Mustafa Kemal ATATÜRK
Sizce dünyanın en büyük ironisi nedir?
Mustafa Kemal ATATÜRK

Ya aklıma ne getirdin bak. :D
Benden güzel Türkçe konuşuyor ama o Türkçe'yi öğrenmesi için, gereken her şeyi sağlayan adamı sevmiyor. Birde müslüman olacak. ''Hakkı sahibine teslim ediniz'' diyen peygamberinide sevmiyor bence.
i.milliyet.com.tr/.../fft99_mf5492616.Jpeg
kadınları insan yerine koyup artık padişahın keyif cariyesi olmaması gerektiğini söyleyen bir insanı sevmeyin. Gidin ben zaten kadın erkek eşitliğine inanmıyorum diyen erdoğanı sevin.
Geçen çarşaflı kadının elindeki pankartta "çarşaf giymek özgürlüktür" yazıyordu. Bacım özgürlüğünü de mi çarşafladın ne bileyim görünmüyor ki...
😂😂😂
Katılıyorum kandasm👍
Cevap
19Cevap
Atatürkün kadinlara verdigi haklari kullanip Ataturke hakaret eden kadinlar.
Hilal tv, tvnet, a haber...
Onları takan kim?
Kendisine saygısı olmayan, verilen hakları elinin tersiyle itip 1400 yıl önceye dönmek isteyen kadına ben neden saygı duyayım?
Biz takmiyoruzda iste...
Bu kanallari izleyen o kadar cok kisi varki. Cogu hicbir seyden habersizce izliyor.
Menderes, özal ve rte ciler hep iste...
Ne beklersin?
Demokrat partililer hep boyleydi.
Pis bir zihniyet
Alttaki yorumlara cok guldum. Dine hakaret etmemisin ki sen.
Kara carsafi uygun buluyorlar demekki.
Cok ugrasmaya degmez. Ben iliskimi kesiyorum o tipleri kullanip😂😂
Engelliyorum bende😂 Sonra 1 xperlik yeni hesap açıp geliyolar yine 😂
Gercek hayatta 4 tane arkadasimda bu tiplerdeydi. Lys zamani iyi gecinirdim ise yararlar diye baya da yaradilar sonra her yerden engelledim😂😂
onlarda beni sevmezlerdi😂😂
Galip gelen ben oldum😂😂
Galip onlar olabilir. Belki geçici olarak Atatürkü unutturduklarını sanabilirler. Ama kalbimizden sevgisini beynimizden düşüncelerini silemezler.
Biz kendi çocuklarımıZı da bu doğrultuda yetiştiricez. Atatürkçüler asla bitmeyecek.
Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerini inkâr edenler ve beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler, Hint'ten, Mısır'dan döner dolaşır gene gelir, verimli neticeleri kalpleri doldurur
"İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!"
Kemal ATATÜRK
Kendisini hiçbir zaman ustun gormedi.
Su anki yoneticiler gibi egoist degildi.
Hani bize ataput diyorlar ya yobazlar. Atatürk gibi bir markamiz var. Ataturk u niye abartmayalim?
Tum dunyanin saygi duydugu ve onemli tarihcilerin arastirma konusu olmus bir sahsiyet.
Bir fransiz napolyonu, bir amerikali washingtonu , bir ingiliz lincoln u goklere cikarirken biz niye onu cikarmayalim?
Peygamberlerle Ataturku kiyasliyorlar bide nifak tohumu sokmak ićin.
Ve farkindaysan hep kiyi kesimler Ataturkcu, zengin, kendini gelistirmis insanlar.
Niye ic kesimler ve dogu kesim boyle değil?
Osmanliyi istiyoruz diyenler niyeyse İzmir , kadikoy, besiktas, mugla gibi yerlerse yazlik aliyor zengin olanlari.
Niye seriatcilar arabustan degilde almanyada naksibendiyi kuruyor?
Niye gavur dedikleri yerlere kaciyorlar?
Ben gercekten anlayamiyorum. Nerde abaza, kiz gorunce agzi sulanan erkek varsa tayipci cikiyor😂😂
Haklısın.
Parayı bulan dinci seküler insanların yaşadığı semtlere taşınıyor nedense😂
Ha bir de dini yönetim istiyorlar. Sen laik ülkede laikliği eleştirebilirsin kimse de cıkıp saldırmaz. Yiyosa şeriat ülkesinde şeriatı eleştir bakalım noluyo? Nasıl gdiyo kafan gövdenden😂 Demekki neymiş insana sistemi eleştirme hakkını veren bile o küfrettikleri demokrasi ve laiklikmiş.
bu yaptigini saygisizlik olarak goruyorum
belli bir dini inanca sahip insanlari kendince kategorize ederek insanlari ayiriyorsun bu yaptigin fanatikligin sonucu ve cahilce bisey kusura bakma
bir cok asiri dindar ve ataturku olesiye seven arkadasim var
kafanizdaki kaliplari ve kaliplastirmalari yikin artik
Görsele takıldıysan o temsilidir.
Genelde bu tipte insanlar pek sevmez bu bir gerçek.
İnsanları ayıranlar biz değiliz. Onlar kendilerini bu cumhuriyete ait görmeyip ayırıyolar.
Adaletin bile sarayı olduğuna göre bu ülke de kimse adaletten bahsetmesin. En büyük ironi adalet sarayı https://i.hizliresim.com/DBaP23.jpg
Nedir bu Atatürk'ün arkasından islam dünyasına saldırmak? Ahmak cahil bencil kirli insanlarsınız diye dine saldırmanız mı gerekiyor? Hani laiklik vardı? Hani laiktiniz siz nerde? Ağzımı açtırmayın neden birgün şurda efendimiz s. a. s örnek vermiyorsunuz. Siz Türk değilsiniz Türk tarihine yakışmıyorsunuz kılavyeden atıp tutuyorsunuz. Dine saldıran şerefsizdir ahlaksızdır. Atatürk'ün arkasına sığınıp onuda böyle lekelemeye hakkınız yok sizin
Peki dinin arkasına sığınıp Atatürke ve cumhuriyete saldırmak ne oluyor? Siz değil misiniz laikliğe karşı olan? Sadece benim dinim geçerli olsun diyecek kadar bencil olan? Diğer inançları yok saymak isteyen? Ben Türküm. Türkoğlu Türküm. Peygamberle Türklüğün ne alakası var? Peygamberi paylaşmayınca Türklük kanı yok mu oluyor bende? Sen git Arapçılara Türk değilsin de. Arapçılık yapmaktan öz benliklerini unutmuşlar.
Atatürkün çok umrunuzda oldugunu düşünmüyorum. Siz kendi dininize saygı bekliyorsunuz da diğer inançlara görüşlere saygınız yok. Buna ne demeli?
Ayrıca burda dine saldırmadım. Din üzerinden Atatürk ve cumhuriyet düşmanlığı yapan iki yüzlülere saldırdım. Asıl dini kirleten onlar. Git hesabını onlara sor bana değil.
1) islam'a saldıran yok. Kuranda yeri olmayan sadece terörist destekçisi kadınların giydiği kara çarşafa saldırı var.
2) Laiklik ; dini inanc ve görüş özgürlüğüdür. İsteyen istediği şeye inanır ama kimse kimsenin inancı hakkında saygısızlık yapamaz. Ki sizler müslüman olmayanları öldürebilecek vatan haini , laiklik düşmanı böcek beyinlilersiniz.
3) Türklükle İslam ne alaka? Türklük 10.000 yıllık geçmişe sahip bir ırk. İslam 1450 küsür yıla sahip ve arap ülkelerinde ortaya çıkmış bir din. Türklerin eski dini de Tengri , Göktanrı olarak da bilinir. İslam üzerinden Türkçülük yapacak bana osmanlıdan örnek verirsen sana Tengri ve 40 çerisi ile çin sarayını basan Kürşat komutandan bahsederim ve susarsin. Türk tarihine asıl sizler yakısmıyorsunuz lan. 74 yıl araplarla din için savaşmış bir milletiz ve şu yazdığın saçmalıklara bak :)
Bence en büyük ironi AKP'lilerin başkalarını FETÖ'cü diye yaftalamadı..
😂😂👍🏽
Sn meslektaş , çomar avına geldim yine nasılsın sen 😂😂😂
İyiyim sen nasılsın😂
Sağol bende iyidir çay sigara standart şeyler :)
Çay iyidir için içirin😂
Patronum Ordu'lu sıkıyorsa içme 😂
😂😂
Hiçbir insanı ''Sen Atatürk'ü seviyorsun o zaman dinsizsin.' ya da 'Bu dindar Atatürk'ü sevemez.' diye düşünemezsin. İnsanları gruplara ayırmak yerine birleştirmekten yana olun.
Ben öyle düşünmüyorum zaten. Din ve siyaset çok ayrı bişey.
Ama Atatürkün verdiği haklarla özgürce yaşayıp Atatürke saldıranlara da saygı duymam.
Yalnız kelimesinin -lar eki alıp çoğul anlam ifade etmesi diyecektim.
Ama fotoğrafı gördükten sonra bundan büyük ironi olamaz diyorum.
Sen adamsın mimarkız! Testislerine kurban!!!
Eyvallah
cirkinlerin guzelleri alması guzellerin cirkinlere bakması
Allah'a inanmayan insanların Allah'ın yarattığı dünyada yaşıyor olmaları
Allahın varlığını da yokluğunu da bilemezsin. Kanıtlayamazsın. Sadece var olduguna inanırsın ya da yok olduguna inanırsın.
Ben dünya gerçeklerinden bahsediyorum. Konuyu saptırmayalım
Evet kadınlara verilen değeri degersizleştise bile verdikleri oylar
Güzel tespit. ama bunu çomar beyinliler idrak edemez
Fotoğraf yeterince açıklayıcı
👍🏽👍🏽
Yo! Yo! Yine siyaset yo!
Yav he lan, he siyasetle memleketi kurtaracanız az kaldı. s
Siyaseyle kurtarilmayacaksa neyle kurtarilacak?
@DarknessLife siyasetle ülkeleri parçalayıp insanları birbirine düşüren çok kardeşim.
Ama insanların insanlığı, bir arada yaşamayı, farklı düşüncelere saygı gösterip daha iyi bir dünya, daha iyi bir çevre için çabalamaları siyasetle olmuyor.
Bunlar için siyasete gerek yok, bunlar için devletlere ve siyasi figürlere, bangir bangır zihin kontrolü için uğraşan medya kanallarına da gerek yok.
Bir at bir nalı , bir nal bir atı diye giden cümleyi , bir çivi bir fabrikayı diye çevirirler olmadı başka başka çevirip sunarlar. Ama yinede değişim köklü olmaz.
Bilinçli annelerle kurtarılabilir mesela, insanlığı bilen, aşkı bilen, İzzet-i nefis ne bilen, siyaset derken milliyetçilik vs derken bu kelimeleri bile etimolojisiyle değerlendirip konuşan anneler kurtarabilir.
Ne 3 çocuk, ne Tayyip, ne Atatürk, ne AKP, ne CHP, ne HDP ne de MHP.
👏👏👏👏 ama o bunu anlamıyor 😂
Sana katılıyorum mimar kiz xd
Şeriatın yok saydığı kadının
Şeriat için çabalamasıdır
Bu ülkede yolunda gitmeyen çok fazla şey var
Din kavgaları ve aşk
Yazıyla görseli bagdastiramadim
Temsili
haklısın umay :)
Çok doğru
Düşünmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?