Arkadaşlar iyi akşamlar.Bir derdim var ve içimde tutmaktan mahvoldum,kimseye anlatamıyorum önemsemiyorum numarası yapmaktan.Buraya sadece içimi dökmek için yazıyorum.Vaktinizi aldığım için şimdiden hakkınızı helal edin.Üniversitede bir kız grubum vardı.Ve bu kızları ben biraraya toplamıştım hepsiyle ben samimi olup benim sayemde grup olduk.O zmnlar çok samimiydik ancak aramızdan birini diğer 2 arkadaşım sevmezlerdi benim hatırım için birde hergn yüzyüze bakıyoduk sevmeselerde katlanıyoduk bnd çok sevmezdim zaten.Buarkdaş biraz dedikoducu haset biriydi ama görmezden gelmeye çalışıyoduk.neyse okul bitti.herkes iş hayatına başladı.ben bu arkadaşla daha samimiydim ancak kavga edip küstük arkamdan birtakım dolaplar cvrdği için.Gel zmn Git zmn diğer 2arkadaşım daha samimileşmeye başladılar gerçi onların sevgilileri olduğu için çiftlide görüşüyorlardı.Ama benim gücüme gidiyordu zamanında her dertlerini dinlediğim,aklına gelemiycek iyilikleri yapıp ,yiyip içip aynı kabı pislediğim insanlarla arama mesafe giriyordu ve engel olamıyordum.Ben bu arkadaşımla kavga edip küstükten sonra artık diğer 2 kız arkadaşımlada görüşmemeye başladık doğumgünlerinde bile artık birbirimizi aramıyoruz.Şimdi o benim tartıştığım ve sevmedikleri kız arkadaşımın düğününe bile gittiler.Arada görüşüyorlarda.Ha çok sevdiklerinden değil bunda eminim davet ediliğiniz yere gidersiniz ama bu kızla görüşürken hiçmi eski arkadaşınız aklınıza gelmez.arkadaşlar bir insanın rengi gri olmaz bir tarafı ya seversin ya sevmessin.Bu kızlar biz kavga ettğimizde o arkadaşımla,ökdr tarafsız kaldılarki sanki o gruptaki kızlar biz değiliz.Artık bende hiçbirini aramıyorum düğünleri olucak bilmem çağırırlarmı.Ama biyerde görürsem ya da düğünde başka biyerde karşılaşırsak nasıl bir tepki vereyim bilemiyorum.Çok önemsiyomuş gibi yapmamak için hiç sormiyim bişey yokmuş gbi devammı ediyim yoksa konuşayımmi? Arkadaşlar ben haksizmiyim sebebi nedir sizce bu olayın.?
Güncellemeler
+1 yıl
?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar