Pess yuhhh ohaaa yani sizin kadar işsiz, cahil kimse görmedim.😂😂 Tüm işsizleri buraya toplamıslar.😂😂😂bu soruyu 35 kişiye gönderdim bir allahın kulu bilemedi. Hadi ben yine Marmarada okuyorum da kurtarıyorum siz ne yapacaksıniz.😂😂😂
ismet inönüyü sevemem nedeni atatürk öldügünde cenazeye gitmeyik tbmm ye cumurbaşkanlıgı için koşan kişi kendisi önemli olan fikirin olması adam alması birazda paranın olması istersen bogaziçini ya da İstanbul teknigi oku adam olamadıktan sonra kime faydan olcak kendinden başka
Bu terste bir işlik var da neyse. Ben 5 üzeri 19 bölü 1/25 anladığım için bu sonucu buldum. O zaman sorunun daha net açıklanması gerekiyor. İki kapıya da çıkıyor bence
yav arkadas uzatma 5 uzeri 17 iste matematik bu ya bir cevap var bu soruda ve o da benim dedigim anaaa 😅 matematigin m sinden anlamiyorsun bide iddaa ediyorsun ya
ahahahah popomla guldum buna daha su soruyu bilr yapamiyorsun bir b. ok bildigin yok evet belki yarisirsin matematikte ama ilkokul 4. sinifa giden cocuklarla falan anca 😂 ben senin yanlisini duzeltmek icin yazdim hatanin hala farkinda degilsin. "5 uzeri 19 un 1 bolu 25 i" daha ne demek onu anlayamiyorsun matematikten bahsetme bana 😂😂
ulan ne mal adamsin ya valla aksam aksam iyi eglendim sayende hahah 😂 sen benim matematigimin nasil oldugunu biliyor musun da konusuyorsun arkadasim 😅 kalem oynatmadan rasyonel sayilari koklu sayilari falan cozuyosundur 😂 ya da 10 elmem vardi 4 unu arkadasima verdim kac elmam kalir falan bu tarz sorular 😂😂 sen su ustteki soruyu yapamiyosan zaten benle sidik yaristiramassin bunu bilmen guzel 😅 benle laf da yaristiramassin daha fazla rezil olmadan sus bence 😂😂 sorunun cevabi: BEŞ ÜZERİ 17. sen istesen de istemesen de 😂
En İyi Cevaplar