dün spor salonu çıkışı saat 11 siralari bir bayan yanima geldim ve x dolmusu bittimi diye sordu gecer herhalde dedim bende ondan sonra benim dolmusum geldi sordum x dolmusu bittimi diye kimisi bitti kimisi bitmedi daha var dedi bende bayani tek bırakmak icin bekledim onu zaten bir arabada 2 erkek yanina dogru gitmis sonra korkup yanima geldi neyse sonra dolmusu gelene kadar sohbet ettik deistmis herhalde bana recm den bahsetti sizcede Kuran'da yaziyormu taşlayarak ölum hatta bugun filmini izledim psikolojim bozuldu diyebilirm tribe girdim resmen "film ismi" (sorayayi taslamak) izlemek isterseniz diye paylaştım
öyle bisey varmista Muhammed öldükten sonra keçiler yemiş
Aişe (Radiyallahu Anha) evindeydi. Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in vefatından sonra odaya giren aç bir keçi içerisinde recm ayetleri bulunan sayfayı yemiştir. İbni Mace 1944, Abmed bin Hanbel 5/131, 132, 183 ve 6/269
Aişe (Radiyallahu Anha) şöyle demiştir: “Andolsun ki recmetme ayeti ve yetişkin kişiyi on defa emzirme (sebebi ile nikahlamanın haramlığı) ayeti indi. Andolsun ki bu ayetler karyolamın altında bir yaprakta (yazılı) idi. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) vefat edip biz Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in ölümü ile meşgul olunca, evde beslenen koyun veya keçi girip o yaprağı yedi.” İbni Mace 1944, Ahmed bin Hanbel 5/131, 132, 183 ve 6/269)
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
arasirdimda insanlarin bir uydurmasiymis keçi muabbeti
Ben de duymuştum bunu çok araştırdım hatta ben de deisttim. Ama işin aslı yok. Yani peygamber efendimizin söylediklerinin saptırılmasindan ibaret. Yalancı hadisleri bile zor ayırıyorlar bunlar çıktı bir de başına ilgililerin
İslamda recm vardır ama, Zina yapan erkek kadın bekar ise 100 sopa vurulur evli ise recm edilir Zina yapanı gören 4 şahit gerekir 4 şahidin şahitlik vasıfları olmalı değilse şahitliği kabul edilmez Bu 4 kişi zina edenlerin tenasül uzuvları birbirine girmiş olarak görmeli. Çıplak görmüş, yorganın altında görmüş vs sayılmaz yoksa şahitler 70 sopa yer Şehirlerden biri tereddüt etse iftiradan hepsi sopa yer. Bir kadın zina ettim diye itiraf etse bile gidip recm edilmez 4 kere sorulur eğer 4. de emin değilim dese ceza düşer. Konu öyle basit değil kardeşim, hattâ o kadar zorki milyarda bir ihtimal olur. Aklına takılan varsa sor
İslamda cezaları şahıslar vermez, devlet verir. Kuran yaktıysa hakim karşısına çıkar ama görgü tanıkları yakılmadığını söylemiş iftira atanlarda idam cezası verilmiş. Böyle bişey olsa bile cezası linç etmek değildir
Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüzer değnek vurun. Allah’a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah’ın dini (nin koymuş olduğu hükmü uygulama) konusunda onlara acıyacağınız tutmasın. Mü’minlerden bir topluluk da onların cezalandırılmasına şahit olsun. (NUR-2) Ben göremedim.
bugn birine yazdım birdaha yazayım Türkiye gibi laik ülke müslümanları (tatlı su müslümanları) kendi kafasına göre bir din yaratıyor, kafasındaki dine uymayan şeyleride "gerçek islam bu değil diye" kendini avutuyor. Ki bu kesimin %98 i bir kere bile kuranı ve hadisleri okumamış kişilerdir.
islamı siz doğru öğrenip anlatmazsanız eğer islam düşmanları sizin hoşunuza gitmeyecek şekilde manipüle edip anlatır aklınızı çeler. recmin uygulanması, şeriatta neredeyse imkansız hale getirilmiş bir uygulamadır. korkutma amaçlıdır vesselam.
Var. Evli olanlar suclari kesin kanitlanirsa taslanarak halkin onunde oldurulurler. Bekar olanlar ise suclari kanitlanirsa halkin gozu onunde sirtlarina 100 sopa vurulur. Hz peygamberin recm cezasini uyguladigina dair kuvvetli hadisler vardir. Bu konuda sia dahil butun muteber alimler ittifak etmislerdir.
şia rejiminden ne beklersın kı? yanlısları haddı hesabı aşıyor heriflerin. zaten fılmde de gormussundur nasıl bır tuzak kurduklarını kadına. Allah elbet hukmunu verecek.
Bu filim iran islam ve seriat karsiti munafiklar ve siyonistler tarafindan yapilmis bir propaganda filimidir. Boyle asli olmayan siyonist urunu birseye nasil inanirsin.
var diye biliyorum. zinanın cezası recm diye duymuştum bir kaç kez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hepsi hikaye. Senin amaç islam a saorgulama akıl oyunu provakatörlğk bırakın artık bu boş işleri kendi tanrınıza ya da putunuza tapın. İslam la boşa ugrasmayın kafanızda kalbinizde almaz
kotu degilde ne bilim en basta bu film gerçek olaydan esinlemistir yaziyordu sonra gerçekten olduğunu dusunuyorsun icin gidiyor kadini 50 küsür insan cocuklari dahil öldüresiye taşıyorlar
En İyi Cevaplar