Beni gördüğünde cinselliği düşünmesin orama burama bakmasın beni vücudum için sevmeyecek bir erkek istiyorum aseksüel erkek var mıdır?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle İnsan sevdiğine dokunmak ister. Dokunmak öpüşmek sarılmak bunlar cinsellik değildir bunlar Ruhların birbiriyle iletişim kurmasıdır. Cinsel isteği karşılanmış bir seni sen olduğun için seven bir erkek de senin isteklerini karşılayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aseksüelim, benden başkada aseksüel erkek tanımadım %1 bile değildir sayımız valla, bunuda saklamak zorunda kalıyoruz zaten millet aseksüelin ne olduğunu bilmiyor direk gay zannediyolar :D
24 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlıcam yalan söylemediğini
Cevap sahibi+1 yılİnanmasanda olur bunu yazma amacım bilgi vermekti yani seninle evlenmek istediğimden değil :D
Soran+1 yıle bende evlenme teklifi etmedim senin bu tepkinde biraz şov bence :D
Cevap sahibi+1 yılYok ya bikere aseksüelliğin neresiyle şov yapayım :D Yani inanıp inanmaman pek umrumda değil anlamında demiştim ama özür dilerim yanlış bişe demek istemedim :D
+1 yıliyi de insanin yaratilis sekli esiyle birlikte olur bu normal bakabilir yani aseksuel nedir zaten seni seven oran buran icin seviyo boskoy
02 Yorumla
Soran+1 yılnediyon gı hadi bir git
- +1 yıl
evet sacmalamisim cunku yanlis yazmisim 😂kafam guzel de azicik
+1 yılŞirine bunu beğendi 👍 Varsa alırım bir dal sksjdjjdj
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
Zaten insan aşık oldugunda cinselligi geri planda kalır.. Hic olmaz demiyorum illaki olurda.. İnsan sevdigine o gözle bakmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılniye o zaman sürekli öpmek dokunmak ister ve sonra bir yerlerine bir şeyler olur bunları yaptığında da
+1 yılSadık bir eş misali bir arzusu var bu kızın.. ama bunun icin senin bnce kendine guvenin olması ve onunla seviyeli bir uslubun olması önemli.. guzelliginden mi tereddütün var niye boyle bir istegin var 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılbence senin böyle bir sorunun var bana yaftalıyosun s. ks düşünmeyen bit erkek isteriz anormal oluruz şehvetli oluruz anormal oluruz etek giyeriz anormal oluruz hep biz anormaliz zaten erkekler çok eş ister normaldir bu di mi
- +1 yıl
Merak ta suc oluyor demi.. neyse bby yazma
+1 yılben bir dönem öyleydim ereksiyon olmuyordum sonra baktım cinselliğim gidiyor
ver cobrayı ver cobrayı08 Yorumla
Soran+1 yılhahaa çok komik bir fıkraymış kitap yazsana
- +1 yıl
yo gerçek bu bir dönem ereksiyon olmadım :S
Soran+1 yılolabilir nolmuş
- +1 yıl
Ne olmuş var mı ya? ben bir erkeğim biyolojik yapım gereği ereksiyon olmam gerekir , kızla buluşuyorum soyunuyoruz ereksiyon olamıyorum kendimden utandım :(
Soran+1 yılbak şimdi onu bilmiyordum ben öyle o işi yapmadığını düşünmüştüm evlenince olur diye düşünmüştüm
- +1 yıl
sen kesin çok üstün ahlaklı birisin de gizli soru soruyorsun keke
Soran+1 yılaslında pek de değilim üni okuyorum açık bir kızım giyimim orta halli ne çok açık ne de çok kapalı yakışıklı erkek gördüğümde de bakıyorum ister istemez birden fazla oluyor genelde kankamla +30 sohbette ediyorum çok da ahlaklı sayılmam
- +1 yıl
O zaman beni asagilama +30 mu yasin turuyormu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun aseksüellikle bir bağlantısı yok. Sadece seni sevicek birini bulman yeterli. Şahsen ben sevdiğim insanı, işimi kendim görürken bile hayal etmiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden mast yapıyosun şart mı
Cevap sahibi+1 yılAşırı doza kaçmadan haftada 2-3 kere falan yapıyorum. Hem şart hem değil. Eğer yapmazsan gece cinsel içerikli rüyalar görüp iç çamaşırına boşalıyorsun , testislerde ağrı yapıyor ve toplum içinde penis erekte olup seni zor duruma sokabiliyor.
dindar birini bulman. lazım mesela benim gibi bakir ama ben zor olurum.
015 Yorumla
Soran+1 yılkardeş dindarlarda şey yani o kadar çocuk nereden nasıl oluyor biliyorum çevrem geniş
Soran+1 yılişte
Soran+1 yılne bulması niye arayım ya hem yok baksana :D o beni bulsun işim gücüm yok bir de arayacağım ha
Soran+1 yılashjdgsj kaderde varsa karşılaşırız hacı
Soran+1 yılbeklemiyorum ki beni buluyor zaten kader
Soran+1 yılbulmak nedir aramıyorum ki o beni bulsun
@İthefak , koş Yasin seni çağırıyor hatun
Yalaryus işler sakat tabi, seni kalbin için sevsin06 Yorumla- +1 yıl
Abi simdi birbirini cok seven bir cift varmis.. Gun gelmis bunlar evlenmisler.. İlk gece olmus adam kadina dokunmuyor.. neyse kadin demis belki duzelir bir kac gun daha beklemis.. Neyse aradan 1 kac hafta gecmis adam hala kadina dokunmamis.. Kadin annesine gitmis anne demis boyle boyle kocam evlendik evleneli bana dokunmadi.. Annesi demis yalandan hasta ol demis yarin onu dilek kayasina gonder.. Neyse ertesi gunu olmus kadin yalandan hasta yataga yatmis.. adam eve gelmis.. karicim neyin var demis adam? kadin demis cok hastayim kocacim.. dilek kayasina git benim iyi olmami dile demis.. Tabi kadinin annesi adamdan once dilek kayasinin altina gitmis saklanmis.. adam giymis dilek kayasina. Baslanis bagirmaya.. Dilek kayasi dilek kayasi karim cok hasta ne yapayim demis.. Dilek kayasinin altindan annesi bagirmis.. S2 ONU S2 demis.. Ya olmaz demis adam yapamam onu cok seviyom demis.. Annesi yine alttan demis..
- +1 yıl
ya sen S2 ONU S2 demis.. Ya yapamam demis.. o benim yemegi mi yapiyo falan filan demis.. Annesi son kez demis.. Ya sen S2 ONU S2 demis.. adam tamam lan s2cem demis.. Adam aksam olmus eve gitmis kadin yatakta.. Kadini bir s2mis.. Kadin derin bir OHHHHH cekmis dunya varmis demis... Adam da akabindr ne dese inanirsin 😂😂😂 Amin bu kadar tatli oldugunu bilseydim anamdan dogarken anamin amini yalaya yalaya cikardim demis 😅😅😅😅
- +1 yıl
Anası ne yapsın , kızı sîkemezse, adam karıyı boşayacak
İş sakat
galeri8.uludagsozluk.com/.../...rakteri_653904.jpg
Soran+1 yıl@İthefak haha hiç bilmiyorum araştırmadım valla hepsini araştırdım (aseksüeldir biseksüeldir swingerdır bdsmdir bir sırp filmini izlemeye kadar gider) Allah affetsin ama sende s. kmenin felan komik olduğunu sanıp fıkra yazıyorsn anlayacağın senin beyninde s. perm hocresi kadar
Ben varım, ulaş bana. İnstagram adresim: sonerremree
01 Yorumlaaynen bende askesüelim sevgilim olacak bayan beni manen sevmeli.
00 Yorumla
+1 yılben hiçbir kıza o özle bakmıyorum da , sonra olan oluyo genelde. sanırım onlar bana bakıyorlar :/
06 Yorumla
Soran+1 yılbak işte bu düşünce de beni çıldırtıyor o zaman erkekler de bana bakıyor çünkü alımlıyım allaam bakılırım tabi ama ben bakmıyorum ama erkeklerin hepsi ana bakıyor hayran
- +1 yıl
öyle demedim , sevgili olduktan sonra diyorum. hiç artniyetle yaklasmıyorum ama sonra olan oluyo. ben hep saf duygularla hoslanıyorsam filan sevgili oluyorum ama kızlar cinsel beklenti icine giriyo napim :o
Soran+1 yılof benim çevremde 5 tane çok yakın sevgilisi olan kız arkaşalarım var onun dışında da kuzenlerim var 4 tane onun dışında samimi olmasam da sevgililerini anlatan arkadaşlarım var sorarım sana neden bahsetmiyorlar cinsel arzularından ve belli etmek istediklerinden asıl bahsettikleri şey sevgililerinin ellemesi, öpmesi, evlenince şunu yaparızz oo demesi vs sıkıntılarını anlatıyorlar bu yönden hadi açıkla neden kızların hepsi böyle düşünüyor benim de sevgilim oldu çocuk ilk günden sarılmaya kalktı ben bunu ne anlarım cinsellik arkadaşım az da olsa tanıyoruz sizi. Nİye rahatsız oldum neden arzulamadım?
- +1 yıl
Bunun tek açıklaması var. İnsan hoslandığı kızla mutlu oluyor. Bu yüzden de sevdiği için beklentilerini karşılamak istiyor ister istemez. Çokta cinselliğe düşkün biri değilim. Senin çevrendekiler öyle diye kızları sütten çıkmış ak kaşık sanma. Karşına çıkan erkek öyle diye de erkekleri infaz etme.. Senin gibi olan erkekler de var bu dünyada..
Soran+1 yılneredelerdir sence
- +1 yıl
her yerdeler. biri benim bence ehehe
+1 yılBu devirde zor ama imkansız değil
18 Yorumla
Soran+1 yılnerde bulunur
- +1 yıl
Ya ne olursa olsun sonuçta zamanla yakınlaştıkça istekleri artacak karşı cins sonuçta belki bir yumuşak mı diyorlar onlardan bulursan olur senin iş
Soran+1 yılya evlenince istediğini yapabilir ama evlenmeden beni cinsi amaçları için kullanmasın
- +1 yıl
Haklısınız olması gereken bu zaten ama dünya bozuldu niyeti evlilik yuva kurmak olsa helali olarak görse zaten öyle şeye niyet etmez aklından geçsede belli etmez
Soran+1 yılgörücü usulü evliliklere de karşıyım bu arada çünkü erkekle kız birbirini seçmiyor sevemiyor kanıksayarak birbirlerine katlanıyorlar ha gerdek gecesinde birbirlerine aşık olanlarda vardır tabi hepsi kader görücüde bir de senin annen baban seçiyor senin yerine bir hakkın yok ruhun yok her şey onlarda
- +1 yıl
Hepsi öyle olmuyor biraz da şans gibi bir şey etrafımda öyle evlenen çok çoğu mutlu isteyerek veya kaçarak evlenen ler var onlardada sanki anlaşmazlıklar daha çok oluyor evlilik aşkı bitiriyor bu gerçek
Soran+1 yılevet bak o da doğru ama çok büyük aşklarla evlenip o aşkla birbirine saygı duyanlarda çok her şey kader ya
- +1 yıl
Aynen Kader Hayırlı sı şu duayı çok severim Allah hayırlı insanlar la karşılaştırsın hepimizi
Bende aseksüell bir kızm inşAllah karşıma aseksüel erkek çıkar.
10 YorumlaYalnız aseksüel birisi aşık ta olmaz. Yani onun için aseksüel birisiyle sevgili de olamazsın.
01 YorumlaDiğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Çok çok azdır bence öyle erkek
02 Yorumla
Soran+1 yılnerede bulunur sizce
Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı. Başka neyini sevsin allasen 😂😂
015 Yorumla
Soran+1 yılhı evet biz hiç bilmiyoruz sizi
Soran+1 yılevlenene kadar olmasın istiyorum çünkü sonra cidden dokununca ve öpünce uzaklaşıyorsunuz bunları ben yaşamadım ama çevremden gördüğüm kadarıyla
Soran+1 yılhiç mi ihtimal yok ünideyim daha ben kariyer yapmam lazım ev hanımlığı çok zor Allah korusun
Soran+1 yılbunlar genelleştirilmiş düşünceler kardeş Allah erkekleri böyle sapık yaratmış olamaz çünkü konuyu ayrıntılı düşününce tövbe haşa Allah sapık o yüzden bunu erkeklerin üzerinde kullandı yanılgısı ortaya çıkıyor bence erkekler eskiden bu kadar sapık değildi medya algı yaparak çok fazla şey değiştirdi düşüncelerimizde
Soran+1 yılteşekkürler :D
Soran+1 yılkaç gündür kafamı kurcalıyor :D
Soran+1 yılyoo bunun sonu farklı şeylere çıkar canısı boşver
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıldexter sana göre git bul
01 Yorumla
Soran+1 yılo da bir yerden sonra deşer ya
Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kankamı lazım anlayamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılaçıklamadan kanka mı çıkıyor
Soran+1 yılabi niye böylesiniz ya benim istediğim kadının memesini orasını burasını görünce hoplamasın ya değişmesin çadır kurmasın bir kadın baktığında hemen aklına yatak sahneleri getirmesin prno izlemesin sonra onlara göre olmayacak şeyler kuruyorlar şöyle azıcık normal olsunlaer yahu küfür olarak s. kmeyi kullanmasın mesela çünkü bu bir beceri değil
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. O zaman kız arkadas yap ne önemi kaldıki
15 Yorumla
Soran+1 yılher şey s. ks mi yani sapık zihniyetli
Soran+1 yılo saçma sensin ama farkında değilsin
Soran+1 yılAllah da öyle yarattı di mi kazım
burdan ne kadar tanıya blirsnki
07 Yorumla
Soran+1 yılolsun ya normalden nasıl bulayım teker teker tüm erkeklere gidip sorayım mı
Soran+1 yılneden ama ya bişey sorucam sizin aklınız hep oraya çalışıyorsa başarılı şeyleri nasıl yapıyorsunuz aklınıza getirmeden
Soran+1 yılşimdi buna mı takıldın salla orayı soruma cevap versen olmaz mı
- Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEseksüelim ben olur mu
00 Yorumla
+1 yılşaka mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılhaha sen misin
- +1 yıl
tanıyomusun beni?
+1 yılBen aseksüel erkeğim, tanışabiliriz.
00 Yorumla
+1 yılBen :))
00 Yorumlakız var olurmu?
10 Yorumla
+1 yılYoktur
00 Yorumla
+1 yılVardır heralde
00 Yorumla
+1 yılVar.
00 YorumlaBen öyleyim
00 Yorumla
Devamını Gör(12)