Uyutmaz beni geceleri,
Kokan sen misin yoksa,
Benim mi Burnum dertli,
Ayaklarin kokar yar
Evi bana dar ettin
Kışın ortasında cam çerçeve indirttin
Krem sür dedim sürmedin
Ayakları çemen yar...
kanımda da vardı
alabalığı alıyorsun...
Kokan ayakkabı da olabilir çorap da ayak da..
Ayaklarında sorun varsa mantardır kesinlikle. Onlar kokuya sebebiyet verir. Ayakkabı ise çiğ patatesleri koy ayakkabısının içine sabaha kdar ya da kullanılmış demlik çay poşetleri. Çorapsa zaten biliyorsun temizlik imandan gelir. Değiştirmiyorsa onun bileceği iş. belki de sürekli naylon çoraplar kullanıyorsa o da kokutuyor olabilir. beraber i yaşıyorsun yani duştan felan çıkınca kokuyormu ya da oda rahatsız olup yıkamıyormu. Yıkasa da geçmiyormu koku
internetten arastir bunlarin kremleri var diye biliyorum bak bir belki bir cozum olur
bunu gidermenin hem dermotolojik hemde kozmetik dalinda bir cok urun var. cok haklisin bir bayanin boyle bir seye kesinlikle dikkat etmesi lazim. bence mutlaka acikca soylemelisin. belki basta biraz bozulur ama en azindan seni kaybetmek iyidir. baksana gidisat iyi degil
Ne kadar güzel yazmşsin vanidad adeta ninni gibi :) söylersem kalbi kırılıcak
Tamam dediğin gibi yapicam sevgilin çok şanslı :)
Ya ameke kadın lan bu kadın Of ya midem bulandı benim manita bile benim yanımda bakım yapmaya başladı bir kadın bunu nasıl yapmaz ya. Kimi öldürmüş ayaklarıyla
Cevap
11Cevap
ayakları olabilir. eve gelince yıkamasını söyle bol köpüklü suyla çorapları yünlü olmasın. terletir ve koku yapar...
Çorap hiç giymiyor sürekli çıplak ayakla gezer botu bile çıplak ayak giyer
hmm anladm. doktora gitsin cildiyeye..
@FenaZi bir bilsem kanks giyemiyor çorap öyle rahat edemiyormş ayaklari. Bizim ki de burum sonuçta
ya ayakkabısını o görmeden balkona koy havalansın. çorap içinde çıplak ayak beni tahrik ediyor de çıkartsın ☺ kızın ayaklarını yıka bir zahmet romantiklik falan adına ohh miss ☺sonrada sev bana dua et😈
Tatlım sıkıntı su ki kız çorap giymiyor boru bile çorapsiz giyiyor: ( kızın her yeri mükemmel poposu falan Jennifer lopz gibi ama gel gör ki ayakları berbat :( senin kokuyr mu,?
hayır kokmuyor. tamam yıka ayaklarını başka çare yok
Of keşke sen gibi olsa kaç no ayakların
ne. alaka ya yıkamak çok mu zor
Yıkamiyo tatlım yalayamiyırm doğru düzgün of
değiştr o zaman kız mı yok
Mecbur öyle yapcam :) senin ayakların nasi?
çorap ve ayakkabıdandır.. kendisine güzel bir şekilde söyleki bilsin.. muhtemelen krndisi kokuyu almıyordur
Muhtemelen tatlım ya ayakların yalatiyor bir de zorla offf midem
sende bir şey söylemezsen kafasına görede takılır işte..
Sorma tatlım ya napcam bir bilsem ayrilsam mi? Ama poposu çok güzel:)
Ciddi Bir Problem.. Ayakkabısının İçine Koltuk Altı Deodorantı Sür %80 Yararını Göreceksin
Kokular birbirine girerse napcaz karışır kokular iyicene kokar of ayaklarını kesicem o olcak
Karışmaz Deodorantların Koku Bastırma Özelliği Var
Sen heryerne sürüyor musn deoyu
Ayagi kokuyordue buyuk ihtimal bakimina dikkat etmiyordur uyarmalisin brm olsam hayatta katlanmam ona soyle ayaklairni bol tuzlu suda bekletsin
Tuzlu su iyi gelir mi dersin? Ayağa bakım ürünlerini gösterdim internetten ayağa bakımmi olr dedi kız ya:s
Gelir evet ama tuzunu bol koyun bide ayak patnaklarina dikkat et mantar varsa fayda etmez doktora gitmeai lazim sevgilin bu kokuyu duymuyormu
Yok ya hiö farkında bile değil sevişirken ayakların da yala diyor zorla yalatiyor bayilcam bir gün napcam bir bilsem
Ya sacmalama ya hastalik kapacaksin igrenc
Of sorma inşallah kapmamşödr senin ayakların temiz mi
Kokulu coraplar var onlardan hediye edebilirsin
Sıkıntı şu ki çorap gitmiyor geçen kayağa gittik ılgaza orda bile botunu içine çorap giymemişti düşün
(Giymiyor)
@Suacy ne bilim kanks 7 aydır iki ayakkabı giyiyor çorapsiz ayakkasini da dolaba koyunca dolap leş
Şekerella sorma ayakkabısı da ceset gibi kokuyo çorapsiz bot mu giyilir Allah aşkına?
Of keşke sevgilim sen olsaydn:)
Derdine hayran oldum :D
Sesli guldum 😅😅😅😅
şiire koptum 😂😂😂
Jsajahahs çok pis çok of midem kalktı yine
nette bir sürü doğal yolla yapılan kürler var onlara bak.. bide akşamdan ayakkabısının ve çorabının içine karbonat koy.😂😂
ama çok güldüm yaa😋
Hahaja:)) güldürdügüme sevindim ama keşke bende gülebilsem:( ayaklrna çorap gitmiyor ayakkabsni hep çorapsiz giyiyor geçen ayakkabsni dolaba koydm annem ceset gibi kokmş bura dedi bişey diyemedim kiz duymadı iyki
hahahahhha valla ben utancımdan gidemezdim sevgilimin yanına ya da sevgili bile yapmazdım heralde🤔😂😂😂 özgüvene bak ya
Hahahah ayrilsam mi sence? Bilemiyrm ya kızın surat Paris ayak mardin
İlaçlar var eczanelerde git al geçiriyor
Pamuklu çorap ve hergün aynı ayakkabıyı giymesin
Sıkıntı şu ki corapsz ayakkabı terlk bot giyiyor tatlım bıktm valla
Sevgililer gününde mantar ilacı al
peynirli doritos kokusundan iyidir.
Yine bir trol seni gidi seniii.
Yok kanks ciddi durum istersen bir gün gel oturmaya gaz maskesi dağitiyoz gelenlere
Yok kardeşim saolasın, askeriyede ayak kokusu için ayakkabıya dökülen bir toz vardı ondan al. Şunu ayakkabına dök ağzına kürekle vurmayım de.
Pastirma gibi ne be oha😂
İnan bildiğin pastırma çemen ciddiyim bir gün gel gör
Geçen gün gelmiş ayaklarmi da öp diyor öperken içim kalktı lavaboya gidip tükürdm
Gel sanada yedirelm :)
Sana başka bişi yedirrim:))))
yıka ayaklarını o zaman
Nasi yıkıcan tatlım ne dicen? Gel ayakları kokan yarim yıkaym mi dicen
Bu arada dudaklarni öyle yapma:)
Ulan ne güldüm ya😂
parfüm sık
ayrıl o zaman
Kanks seviyorum kızın yüzünü bir görsen yüzü kaymak ayakları beyti adana kebap
Güncelleme akar xd
Eczaneden Krem Al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?