Ev terlikleri makinede kaç derecede yıkanır, panduf makinede yıkanır mı?

Selam🐣
Ev terlikleri elbette ki makinede yıkanabilir ama bazı kumaş türleri ne yazık ki makinede yıkanmaz bunları sınıflandıracak olursak ;

Elbette ki ev terliklerimizi evde çamaşır makinemizde gerekli şartları oluşturup düşük bir sıcaklıkta rahat ve kolayca yıkayabiliriz. En zorlu lekeler bile çamaşır makinesinde yıkanırken panduflar da kolayca yıkanabilir nasıl mı hemencecik anlatıyorum. Bunun için önce ev botları nasıl yıkanır onu öğrenelim.

Pandufları yıkamak için gereken malzemeler;

İlk adım 👣 :
Panduflar makineye elbette ki atılırlar fakat zarar görmemesi için yapılacak ilk şey koruyucu bir kılıfa ya da yastık kılıfına koymak olur.

İkinci adım 👣:
Daha sonra panduflarımızı kılıflı bir şekilde makineye atıyoruz.

Üçüncü adım👣 :
Çamaşır makinemizin deterjan gözüne deterjan, yumuşatıcı gözüne de yumuşatıcı koyalım. Deterjanımız Rinso ise her şey mümkün.

Dördüncü adım👣 :
Ardından makinemizi en düşük sıcaklık olan 30 dereceye ve en düşük devire yani 600 ayarlayalım. En kısa yıkama programlarından birini seçip çamaşır makinenizi çalıştıralım.
Beşinci adım👣 :
Yıkama bittikten sonra Pandufları kılıfından çıkartıp doğrudan güneş almayacak bir yere koyup kurumasını bekliyoruz.
İşte bu kadar panduflar hasarsız ve tertemiz bir şekilde yeni gibi görünüyor. 😊
Terlikleri makineye atmadan önce incelemeniz en önemlisidir. Çıkıntılı iplikler, yırtıklar olmamalıdır. Eğer varsa dikmeniz gerekir.

Daha sonrasında makineye atmadan önce terliklerin zarar görmemesi için özel bir çantaya konulması gerekir. Çanta yoksa eski yastık kılıfı da olur. 😊

Çamaşır makinesine koyduktan sonra rinso çamaşır deterjanımızıda ekliyoruz. Yıkama programımızı seçip 30-40 derecede yıkıyoruz. 🌸
Tabanı terlik şeklinde bir de kumaş şeklinde olanlar var eğer terlik şeklindeyse çamaşır makinesine atabilirsin kumaş şeklindeyse elinde yıka tabanı zarar görebilir.
Benim pelus vardi o bozulmustu ama ev botlari tarzinda olanlari bikac kere yikadik makinede buyumesi disinda bisey olmadi
:D Kumaş olduğu için at yıkansın :D Bende öyle yapıyorum.
Cevap
10Cevap
bendede var : ))
bıraz zor oluyor ama,
once elınde beyaz sabunla ıraz kopurt kırı aksın sonra makınaya at : )
Çamaşır makinasına atabilirsin düşük sıcaklıkta kısa programa
çamaşır makinasına atıyorum ben ama 3-5 yıkamadan sonra parçalanıyor
At makineye gitsin hiçbir şey olmaz. Evde yurtta öyle yapıyorum ben
Çamaşır makinesine atabilirsim zararı olmaz. Öyle yıkarım hep
camasir makinasina at ama terligi bir eski penyeye sarip at yoksa terlik kotu olur
yıka gitsin kaç kuruşluk şey
yıka bir bişey olmzsa haber ver bende yıkayım :D
çok para verdim :D
bişey olmaz devam et :D
Ben yıkadım en düşük derceyle
Çamaşır makinesine at bişi olmaz
maninaya at bir sey olmaz
Makineye atiyorum hassas program
Yıka gitsin en fazla bozulur
Makinada yikiyoruz canım
camasır mainesine at gitsin
Çamaşır makinasına at ayrı şekilde