Bu tipler için söyleyeceğim tek şey var jekime olarak tüm biyoloji dünyasında yer tutan bir kelime ''ASALAK'' tabi ki.. Bu tipler başkalarının yaptığı çalışmaların izinden giderek artıkları toplayarak yeni bir iş lanse ederler.. Çalarlar ve aldatırlar emek hırsızlığı yaparlar.. Bir insan ben resim yapamıyorum diyorsa veya ben benim gibi müzik aleti çalamıyorum derse o zaman inanırım çünkü Allah vergisi bir yetenek ve kabiliyettir.. Her kes topa vurur ama football oynayamaz bir stad da onca insanın önünde.. Ancak her kes okuryazar ve üretebilir. Ben kalemle çöp adam çizerim, ben müzik aletini alır notasız rast gele çalarım tamam amenna ama ben yapamam asla..
Öncelikle geçmiş olsun demek isterim. Ama bazen bizden daha kötü durumda olanları görünce halimize şükür ederek olduğumuz halimiz ile mutlu olmayı öğrenmemiz lazım. En azından şu an buradasın, yazabiliyorsun bunlar bile şükür etmemiz için önemli unsurlar.
Tevekkül ve şükürü hiç eksik etmeyen biriyim, teşekkür ederim. 2012'de tümör ameliyatı olmuştum yanı başımda yatan bir kız daha vardı 1 kilo kan kustuktan sonra o gün halime şükretmiştim. O 5 yıl içerisinde neler gördüm neler..
İnanın bana oralara tekrar dönmek istemiyorum bile ama elden ne gelir. Ömür boyu kronik romatizma ve ülsere yakın gastrit'i misafir ediyorum bedenimde. İkincisi o kadar sorun olmuyor acıyı kızartmayı yemiyorsun ama romatizma öyle mi.. kalem bile tutturmuyor bu illet. Neyse sıkmayayım sizi.
Bilirim her hastalığın kendine göre zorlukları vardır. Acı da çekiyorsunuzdur. Bizler ancak dış göz olarak nasihat verebiliriz. Acıyı çeken bilir. O yüzden hastalığınız için ne gerekiyorsa onları harfiyen yapın en azından üst düzeyde acı çekmenize engel oluyordur. Allah yar yar yardımcınız olsun.
İşin kolayı ile alakası yok. Bu karakter meselesi. Adam pesimist dir. Her işi iyi de gitse arada biri kötü olunca hep kötü ve şanssız olduğunu düşünür.
En İyi Cevaplar