Evde Teksiniz Ve Evinize Hırsız Girdi,Bu Durumda Ne Yaparsınız?
Polisi Ararım
Evde biri varmış gibi konuşmaya başlarım
Camdan atlarım
Döverim
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bi kere başıma geldi.Kapıda karşı karşıya gelmiştik elimde bıcağı görünce aşağıya kaçtı ama aşağıda abimler yakaladı ve hırsızlık yaptığına pişman oldu.Yemin ediyorum öyle bir dayak yediki polise artık ben hırsızlık yaparken yakaladım alın dedi. :) Artık her daim çekmecede küçük bir emanetim yatağın altındada Döner bıçağı var hediye.
Merhaba arıcım
Ula birisi de dememiş ki; Evi terk eder, önce konu komşuya sonra da Polise haber veririm dememiş
Hırsızı gördüğünüz an müdahele etmeyin.
İlk önce polisi aramak vakit kaybı yaşatır, öncelik komşudan yardım isteyin, ondan sonra polisten.
Tek başınıza sıkıntı.
valla benim sesim inanılmaz güçlüdür bir çığlık attığım zaman bütün mahalle ayakta zaten o yüzde çok şikayet gelir mahallede .yapacağım şey saklanırım elime sert bir şey alırım dikkatini dağıtmak ve çekmek için başka yerde ses çıkartırım sonra arkadan yaklaşıp vururum sonra çığlık atarım.
önemli eşyaların yerlerini gösteririm. bu işten ne kadar kazandığı sorarım. sizinde işiniz zor gece uykusundan oluyorsunuz deyip haline acır üzülürüm.
Cevap
46Cevap
annem ablam beraber yaşıyoruz Evimize bir kaç sefer hırsız girdi uykum derin değildir en son girdiğinde yılbası sabahıydı odamın kapısını actı bende kovaladım yakalayamadım kapıcının yuzunden kacırdım oan aklından birşey gecmedi cok kızmıştım ve yakalamak istedim
O anlık psikolojime bağlı şuan düşünüyorum öyle birşey olursa direk dalarım döverim sonra polisi ararım. ama geçen yıl evde tektim bir kaç ay. ve birgün alttan ışıklar geldi. kalbim okadar hızlı attı ki bahsedemem. ama yine dalmak için odadan çıktım ışık hızıyla bir baktım annemler... belli olmaz kalp krizi geçirmezsen öldüresiye döversin
Yatmadan önce hep aklıma gelir olur da karşıma çıkarsa ne yaparım ben diye. Masraftan kaçınıp beyzbol sopası aldım yatağın dibine. ama eğer çıkarsa karşıma kafa tutmak ne haddime korkudan pencereden atarım kendimi.
kızların cevabına bakıyorum ve erkeklerinkine bakıyorum...:D
bütün kızlar odaya kaçıyor polisi arıyor erkekler ise genelde adamsa benim evime girsin ağzını burnunu o biçim diyor...hani kız ve erkek eşitti :D :D :D
yatak odasının kapısını kitler, yatağın altına gizlenir, sessizce polisi ararım.
önce bir köşeye geçer polisi ararım sesimi duymadıysa da gizlenirim sonra da sert bir şeyle ensesine geçiririm herhalde ama tek kişiyse :)
yatağımın yanında duran beyzbol sopasını alırım kırarım ayağını bidaha hırsız da olsa bir eve girebilecek ayağı kalmaz ortada
bu işler için sanayide yaptırdığım demir bir çubuğum var önce döverim sonra kolluk güçlerine haber veririm :D
Valla pek korkmam öyle şeylerden 3-5 kişi değillerse saldırıp etkisiz hale getirmeye çalışırım. Camdan atlarım şıkkı 10 numara olmuş :)
Bir bardak su alır otururum.. Bana dokunmazsa atasözünün gerçekliğini ispatlamış olurum..
çekmecemde biber gazı var ve çekmecem baş ucumda :D
Adamla oturup muabbet.ederim adamin ne.derdi var sonucta.anadan hirsiz dogmadi ya yardimci olmaya calisirim ne varsa da alsin gitsin umrumdada olmaz .s
Zaten evde yalnız kalmaktan korkuyorum öyle birşey olursa kafayı yerim ama o durumda kapımı kilitler polisi ararım...
dayakta yiyebilirsin,o secenek şıklarda yok :) valla oan belli olur o iş,ama bir müdahalede bulunurum kesinlikle.
hırsıza acırım hafız hemen yatağımın ucunda uzun demirden şamdan var anladın sen :D
evde tek başına filmini aklımdan şöyle bir geçiririm..
Allah kimsenin başına vermesin hırsızla karşılaşmak kadar kötü birşey yok
Kendimi odaya kilitlerim . Ne işi var gitsin başkasının evine girsin.
girdi tv başındaydım uyuyomuş gibi yaptım odaya gidincede vazoyu geçirdim kafasınaa ehehheheh :D bir filmde görmüştüm şimd iböyle anlatıyorum ama o zamamn altıma yapıcaktıım korkudaan :D hiç kiimse benm telefonumu pc mi çalalamaz ergenim ayol been :D
Bana pc me dokunma kardeş.Ne istiyorsan al.Ses çıkartmadan ara.
Ha su dolabıda kurcalama iç çamasırlarım var orada :/
Anasını avradını hayatının anlamını!
Çok delikanlıyım şu sıralar. Sahurda yürek mi yiyorum napıyorum... En fazla takar geçer. Yapcak bişey yok.
Buyur abi hoşgeldin öğrenci evi anca makyaj malzemesi bulursun
B daha mantıklı geldi ama çığlık atarım bıçak falan bir şeyler yapmaya çalışırım.
Hoşgeldiniz diyerek işe başlar
Geldiğine pişman ederim.
Yastığım altında ruhsatlı tabancam var mevsimüdafa dır sererim kardeş..
Hacı Ne Lazım Bak Bilezikler Orda Şu program Bitsin Televizyonu En son götürürsünüz çıkarken kapıyı açık bırakmayın :)
Karşısına çıkıp "lütfen bana zarar verme" diye ağlamaya başlardım büyük ihtimalle.
Yıllardır hayalini kuruyorum bir gelse bir güzel ıslatsam diye
odama koşar kıçıma ruhsatlı silahımı koyarım sonra hırsızı baştan çıkarırım yatak odasına giderken paaaaat silahla korkuturum
Neyin kafasındasın?
asıl sen neyin kafasındasın
Abi yanlış anlama sendenim ben yeminle bak gel annemin pırlantaları şurda gel abicim.
Direk mutfağa kosup bıçak , teflon, felan ne varsa alırdım
Deme böyle seyler paranoyağım ve hep geceleri ayaktayım lavaboya dahi gidemem şimdi.
apartmanın bahçesinde salık durumdaki üç köpeği aşabilmş ise hırsızı alnından öper o köpekleri asarım ibret olsun diye
Hırsızın üzerinde ne varsa gasp ederim Çok yolsuzum şu sıralar .Emniyette göz açtırmıyor zaten
Gaspçıyım (Mesleğim )kardeş bende
Evde biri varmış gibi konuşmaya başlarım polise mesaj yazarım olmuyosada cama cıkarım :D
valla türk polisini bekleyene kadar giderim soğuk bir su içerim ya da dövmeye çalışırım
Çıkarırım emaneti! Affetmem!
altıma sıçarım .
sesimi çıkarmam saklanırım ordan polisi ararım
burası kadıköy burdan cıkış yok döverim :D
mutfak bıçağı ile hırsızı dövmüştüm mahkemelik oldum
Evde birisi varmış gibi asla konuşmam sert birşey alıp kapının arkasına saklanirim anı kollarım
santranç biliyormu diye sorarım... santranç oynarım
D döver im acimam (h)
Polisi ariyorum git derim :/
hırsızla bı ıkı round boks macı cevırırız
kapımı kilitlerim ne alırsa alsın gitsin
Yatağımın altında balyoz var mı diye bakarım :D
Tek kelime etmeden tekme tokat dalarım.
hırsızla aramdaki cüsse farkına bağlı :D
uyuyormuş gibi yaparım
Uyuyo numarası yaparım.
Bende Hırsıza Tek Başıma Girerim
Elime ne geçerse kafasına geçiririm