bıktım ya diğer kızlar istedikleri gibi yiyip içsin eğlensinler ben her hareketimde abıme hesap vereyim
ben de özgür olmak istiyorum
siz ne düşünüyorsunuz?
ben de özgür olmak istiyorum
siz ne düşünüyorsunuz?
Gerçekten özgür mü olmak istiyorsun? Bu devirde istediğin şartlarda özgür olman gerçekten imkânsız. Çünkü dünya kötülük , pislik , acımasızlık dolu. Ya senin şükretmen lazım bor abin bir kahramanın var. Seni her şeye karşı koruyacak , yanında olacak biri. O seni sadece dışarıdaki kötülüklere karşı korumak istiyor. Onun için başkaları değil sen önemlisin. Böyle isyan Etme. Bor gün olur gerçekten pişman olursun bu düşüncelerinden dolayı. Ve abine şimdiki tavrı için sükredersin. Şimdi belki yaşın genç aklın bor karış hava da ama ilerde abinij bu tavırlarının kıymetini anlayacaksın.
Merak etme kimse özgür olamıyor bu dünyada. Bende seninle aynı durumdayım giydiklerime bile karışıyorlar...
Sen keyif için mi içtin bence boşuna isyan ediyorsun böyle bana abim verse iç derse de icmem yani düşün abim verse elleriyle icmem çok günah daha bilmiyor musun
içki günah mı
evt canım bilmiyor musun seni kendinden alıkoyan içecekler günah tabi haram ayrıca
arkadaşlarına bakma ne yapıyorlarsa yapsınlar dikkat et bu gibi durumlarda uyma onlara sakın
Hem sen kaç yaşındasın
Diğer kızlar da seni kıskanıyor, istedikleri gibi yiyip içmek sözüm ona özgür olmak çok da iyi bir şey değil. Başında bir abinin bir babanın olması seni koruyup kollaması daha çok kıskanılacak bir durum.
Diğer kızlar kendini köprüden atsa, sende mi atacaksın.. Şahsına ait tercihlerin olsun, topluma göre hareket etme.. Koyun musun sen..
ee ben yapmak istediğim şeylerden bahsediyorum Köprüden kendi mi atmak ister miyim hayır
o zaman?
Cevap
21Cevap
bence özgürlük içki değildir.
abin iyiliğin için içirmiyor
kötülüklerin annesidir içki.!
sadece içki içmeyi demiyorum..
ki kendisiide içer
boşver onu çok ortam gördüm gerçektten içki içmeyen kız candır.
Abiler değerlidir. Abin seni koruyup kollayacak güçtür. Sevgilin gelip geçer o kalır. Kötülüğünü istemez iyiliğini düşünür abi o kızacak tabi.
Yani günaha girince özgür mü olacağını zannediyorsun?
Valla benim kardeşim içki içemez çünkü bu işin günahını sevabını bilmesi gerekiyor 😉
İzmir vb sehirler civarinda yasamiyorsan icme zaten abin hakli
ist.
Abin sadece sana değer veriyor ve zarar görmeni istemiyor.
içki keyif için veya dertten içilir sen ne için içtin
keyif
Abin sadece sana değer veriyor ve zarar görmeni istemiyor.
Abiler karışır şansın yok
bıktım
İyi de engel olamasın ki evlenince kurtulursun. Ya da sevgilinle eve çık
lan abim bir adım mesafeme karışıyor diyorum SEvgilinle eve çık diyorsun :)
içki içmeyince özgür olmuyormusun?
sadece onu demiyorum her şeye karışıyor Eve giriş çıkış gezme tozma erkekler...
Özgürlük içki içmek tabi, değil mi :)
içki insana hiçbir şey kazandırmaz
Sende ona aynını yap.
sonra dayak mı yiyeyim
ispiyonliyimmi seni simdi abine daha cok dovsun?
ne diyeceksin burda soru sormama kızmazki
ona söylüyorum zaten
ki kolay kolayda dövmez!
alla alla seni dövdüreyim
senin demenle mi bana vuracak
Senin ki özgürlük değil ki özentilik.
Ailenin sucu var biraz
Ayrı ev tut o zaman artıst😄
he çok izin verir
var mı paran
okuyorum abimden geçiniyorum
ama istese ayrı ev tutar bana
Ya hem fakir hem de artistsin sen😂
heee parayı nereden bulacamki abim annem babam işte
Kaç yaşındasın abin kaç yaşında
yaşımı boşver 8yaş büyük
Aranızda baya fark var üzme abini
bir nevi baban sayılır seni düşünüyo
ovv onu üzmemem için 1 dediğini 2 etmemem gerekiyor
Birazda onun açısından bak meseleye
ama benim hayatıma sıcıyor Her gün bağırtı çağırtı Yakında boyun eğicem Çünkü zaten sonuçta hepp onun dediği oluyor
Benim kız kardeşim içki içse ben de kızardım sonuçta onu korumak isterdim ama bağırıp çağırmak da doğru değil..
ama o öyle yapıyor Ruh hastası ve benim yerime hep kendisi karar alıyor Az kalsın onun yüzünden istemediğim bir bölüme gidiyordum Zor ikna ettim
Ne okuyosunn
diyetisyenlik ama şu an ing hazırlıktayım
Güzel bölüm önün açık 😊
içkiden özgürlük mü olur
zor iş gerçekten
icmeseydin
eeee
Abine de bunları
dinliyo mu
slk slk konuşmayın ya ben ona vursam yaşatır mı
az bile yapmis
off
sana off
Hkli
off bırakın
Tamam
Çağırmadın diye mi:p
Kaç yaşındasın?
bakiremisin
evt
tamam dikkat et işte öyle ortamların sana kazandırcağı bişey yok abini dinle biraz
gizliden çıkar mısın
5 saniyeeeee
okk gizlen
Abin haklı
off bırakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar