veya ırkı için istemediĝi hiçbir şeyi diĝer ırklara da istememesidir.
Burada kısmen bahsettiĝimiz konularda müslüman veya gayri müslim arasında fark yoktur. Çünkü Ayet “Ey insanlar” diye hitap etmekte, “ey müslümanlar veya müminler” diye deĝil!
herkes eşittir...
Ozaman mezarına git ve ye😂 Ben lisa ann ile
hiç biriyle onlar istesin
Hmmm
Yasemin Allen ve Özlem Yıldız
Nusretle karşılıklı lokum yesek fena olmazdı 😂
Nick Bateman ile :)
Murat Ceylan.
Britney Spears
Hadise.
theo james
taylor swift
Will smith
ct flecther
Nick Bateman😂
Jessica Alba
İggy azalea
burak yılmaz 😊
Paul walker tarih oldu.
biz bilmiyoruz sanki mal.
olsaydı yerdim yemek ama gerçekte olsa bir şans yokki varsayım konuşuyoruz sen kendi yorumunu yapsana.
ahaha ergenya :D skjkd
dedeye sahip çıkalım diyen kadınla
Burak ozcivt
Manga
Mustafa ceceli 😄
Bütün kadın ünlüleri becermek istiyorum
megan fox
Hangisi ısmarlarsa
Acun
Tuba büyüküstün
Avril lavigne ❤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?