Valla dinen yanlış fetva vermekte büyük günahtır biliyorsun.. Adam mehdi değildir belki fakat senin mehdi dediğine bilmeyen insan inanır.. Ha Allah razı olsun iyi adamdır eyvallah Allah sayılarını arttırsın başımızdan eksik etmesin ama.. Bazı şeyler dozunda kalmalıdır :D
Yani onun mehdi olduğunu sen anliyorsan düşmanları ne kadar hızlı anlar düşün. Din işleriyle ön plana çıkacağını düşünmüyorum. Örgüt kurar veya sağlam yapılanmalar oluşturur. Örneğin; illumanati şekli, fetonun Türkiye içinde örgütlenmesi gibi. Bu şekilde güç elde etmesi çok daha olağan
Sen de cebrail olmalısın o zaman mehdiyi bize bu şekilde haber verdiğine göre. Hani melekler cinsiyetsizdi? Ahlaklı bir insan olmak mehdiyi bulmaktan daha önemli bu hayatta.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
haklısın kardeşde bu sadece bir öneri ben kesin nouman olduğunu iddia etmiyorum. Sadece ihtimalleri değerlendiriyorum.
adnan oktarın uydurduğu hadis onlar kendisi ne arapça bilir ne ingilizce bilir sırf kendisini mehdi çıkarmak için uyduruyor mehdi ile ilgili sadece ehli beytten olduğu bilinir hangi ırk olduğu bilinmez.
butün istihbaratlar mehdiyi arıyor bizim insanlar inkar ediyor ama geçmişte ana doluda rüya topluyann istihbarat uyeleri v kurumları var söyle diyorlar sizin icinizden bir adam cıkacak illaki biri görüyor diyr
Bence daha erken yani mehdi kiyamete yakim gelcek heralde ve alametlerin bir surusu1 duruyor daha
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
alametlerin çoğu oldu. gelmemesi için bir sebep göremiyorum. medyayı ve haberleri biliyorsanız eğer sizinde müslüman hristiyan savaşının yakında olacağını öngörmeniz gerek. ben savaş taraftarı değilim ama trump ın müslümanlar üzerindeki politikası ve ab nin mülteci tutumu bunu gösteriyor.
Hz mehdi hz isa dan sonra gelecek daha o gelmediki
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
zaten mehdi de tam olarak gelmedi sadece çalışmaları olan biri belki zamanı gelince herkes öyle söyler belki de başka birisidir mehdi ama şuanlık kesin bir şey yok zaten.
Bana gore diye bir durum yok bilgili bir tanidigim bahsederdi tefsirlerde yazanlara gore musluman gayri muslum savaslari baslamaya yakin ortaya cikacakmis yani bence daha suresi var
Belki olabilir tam bilmiyorum ama ortaligin daha da kizistigi durumlarda ortaya cikacakmis hatta yeryuzune bir yaratik inecekmis tek gozlu yanilmiyorsam ismi deccal Allah olduğunu idda edip insanlarin gozu onunde daglari ters cevirecek mezardan ölüleri dirilticek ve insanlari ortadan ikiye bolup birlestirebilecekmis dini yonu zayif olanlar ona inanacak sonra bir insani ortadan ikiye bolup birlestirecek ve bu kisi mehdi olacak onun deccal oldugunu savunup gercek muslumanlari arkasina alacak diye anlatmisti bir buyugumuz
bu olay böyle değil deccal bir insan, yaratık değil tek gözü yok sadece bir gözü görmüyor. Allah olduğunu iddia etmicek mehdi olduğunu iddia edicek. Dağları felan hareket ettirme bilmiyorum bunlar sahih hadis değildir. Neyse ya ilerde belli olur zaten. Kesin bir şe demiyelim.
En İyi Cevaplar