Türkiyede ne kadar sarışın renkli gözlü ve yakışıklı varsa hepsi neden göçmen oluyo?

misal ben Boşnağım. sarışınım ayrıca güzelimde. türklerin çocukları bile esmer bir çocuk 6 yaşında olupta nasıl esmer olur aklım almıyo. bari 7-8 yaşındaki çocuklarda sarı olsa ama yok bu gün yolda 30 tane küçük çocuğu kontrol ettim ankarada bitane bile sarışın çıkmadı bitane bile. büyüğünden küçüğüne esmer, sarı olan birini gördüğüme ya arnavut ya boşnak ya çerjes ya gürcü ya pomak ya da başka göçmüş bir tip oluyo başka çıkar yolu yok. mesela bakın sarıların ve renkli gözlülerin çok olduğu yerler egenin tamamı marmaranın tamamı ve karadeniz. ek olarak iç anadoluda eskişehirin tamamı ankaranın bazı yerleri ve kırşehirin bazı yerleri. başka sarışın nerdeyse yok bazen nadir olarak çıkabiliyo ama genelde çıkmıyo işte anadoludan. ben bursalı bir boşnağım. ve sarışınım işte. ayrıca göçmenler bence bu ülkeye güzellik ve yakışıklılık kavramını oluşturuyorlar haksız mıyım? türk erkekleri göçmen görünce hemen sulanıyo. ama biz size bakmayız söyliyim ahhaha :D
Haklısın bende farkettim bunu
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Türkiyede ne kadar sarışın renkli gözlü ve yakışıklı varsa hepsi neden göçmen oluyo?