Kapanmaktan maksadın tesettür ise, böyle olmaz. Tesettürlü olmak demek mahrem yerlerini örtmek değil sadece gizlemek demektir. Maalesef günümüzde kapalı diye tabir edilen bayanların çoğu örtülü olup tesettürlü değil. Başını örtmüş, vücudunu örtmüş ama göğüsleri kaç gr. belli, kalçaları tas gibi ortada. Dikkat çekici biçimde süslenmiş, rengarenk. Makyajı da eksik değil. Açık diye tabir edilen bayanlardan daha fazla dikkat çekiyor. İslam'da böyle bir kapanma, tesettür şekli yok. Belki tesettüre giden bir basamak olarak görüp ilk kez kapanacaklaro yadırgamamak lazım ama dediğim gibi bir basamak olmalı sadece. Devamlılık olmamalı.
Bak güzel insan öyle düşünme hem Allah için kapanacam diyorsun hemde yakışmaz diye korkuyorum diyorsun Allah aşkına öldükten sonra Allah sana demiyecekmi ey kulum neden na mahrem yerini kapatmadin neden beni dinlemedin diyecek ozamanda seni yaradan mevlaya yakismaz diye kapanmadim mi diyeceksin nolur lütfen ya Yakismazsa yakismasin seni Allahin begenmesi yetmezmi?
allah rızası için allah'ın kuran'da bahsettiği gibi kapanmazsan neye yarar bacım. moda diye tesettüre gire gire ortalıkta bin türlü garip insan dolaşyo
En İyi Cevaplar