Evlilik öncesi fit olan kadınlar, evlilik üzerinden altı ay geçmeden yan bellelri sarkıp pantalonların içine giremez oluyorlar. Saçları bakımsız tırmaklar ojesiz velhasıl almış başını giden kilolarla kurbana hazırlanan danaya dönüyolar. Kadınların bu şekilde davranmasına sebep kocasına olan güveni midir? Dünyadan bir haber olması mıdır? Yoksa kendisine olan saygısını yitirmesinden midir? Hayırlı cumalar 😊
Evlilik cüzdanını tapu olarak gören kadının, kendini salması doğru mu?
Üzerine aldığı sorumlulukların derdini yemekle unutma çabası, erkeğin kadının dış dünyadaki aktif sosyal hayatını kısıtlayıp evde vakit geçirmeye zorlaması, bakım ürünleri vs. Eşinin bütçesini sarsması, güzel görününce erkeğin beğenildi diye kıskançlık krizlerine girmesi, güzel görünce evli barklı dinlemeden asılan denyoların aşırı fazla olması, eşe duyulan sadakat yüzünden kendinden feragat etme, eşin kadını spor vs. Faliyetlerde yalnız bırakması, spor salonlarındaki acayip kaslı yakışıklı ve dar giyimli erkek hocaların bulunması veya diğer müşteriler... gibi gibi
4
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
bu baskıyı yapan adamın yanında ne işi olur aklı başında kadının?
Bence onlar sadece koca bulup evlenebilmek için kendine bakan kadınlardır gerçekte.. Amaca ulaştıktan sonra özlerine geri dönerler, yani aslında ruhlarında yoktur kendini sevip bakma isteği😊
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tapuyu aldım bu iş tamamdır mantığında eşlerin birbirini mutlu huzurlu yapabilmeleri mümkün mü sence?
Sadece eşini değil kendini de mutlu edemez ki aynada kendine bakmayan, kendini beğenmeyen bir insan. Bu kişinin kendi değerinin farkında olmasıyla alakalı, eşiyle ilgili değil. Kendi kendine bakmayana eşi hiç bakmaz zaten 😊
Olamaz tabiki, hangimiz mutsuzken etrafa gülücükler atabiliriz ki.. Evlilik, eş durumu vs. hayatta ne olursa olsun insanın önce kendinden vazgeçmemesi gerektiğini düşünüyorum ben. Çünkü bu hayata yalnız geldik, kendimize işkence etmek mantıksız.
Akıllı zeki mantıklı hayat görüşü olan ifadeleriyle dikkati çekmeyi başarabilen birisi olduğunuzu görüyorum. eig seçimlerinde hakkaniyetle davranıyorum :) Sevgiyle kalın
Hayırlı cumalar kardesim.. maalesef kadınların bir çoğu böyle.. makyaj istemiyoruz şık giyim istemiyoruz bir model fizigide beklemiyoruz ama az biraz bak kendine be kadın.. ye ic yat tv izle.. yok böyle bir dünya.. sonra kaçan balık büyük oluyor tabii..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayırlı cumalar allah razı olsun. ifadeleriniz düşüncelerimin çoğuyla örtüşüyor makyaj olsun dudaktan ruj eksik olmasın demiyoruz en pahalı kıyafetleri alsın bir giydiğini ikinci kez giymesin demiyorz. biraz kendiyle ilgilenmeli elinin yettiği kalbinin hissettiği kadar kendiyle barışık olup eşinede ailesinede pozitif ruh aşılayabilmeli.
Önyargi bu, niye sadece evlendim cirkin görüne bilim olsun ki?
Sorunlar insani aşip yemekte mutluluğu aradini düşünürsesde mantıklı değil mi kilo alması. Veya Ailede hep kilolular seviliyorsa (kimi icin kilo varlık demek "sağlık" demek) kiz düşünmeden yiyorsa yine kilo alır. Şu altı ay sonra görüp şok oldunuz kişiler eğer bilinçliyse eminim yine kilo vermesinide bilir yeter ki zamani gelsin.
sağlık problemi olmadığı sürece bir erkek kadın kilo alıyorsa, bu onun zayıf iradesiz birisi olduğunu gösterir ben böyle düşünüyorum. sağlık sorunlarını ayrı tutuyorum.
Kimisi sigaraya sarılır sinirli olunca, kimisi cikolata kimiside artık ne bulursa dıkınır (yeme değil o) ama bunu acliktan değilde o anlık bir hareketle yaptığını fark edince ona karşı gelmeli yani nefsini törpelemeli. Yememeli. Yeni evlenmiş bir ciftin sorumluluğu cok oluyor öyle hayalde ki gibi olmuyor. Aileler karişması, misafırlıkler sorunlar cok oluyor yani kilo aldını fark edince veya ne yaptığını gec ola bilir ama yinede zayıflanılir yeter ki istenilsin.
erkeklerin pis şişko ve bakımsız olmasida buna eklenebilir mı? bunu çoğu evli bayan diyo erkekler dişini fircalamiyo. sonra neymiş Türk kadını sevişmeyi sevmiyor. les ağzı çekmek zorunda sanki
Beni olduğum gibi kabul edecek kişiyi bulurum salmak değil kilo alıp verebilirim bunu sorun edecekse evlenmesin. Bu yüzden sevgilime her seferinde kilo alıp verebileceğimi sivilcemin çıkabileceğini söylüyorum göreceklerine hazırlıklı olmalı. O da kabul ettiğine göre sorun yok.
Çok ayıp hiç yakıştımı şimdi bu kelimeler herkesi aynı kefeye koyma bak ben 5 senedir evliyim bna herkes dahada güzelleşmişin der üstelik bir çocuğum var ve kilom aynı 53 kiloyum hiç değişmedi lütfen özür dile 😒😁
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
herkes seni örnek alsın :) işte u anlatmak istediğim şey bu. takdir ettim seni :) aferim
Görsele çok güldüm :-) insan evliyken daha çok bakmalı kendisine, bu eşe saygıdır. oje kısmına katılmıyorum. oje bakıma değil süse giriyor bence, ben pek kullanmam ama bu beni bakımsız yapmaz bence :-)
Genelde seviyor erkekler, tamam güzel duruyor ama özel günlerde veya dışarıya çıkarken arada olabilir. ojeli tırnaklarla yemek yapmayı pek doğru bulmuyorum
Evlilik cüzdanım nerde bilmiyorum ki sadece o cüzdanla degil yüzükle baglanan var kendini salan oluyor yeni nesile bakacaksan evlenmeden kendini salmış
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
sağlık problemi olmadığı halde kendini salıp 120 kiloya ulaşan kadınlar neyin aklını yaşıyor anlamıyorum. elbette sağlık sorunları başka
Bu hale gelen kadınların çoğu mutsuzluktan geliyor aslında.. kendinden vazgecebiliyor.. Eşinin sevgi dolu bakışı ve ilgisiyle yaşamını devam ettiren kadin :) kendine daima daha da dikkat eder..
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
eşinin sevgi dolu bakışı yok diye kendini salması doğrumu :)
sadece her gün ne yemek pişirecem ay çamaşırlar vardı ay temizlik ay bulaşık derken kendini ihmal etmesiyle sonuçlanan bir durumdur. bir de çocuk olursa üzerine tamam. cilalı tirnak seviyoruz ama kullanamadığımız durumlar da oluyor illaki.
2
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bamyanın sümüğünden nasıl kurtulunur biliyor musun :) kadın her zaman kadındır. ayrıca aynı şartlarda olan milyonlarca kadın var. neden hepsi bırakmıyor kendini 2-3 çocuk büyütüp evin tüm işleriyle ilgilenip kendisinede bakan kadınlarıda gözden kaçırmamak gerek
bakım her gün makyajlı gezmek değil bana göre. yeyip yeyip kendini salmamak gerek ama bir zaman sonra insan kendinin yaşlanmanın verdiği rehavete kaptırıyor. sümük için limon suyu 😁
zaten bamyanın hası odur :) bizim burda ağır misafire özel misafire pişirilir. yörenin en özel yemeklerindendir ipe dizilmiş kuru çiçek bamya :) birde pişmeden önce fazla çöpten arındırılmalı ovalanıp üzerindeki tüyden arındırılması gerekir yoksa sümüklü bamya olur :)
Hayir elbette degil. ama su da varki erkekler de saliyor tek tarafli degil. ayrica kadinin uzeeine bir suru sorumluluk bindiginden kendine yeterince vakit ayiramiyor olabilir.
2
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
kadınlar bu durumu şimdiden kabullenmişler gibi. sanki kaçınılmaz sona yaklaşıyorlar ve bunun farkındalar gibi
İyide hicbir kadin cokmus gorunmek istemezki. eli degmiyor. esleri yardimci olunca kendilerine de vakit ayirip bakabiliyorlar. tabiki de yapmayan da var yok degil. ama genel olarak durum boyle. kadinlar guzel gorunmek isterler normalde. aksine genc gorunen bakimli tertipli duran kadinlara da hayran kalirlar
Erkekler eslerine yardimci olup tum ev islerini ustlerine yigmazlarsa kadinlarda daha cok kendine zaman ayirabilir diye dsunuyorum ayrica cocuk dogurmak falan da yaslandiriyor kadinlari. kilolar falan.
çorbayı yapan ben, yemeği hazırlayan ben, bulaşığı yıkayan ben, çamaşır yıkayıp kurutup katlayıp yerleştiren ben. ev süpüren cam silen perde yıkayıp asan ben. ee bir zahmet oda ütü yapıversin. çomu zor. bu kadar boş vakti bulan kadın kendine bakmayıda bilmeli.
Alışkanlık ikili ilişkilerde en büyük düşmandır sonra yerini vurdum duymazlığa kadar itecek devamında başkalarina ilgi duymaya kadar gidecektir. cahil olma cahile sahip çık demiştir
@Canöz07 her ne sebepten dolaayı olırsa olsun.. bir kadın fiziksel özelliğinden dolayı yargılanamaz.. bugün cuma. camiye giriyorum.. nasübse sonra yazarım.. allaha emanet olun
Stres mutsuzluk kısıtlanmak bune en iyi örnek kadın spor salonuna gitmek istiyor ve eş buna izin vermiyor neden dediģinde orda kaslı yakışıklı erkekler var denilmesi peki evde oturan bir kadının ne kadar etkili bir sporla genç kızlığındaki gibi olabilmesini bekliyorsa bulunduğu yerde olmak istememek bir nevi beni bırak demesi ve en önemlisi bebek düşürmesi ve hayata küsmesi vs
@Canöz07 spor salonunda spor diye bişey olmaz. yeni modern dünyanın aldatmacasıdır o. pis ter kokulu bodrum katlarına yerleştirilmiş adı spor salonu olan ne olduğu belli olmayan yerlere ben olsam bende eşimi göndermem. spor adı üzerinde dışarda yapılır. nokta
Polis akademisine hazırlanan polisten farksızlar nasıl olsa polis oldum sal g. tü göbeği gitsin panpa
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
askerdeki denetimler gibi :) ben askerdeyken denetim olucağında tüm kıyafetler değiştirilir, heryer temizlenir tuvalete girişler yasaklanırdı. yemekhanenin masalarına beyaz örtüler serilir, askerlikte yetersiz olan çakı gibi olmayan paspal askerler ortadan kaldırılır o gün göze gözükmemeleri için depolarda bekletilirdi.
insanların kendini etrafını çevresini, ülkeleri dünyayı olan biteni analiz edip, aksiyon oluşturup tedibirler alması kendini yetiştirip çağa ayak uydurması içi en elzem vazive iyi analiz etmekten geçer. malesef insanlar ve devletin birçok kurumu kendini analiz etmekten aciz.
tek neden kocasıdır... istediklerini giyinmesine izin vermez özgüvenini arttırmak yerine piskolojik baskı kurar ve tabi sonuçlarına da katlanır... babamızın evinde prensesler gibiyken tabi bakarız kendimize
bu kadar yazılıp çizilenlerin ana fikri bu işte. sadece üç kelimelik kısacık bir cümle. bazı insanlar tonlarca lafla bişeyler anlatmaya çalışır ama anlatamaz. biriside çıkar bir cümle söyler cuk diye oturur. takdir ediyorum. beklediğim cevap buydu.
En İyi Cevaplar