Kızlar pişmanım kız arkadaşıma kendimi nasıl affettirebilirim? Bir yolu var mıdır bunun empati yapın ve söyleyin siz olsanız affeder miydiniz?
Affederdik
Affetmezdik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seni affedeceğini düşünmüyorum. Ben olsaydım affetmezdim. Affedersede gurursuz bir kız demektir. Onunla çıkmaktan vazgeçmeni tavsiye ederim. Son olarak sen ne tür bir yavşaksın.
Lan kızın evinde annesi ile yalnız kaldıgımızda ilk kızın annesi bana yavşadı ben de nefsime hakim olamadım ve kaydım. Vazgeçmek dedin de ben burda batmak üzere olan bir ilişkiyi kurtarma peşindeyim sen de insana hepten olumsuzluk aşılıyosun yardım edecegin yerde
Bir dahaki sefer sana da haber veririm toplu yaparız dersin alırsın gönlünü bir de kıpraşımlı dildo aldım mı dayanamaz çözülüverir.
Çok p*rno izliyorsunuz
Herneyse Soruma cevabın nedir? Empati kur ve söyle. Erkek arkadışın ne yapsaydı sana tekrar kendini affettirebilirdi?
Cevap
6Cevap
Kizin anneannesine de bir guzellik yap bence hazir baslamisken
Ne Çok kötüsün ya. 😒
İğren. çsin* olacaktı.
Soruma cevabın nedir? Kendimi tekrar nasıl affettirebilirim?
Bence sen kendini affettirmeye bile çalışma. Ayrıca o kız seni asla affetmez ne yaparsan yap yani. Affedileceğini düşünmen bile hata. Kaldı ki affederse gurursuzun onursuzun tekidir.
vay a*mk daha neler duyacaz
Babasina ver odesin 😂😂😂😂
Babaesına verince beni affedecek mi dersin
trolleme lan
Ne trollemesi. İnanmıyorsanız yporum yapmayın kardeşim
Troll falan ama iyi fantezi 😋
Affettiremezsin.
Ikisinide si. erdim
Ben ikisini de s. ktim anne ve kız :) Kız arkadaşım ondan baya bir bozuldu annesi ile de ilişki yaşadıgımı ögrenince
Adamsin 👍 hayalim bunu yapmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar