Diğer konusunda 359 cevap paylaştı. 30 yaşındaki bir insanı anlatmak gerekirse yaşantısı cok olmuştur. Yani senin gibi kaç kişi geldi kaç kişi geçmiştir. Kolay kolay sevmez kimseyi bağlanmaz aşık olmaz Çünkü o herşeyi zaten yaşamıştır. Aşkı da terk etmeyi terk edilmeyi tamamen bilen insandır. Sevmediğini üzmek istemez yine sevdiğini üzmek istemez herşeyi bilendir. 30 demek tam olgun hali demektir. Yani ne istediğini tamamen bilen biridir. Mesala 18 20 22yaşlarında birini düşün hemen karar verir. iyi kötü demez evlenirler bu cahilliğine yenik düşerler. Veya 30 olmuştur yaşı ama cok az sevgilisi olmuştur pek anlam veremeyen biri yine hemen evlenir ama aşk konusunda tam olarak kendini geliştiren biri hem Çok olgundur hem Çok zor sececektir hemde evliliğe güçlükle karar verecektir.
Bu arada Senin yaş kaç015 Yorumla
Soran+1 yıl24 yasindayim. yaa sen benle msjlarindan ne anliyorsun. bu adam bana herseyi yavas yavas dedi
Guzel cumleleri falan yani. mesela bu konusmalardan hemen once bana fistik falan dedi.. ilk defa yavrum dedi.. yani bitmesine saskinim ben
Soran+1 yılYa cozemedim isteee. anlat ne demek istiyonnn...
Soran+1 yılIstemiyor kisaca beni dimi
- +1 yıl
Dediğim şudur ki bu kişi Çok seçicidir kolay kolay sevmez bağlanmaz herşeyi zamana bırakır bu zaman içinde sevgilisine ümit vermez her an bırakabilirim hissini verir. Bunu gerekirse sevgilisine anlatır kendi huyunu karakterini söyler kişiliğini konuşur. Hislerinden bahseder. Sevmiyorum demez bunu demediği gibi işi zamana bırakır Çünkü zamanla sevecek miyim acaba kendini yoklar almadığı yerde bırakacak bırakacağı zamanda ümit vermemiştim sana bunun sözünüde vermedim üzgünüm olmuyor yapamıyorum der gider. Baktı aşkda ilerleme varsa zaten bırakmaz. Evet bu kişi kolay kolay seni sevmek için karar vermez bir cok darbe yemiştir aynı acıları yaşatmak ve aynı acıları yaşamak istemez cok olgun davranan insandır.
Soran+1 yılPeki ben zorlayip durmasaydim boyle devam edebilirmiydik ki. yani seni sevemem demiyor. ilerde o da okur diuor
- +1 yıl
O konuda bir şey diyemem seviyor olabilir aslında sevgisini ölçmek senin kendin elindedir. Mesala bir başkasıyla dene büyük tepkiler gösterirse kıskanırsa sahip cıkarsa her zaman kollarsa sürekli arkadanda durursa seven kişidir sen. E yapsan da umursamaz görmez duymaz işitmezse bil ki bunun seninle hiç bir ilgisi yoktur. Sadece zaman geçiriyor. Gününü değerlendirmek istiyordur. Hatta cok dikkatini Çekerim 2. 3. Sevgilisi olursan yine olduğu gibi bu mesajlarda ki gibi tepkiler alırsın
Soran+1 yıl2. 3.. sevgilisi olursan kismindan sonrasini anlamadim
- +1 yıl
Yani 2 . sevgilisi olduğunu düşün sürekli kararsız kalmıştır 2 kişi Arasında o mu olsa bu mu olsa gibi düşüncelere girmiştir ilerde birini silmeyi planlanmıştır ama hangisi olsun hala kararsızlık vardır. Bunların da hepsini yaşanmış olarak anlatıyorum. Sorun tam olarak da bu diyemem ama bunları erkek üzerinde incelemeye almalısın. Hatta eski sevgilisi olmuştur Çok sevmiştir Unutamamıştır aynı olduğu gibi sana böyle dışlayıcı davranır. Sevgiliyi daima kendin cözmelisin her konuşmasından bir anlam cıkartıp sonucun nereye cıktı ğını cıkartmalısın oysaki bunu başarabilirsin de. Sevgiliyi cözmek o kadar basit ki
Soran+1 yılBak simdi biz ayrilmadan 1 hafta once ben bunun unv te de cok sevsigi 5 yillik eski sevgilisini takip ettigini ogrendim.. sonra baya olay oldu. takipten cikardi falan. ben bir kac kere dile getirdim. kapatbu oonuyu rest cekcem yoksa dedi. sonra tatliya bagladik. ama bana dedi ki. simdi onu takipten cikarttirdin onun bana yazmasini saglicaksin dedi.. bende ne yazcak dedim. arkadas deilmiydik der dedi. bende sen cevap verir. isin dedim. vermem dedi. yani acaba o kiz ona yazdida ondan mi boyle olduk
- +1 yıl
Bak ben aşk Konusunda gerekirse roman. Yazarım bütün aşk potansiyellerine sahibim. Hayatım aşk içinde sevgili oturmanda ilerledi Çok sevgilim oldu Çoğunu hatırlamıyorum desem yeridir. Yerine göre 8 9 kızla aşk yaşadığım 20 yi geçkin kız arkadaşım ve Hafta bitmeden 5000 sms bitirdiğim olmuştur.
Bunlara dayanarak yani tamamen bilirsin insan psikolojisi nedir insan bilinci algısı nedir hepsini hemen hemen noktalayacak şekilde anlatırım. Bu durumda 5 yıllık sevgili ve eski sevgili diyorsun ya ben o eski sevgiliye değil sana üzülüyorum emin ol burda allahın bir aciz kulu sensin
Soran+1 yılNiye ya ne oldu. biraz acik konusurmusun acayip acayip konusma
- +1 yıl
tam dediklerimi anlayabilmen için Şunu da belirteyim allahım zamanında bir birini Çok sevmiş ve sonradan ayrılmış olan sevgiliyi benim nasibimde ona yer vermesin.. Çünkü en ufak bir hamamda o kız dönüp diyecek ki tabi bunu ben anlamam bana Çaktırmadan of offf keşke eski sevgilim olsaydı bunu her seferinde de diyecek.. Bak eski sevgili öyle senin gibi silemeyen ve sıkıntısını yaşayan milyon milyon insanlar var hatta evlilik sonrası eski geçmişimden dolayı mutsuz huzursuz olanlar vardır yeni eşiyle mutlu olamayanlar. Kesinlikle evleneceğiniiz erkeğin geçmişi temiz olmalı hemde ter temiz mesala benim gibi bir erkekle her kız anlaşamaz her kızın tüm duyguları zaten elimdedir ya bütün noksan noktalarına ulaşmışımdr bu yüzden onlara mutlu olma şansı veremem ancak kendi mutluluğumla ilerler kendi hayatımı yaşarım. Ve seveceğiniz kişi aşkta her zaman 1 adım sizden geride olsun o sizi takip etsin mutluluğu siz ona yaşatın siz tattırın ki kendiniz mutlu olabilesinz güçlü bir insan bunu yaşama vermz
Soran+1 yılYa sen iyimisin yaa. amma abarttin hee. hangi kafada yasiyon sen. ben 5 yillik ask acimi bu adami gordugum gibi unutt sildim. Şu an aklimda gecmisteki 5 senelik sevdigim değil 4 ay gorusup asik oldugum adam var. senin dedigin gibi olmuyor oyle
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok açık sözlü bir delikanlı kardeşim helal olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılEt oyleydi kendisi. peki bu ionusmadan erk3gin hic istemwdigi cikiyor mu
- +1 yıl
İstemediği değil de sana bir sevgi göstergesi sonuçlanır mo bunun sözünü vermemiş gayet de iyi çocuk yani. He başkası olsa atarım yatağa basarım dememiş baksana
Soran+1 yılEvwt bencede iyi. ama iste bitti. acaba donermi ki diyom
- +1 yıl
Dönmez artık
Soran+1 yılBurdamisin
- +1 yıl
Ben buralardayım
Kaçan kovalanır. kız bir iki gün arayıp sormasın eğer erkekten ses yoksa bıraksın çünkü sevmeyi geç hoşlantı bile yok. değer veren insan kaybetmekten korkar, üstüne düşer, kıza verdiği değeri hissettirir. gerçi kızda erkeği çok çıkmış bence. kız ardarda mesaj yazmış, erkek bir iki kelime anca... kızda bence biraz mesafeli falan konuşsun. başta dediğim gibi kaçan kovalanır!!!
00 Yorumla
+1 yılyalnız kız o kadar sala k ki erkek onun yanında çok mantıklı ve zeki kalmış. adam haklı abi birinden hoşlanabilirsin ama tanımadan vakit geçirmeden ölüyorum bitiyorum diyemezsin.
45 Yorumla
Soran+1 yılEvet. ama yinede bu konusmaya bakarak erkegin hic istemedigini soyleyebilirmiyiz
- +1 yıl
erkek hoşlanıyo gibi deneriz istersene getirmiş kız da bana sırılsıklam aşık olmadan senle sevgili olamam diyor oğlan da seni tanımadan vakit geçirmeden bunun sözünü de veremem diyor kız da beni sevmiyon depresyonuna girmiş oğlan da kırmak istemiyor arada kalmış ben kızın yerinde olsam ve çocuktan hoşlanıyosamm sinemaya yemeğe filan giderdim çocukla birbirimizi yakından tanımaya filan çalışırdık gerisine sonra karar verirdik
Soran+1 yılYa bak simdi ben kapaliyim. siyah bol ferace giyiyorum. onunlada evlilik niyetiyle gorustugum icin sadece cafe tarzi bir yerde oturup konustuk 4 ay boyunca. gectigimiz hafta sonu icin bana hadi sinemeya gidelim dedi. olmaz falan dedim. durum bu
- +1 yıl
kapalılar sinemaya gidemez diye bişey yok bence olayı abartma edepli edepli uygun bir filme girer uslu uslu izlersiniz
Soran+1 yılBitti zaten artik. cok uzgunum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım güldüm ya ama şeye demişsin ya sadece bir dediğime değil hepsine cvp yaz bana bir kahkaha atma isteği geldi orda😀😀😀 aynı dertten bende muzdaripim yazyorum yazıyorum en sonuncusunu cvp veriyo sanki işteki ler gormuyo sigir bunlar salak işte 😀😀 bence üstüne gitme daha doğru düzgün hoşlanıyorum bile diyemiyo bişey olmaz bundan
11 Yorumla
Soran+1 yılAybeb. oda oyle
Kendini ifade edemiyorsun kelimelerini yanlış seçip yazmışsın ne sormak istediğin belli olmuş ne de vermek istediğin mesaj. daha dikkatli mantıklı cümleler kurarsan kendine çekersin
16 Yorumla
Soran+1 yılAma gtti. grlmez mi bidaha
- +1 yıl
Bir insanı görünüşünle etkilediğin gibi konuşman yazman hatta oturuşun kalkışında etkiler bunlara daha özenli olursan daha sağlıklı ilişkilerin olur arti tüm bunların yanında öncelikle okuduğunu anladığından emin ol daha sonra cevap ver yazışmalarında gördüğümüz gibi bu hayatı yapmışsın verdiğin cevaplar karşı tarafa bir şey ifade etmediği gibi karşı tarafın yazdıkları da seni tatmin etmemiş oluyor
Soran+1 yılAyneb. anladim Şu an ... gerckten mantikli konusmus aslinda. ama iste fevriyim ben
Soran+1 yılUff bir git hadi ya. yazi dersi alamicam senden
- Diğer konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk aklı başında, mantıklı bir insan. Kız saçmalamış. Gördüğüm bu.
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki erkek kesinlikle istemiyor mu
- +1 yıl
Erkek istememekten ziyade biraz daha tanıma taraftarı gibi duruyor. Tanıdıkça seversin bir insanı ya da sevmezsin. Kız ilk görüşte aşka inanıyor sanırım ama ben erkeğe hak veriyorum burda. İlk görüşte aşk romantik film saçmalığından başka bir şey değildir. Çocuk ilk görüşte aşka inanmıyor ve dürüst bir şekilde söylüyor, boş vaatlerde bulunmuyor. Tanıdıkça sever ya da sevemez bunu başta söylemek mümkün değil. Kızın bu konuşmasından sonra çocuk tanımaya ne kadar hevesli olur bilemem ama.
Soran+1 yılEvet de 4 aydir konusuyoruz. hala bu kadar belirsiz olmasi sacma bence. neyse kendi dusunceniz
+1 yılKiz asık ama cocuk degil ama cocuk haklı. Sana yalan soylemiyo en azindan sevgi oyle 2gunde olcak bisey degil hoslanirsin evet zaman gectikce baglanirsin daha cok seversin vs. vs.
00 Yorumla
+1 yılFarklı niyetle çıkıyor ciddi düşünen bir insan bu kadar boş Boğaz ve kalp kıramaz doğrular acıdır. Koy tekmeyi
05 Yorumla
Soran+1 yılKirici konusmus dimi
- +1 yıl
Aşırı bence üstüne düşme çok kırılırsın bunun burnu çok havada. Ve bunun için yazmaya bile değmeyecek biri bence üstüne düşme her zaman uzak duranın arkasından koşulur çok belli etmişsin ona hislerini belli etmeyeceksin ki seni çözmeye çalışsın. Onun için kolay kız olmuşsun kolay kızlar veya erkekler hep kaybeder bu benden sana tavsiye kaçan kovalanır.
Soran+1 yılYa zaten ben onun uzerine en basindan beri cok ama cok dustum. ertesi gun konustuk. istiyormusun istemiyormusun dedim. dusundu. bana bir gun ver dedi. bende hayir dedim. oda mumkunse dusunmek istiyorum dedi. bende bir cevap istiyoruk dedim. o da bitsin dedi
- +1 yıl
Gerek yokmuş iyi kurtulmuşsun
Soran+1 yılYa boyle diyorsun ama cok hostu. ve ben 5 sene ask acisi cektim. kimseyi sevemedim. ve o acimi bu cocukla unuttuk bunu sevdim ve buna baglandim cok.. ama bitti gtti
- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu adam senden hoşlanmıyor sadece takılıp zaman geçiriyor senden iyisinide bulduğunda anında gidecek
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil anladin
- +1 yıl
yazılar ortada ayan beyan bunu anlamak için özel bir yetenek gerekmiyorki
Soran+1 yılAma benle baska konusmalarini bilmiyorsun tabi
- +1 yıl
söylemesen bilemem ben söylenenlere göre yorum yapıyorum söylenmeyen yorum yapamam değilmi
Soran+1 yılBurdamisin
Soran+1 yılKonusmalarin resimlerini gondersem yorum yapsan
- +1 yıl
burdayım
- +1 yıl
gönder özelden elimden geleni yaparım belki yardımım dokunur
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemiyorum ama yan cebimde dursun ayağında yani şu an seni istemiyor ama açık kapıda bırakıyor hafiften. Yedektesin knks bu çocuktan hayır gelmez bırak
00 Yorumla
+1 yılerkek bariz kiza karsi ilgisiz. maalesef karsiliksiz ask.
00 YorumlaOkumadan anladığım
Mesajı atan seviyor, cevap veren takmıyor.00 Yorumla
+1 yılOlucağına bırakmış ama açık kapıda bırakmış fazla üstüne düşersen kaybedersin
011 Yorumla
Soran+1 yılKaybettim zaten. geri donmez mi
- +1 yıl
Dönmesin zaten sakın yazma ona
Soran+1 yıl@Faashshsja neden
- +1 yıl
Boş biri çünkü
Soran+1 yıl@Faashshsja bilmiyorum. daha gordugum anda cok sevdim ben onu.4 aydir gorustuk daha da sevdim ve Şu an bitmesi canimi cok acitiyor
- +1 yıl
Ne bildirim yaptınız, bacım üstüne düşme sen olacakları izle sadece.
Soran+1 yılYaa ustune dusme diyon da bitti zaten ya bitii.. bitsin mi bitmesin mi dedim. dusuncem dedi.. dusunme soyle dedim. bitsin dedi. doner mi sence
- +1 yıl
Döner mi diye düşünme, onun yaptığı gibi yap.
Soran+1 yılBide ben onun numarasini ezberlemek icin ugrasiyordum cok. ezberleme korkum vardi. oda bana telefonda durup durup numarasini soyluyordu gicikligina.. bitti diyince bende ona senden sadece bisey isticem beni engelle dedim.. oda tamm dedi. engellemis.. acar mi ki diyom.. gercejten cok uzgunum.. keske son konusmalari yapmasaydim diyom
- +1 yıl
Fazla kafana takıyorsun, dediğim gibi oluruna bırak, basit değil ama olur birşeyler ama bunu düşünme yoksa üzülürsün her an.
Soran+1 yılNasil uzulmem. ben 5 sene ask acisi cektim. kimseyi sevemedim.5 sene boyunca. ama bunu ilk gordugum anda cok begendim ve eskiyi bir kalemde sildim attim.. ilk adimi ben attim olumlu karsiladi..4 ay surdu. ama ustune cok dustum istee. bilmiyorum.. cok uzuldum. oysa bu sandim. ben Allaha eskiyi unutmak yeniden birini sevmek icin dua ettim ama boyle olsun istememistim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKizlar erkekler bu kadar ince dusunemiyor. aci ama gercek. uzerine gidincede kaciyor. bunun kafada sallantida. takilmalik.
00 Yorumla
+1 yılSadece hoslanmis niye asik olmasi için diretiyosunki
00 Yorumla
+1 yılKız bir şeyler demiş ama çocuk pek umursamıyor sanki.
00 Yorumla
+1 yılZamanaa bırakmış aşığım demiyo net yani hoslaniyo gibi
00 Yorumlaadam seni iplemiyor işte...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya. o kadar da olumsuz k9nusmamis bir kere
durumumuz yoktu okuyamadık kanka
00 Yorumla
+1 yılbu konuşmanın sebebi ne
08 Yorumla
Soran+1 yıl4 audir k9nusuyoruz. ama iste duygularini merak ettim ve sordum. boyle oldu
- +1 yıl
hiç belaltı konuştunuz mu
Soran+1 yılAsla..4 ay boyunca bir kere bile. neden sordun
- +1 yıl
konuşmadığın için böyledir belki
Soran+1 yılKonussaydim daha mi iyi olurdu yani. bence daha kotu olurdu aslinda
- +1 yıl
daha iyi olurdu bence mesela ne giyiyon şu an
Soran+1 yılOha ne alaka ya
- +1 yıl
çocuğa diyeceksin ki mesela kazak çok sıkıyor ya altımda şort olmasa hiç çekilmez falan çocuk alacak mesajı
+1 yılNe ilginç kızsın bea. Bu tarz kızlar hep iter.
10 Yorumla
+1 yılYeni mi başladınız gönlü yok gibi
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay
- +1 yıl
İstemiyo seni düşme üstüne
- +1 yıl
Burcu ne onun
Soran+1 yılO balik ben basak. ya ozlemez m8 beni yaa.. aksamlari saatlerce konusurduk
- +1 yıl
Sogumus da olabilir peşinden koşma ki o senin peşine gelsin
Erkek ben zorum havasında konuşmuş.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki istemiyormu kizi
+1 yılbu böyle uzayıp gidiyor. umutsuz vaka
00 YorumlaGevşeğin tekine denk gelmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konusmalar gevsek mi?
+1 yılUzme canim kendini ya
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıloğlan aşık değil
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet o kismini biliyom. kimse 4 ayda asik olmaz. ama istemiyormu ki
- +1 yıl
eline olmadığını zamana bırakmanı söylüyor
- Diğer konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılçocuk istemiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin ve net dimi
- +1 yıl
evet
İllginç
01 Yorumla
Soran+1 yılMa erkegin dusuncesi ne sence.4 aylik bir tanisma ve bu konusmalardan sonra ayrildik. cok uzgunum. dober mi ki
- Diğer konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılolmuyorsa zorlama
00 Yorumla
+1 yılHiç bişey anlamadım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası