Pencerenin önüne yuva yapmışlar, biri üzerinde yatıyor diğeri geliyor o yemek yemeye gidiyor o yatıyor falan. Bunlara bir şey vermek istiyorum ne yerler bilen var mı? Yumurtaları falan kesinlikle dokunmuyorum bırakıp giderler diye

Kumru bunlar bizim evimizin penceresine her yıl yuva yapar iki tane yavru büyütürlerdi. Çok korkak hayvanlar ne kadar çok gidip dokunmak istesende yavruların iyiliği için sadece uzaktan izlemekle yetin. Bulgur, buğday, dövme, ekmek vs verebilirsin bir sınırlama Yok yeter ki doğada bulunabilen gıdalar olsun verdiklerin. Balkonda bir yere görünür bir şekilde bırak vereceğin yemi onlar alırlar. Yavrular çok kısa sürede büyüyecekler etrafta uçmayı öğrenecek geri yuvalarına dönecekler tam yetişkin olana kadar. Eğer rahatsız edilmezlerse önümüzdeki sene yine aynı yere yumurtlamak için geleceklerdir muhtemelen
yumurtaları kır sahanda yumurta sonra koy tava ile onune yesınler
Güvercin değil kumru bunlar
Cevap
18Cevap
bulgur bugday cok severler birazcıkta su bırak Allah sanada onlara yaptıgın gibi merhamet eylesin. Sağol arkadaşım
Buğday
Islak ekmek
Makarna pişmiş ekmek kırıntısı 😃
kumru bunlar, aynısından bizim camda da var, kenevir ve buğday karıştır ver, tane bırakmıyorlar :)
Kumru bu halk dilinde guugg kuşuda denir. buğday verebilirsin.
Mercimek pirinç bulgur arpa 😄😄😄 one ya ilk defa gördüm
Solucan kurtçuk ekmek kırıntısı falan
Bulgur buğday türevi...
pilav ustu et doner 😁 yaninda ayran
Buğday ver. Ahtarlarda bulursun
O gu ver cin degil kumru
Bugday arpa yer
o guvercin degil kumru. ekmek ufagi ver
kumru bunlar, pirinç bulgur koy
Suyla islatilmis ekmek verebilirsin
bulgur ve sakın yumurtalarını elleme
çok güzel guvercınler