Instagramdan istek atmış gt yaptım. Arkadaşım da bunu farketmiş ve bana hesap sorarcasına şeyler dedi. Daha sonra çocuk bana çok tatlısın falan dedi. Ben de arkadaşlığa vurdurdum. Daha sonra iyi akşamlar dedim ve yarın konuşalım dedi. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Bana konuştuğumuzu söyleme dedi arada kaldım...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla bir kaç yıl önce benzer şeyler yaşadım ve Şu an en yakın arkadaşım dediğim insanı yolda görsem kafamı çeviriyorum. sen çocuğu engelle arkadaşına da ver sifreni okusun mesajları. ha baktın aranız duzelmiyo bitir gitsin. insanlar fazlasıyla namussuzlastilar. o çocuğun içinde elbet biseyler varki senden ona ulaşacak hırsına atmış olacak seninle. piyon olma inan cok ağır şeyler yaşadım.
21 Yorumla
Soran+1 yılHmm üzüldüm adınıza , teşekkür ederim
+1 yılKonuşman büyük hata. Kız arkadaşına ihanet ediyorsun bu durumda. Ya arkadasına eski sevgilisinin sana çok tatlısın dedigini söyle ya da bunu sakla. Ama konusma
12 Yorumla
Soran+1 yılBen eski sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Farketmiş ve bana attığı mesajla öğrendim. çok tatlısın dediğini söyleyemedim açık açık , tanıştık dedim.
- +1 yıl
Çocuk aranıyor bence. Gereksiz bir kardeşim için kız arkadaşınla aranı bozmaya değmez. Yazma de engelle falan
+1 yılbana sende rahat durmuyorsun gibi geldi bu kadar taktığına göre sende çocuğu istiyorsun :)
18 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu tanımıyordum bile.
- +1 yıl
bu bişeyi değiştirmez tanımak isteyebilirsin :)
Soran+1 yılYani olmaz değil olabilirdi de ama arkadaşıma saygım var zaten en başında da eski devgilisi olduğunu bilmiyordum
- +1 yıl
of siz kızlar of :) çok fenasıniz :)
Soran+1 yılNiye böyle dedin anlamadım
- +1 yıl
sen şimdi o çocuğu tanımak istiyor musun istemiyor musun
Soran+1 yılOnun amacı farklı zaten farkettim bunu ve uzak duruyorum
- +1 yıl
kesinlikle amacı farklı :) gizli profil hanım :)
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=teudMJU0pzscevap vermee
14 Yorumla
Soran+1 yılBu ne alaka şimdi?
- +1 yıl
izledin mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
7Cevap
+1 yılarkadaşına haber vererek çocuğu dene amacını öğren ancak kesinlikle arkadaşına haber ver zaten çocuğun nasıl biri olduğunu öğreneceksiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşıma söyledim zaten bana umursamıyorum falan dedi ama beni kötü bildi.
- +1 yıl
hm senin bileceğin şey ama kızın gönlünü al derim ben
Soran+1 yılArkamdan konuştu , bir şey demedim. Bence ben yapacağımı yaptım ☺
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Her ikisi ilede arkadaşlığını bitir derim. Benimde başıma geldi aynı durum maalesef insanlar namussuz
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet arada kaldım 😐 empati kuramıyorlar maalesef
Soran+1 yılEn iyisi uğraşmak yerine ☺ yoksa olan kendine oluyor.
+1 yılarakadasın kalıcıdır cocuk gelır gecer salla o cocugu
14 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk zaten umrumda değil yani açıkca ona da söyledim zaten. Ama arkadaşıma bazı şeyleri söyleyemiyorum ve takip meselesinde bile kalkmış yüzüme değil de arkamdan konuşmuş. Ne yapacağımı şaşırdım
- +1 yıl
git al karsina konus anlat herseyi konus dostlugunuz da güvensizlik kalma
Soran+1 yılGörüşmek istemiyor ☺
- +1 yıl
anlat derdini uzuncana boyle boyle de en sonunada bunlara ragmen benimle arkadasligini tekrar dusunmek istiyorsan sen düşüne dururken boyle bir arkadaşını artik yok de bitir
arkadaşın sonucta niye konusuyorun ki çocukla? salla gitsin yav sak olmasa sana yazmaz zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi olduğunu bilmiyordum zaten en başta
+1 yılVay şerefsiz sakın bakma ha o eskiyi kıskandırmak için sadece kaliteni düşürmüş olursun ve oda sana sadece gülüp geçer
010 Yorumla
Soran+1 yılBana direk tatlısın diye mesaj atmadı onu söyliyim çok kısa bir şekilde yazdım. Tabikide bakmam sonuçta arkadaşımın eskilerinden biri... teşekkürler yorum için.
- +1 yıl
öncelikle kendini bu kadar kasma kardeş doğal ol biraz no problem iyi yapmışsın iyi geceler
Soran+1 yılBenim burada kendimi kasmaya ihtiyacım yok doğal bir insanım ve sen bunu yazılardan anlayamazsın beni tanımıyorsun.
- +1 yıl
ya yorumunu kim okusa aynı düşünür sanki yangından mal kaçırıyormuş gibi anlattın sonrada teşekkürler dedin :D neyse gece gece polemiği kaldıramaz beynim iyi geceler :)
Soran+1 yılFarkettiysen sonuna üç nokta koydum. Hangi işlevde kullanıldığını bilmiyorsan bir şey diyemem tabi. Durum benim için oldukça kötü bu tür şeylere gelemem. Birde şu var beni eleştirmek sana düşmez ☺
- +1 yıl
sık lan dayı egoya bak hele :D
- +1 yıl
Görende padişah torunu sanar :D :D
Soran+1 yılEgolu bir insanım bak doğru dedin.
- +1 yıl
işte bu yüzden şu an tartışıyoruz yinede ben kibar bir şekilde iyi geceler deyip kaçayım :))
Soran+1 yılBen tartışmıyorum , eğer sen dediklerimi evirip çevirdiysen bu da senin kendi sorunun.
+1 yılarkadasina goster ve ikinizde engelleyin ya da bir plan kurup onu rezil edin
00 YorumlaArkadaşınla yakın mısınız?
16 Yorumla
Soran+1 yılTanışalı 5 ay oldu , normal bir arkadaş yani
Soran+1 yılEski sevgilisi olduğunu ilk başta bilmiyordum. Ve zaten ondan sonra çocuğa açıkca bazı şeyleri söyledim ama arkadaşıma birtakım şeyleri söyleyemiyorum çünkü takip meselesinde bile arkamdan konuşuş. Ne yapacağımı şaşırdım.
Soran+1 yılOnlar 1 buçuk sene öncesinden falan birliktelermiş yani ayrılmalarıyla alakam yok o durumda değilim şükür ☺
Hoşlanıyor musun çocuktan?
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır tanımadığım bir insan. Ama arada kötü olan ben oldum , arkadaşım bana karşı değişti.
Soran+1 yılArkadaşıma söyledim zaten bana sinirlendi , tabi arkamdan konuşmuş ve ben oldukça üzüldüm. çocuğa da her bana karşı farklı yaklaşımında arkadaş kavramını vurguluyorum , anlamamazlıktan geliyorum. teşekkür ederim ☺
+1 yılArkadaşını kıskandıracak seninle aklı sıra
14 Yorumla
Soran+1 yılOnun cok önceden sevgilisi ve şu an birbirleriyle alakaları yok ama arkadaşım seviyor onu farkettim. Olabilir ☺
- +1 yıl
Uzak dur sen genede canım
Soran+1 yılTeşekkürler doğru diyorsun
- +1 yıl
Rica ederim kuzum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalak mısın kesinlikle o çocuģa lafını vermelisin ve bunu arkadaşına demelisin amzcı belli çocuğun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKalite tesadüf değildir aga
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı. Sana yürüyecek galiba
10 YorumlaYazma de.
11 Yorumla
Soran+1 yılDirek diyemiyorum , kısa kısa yazıyorum mesela hemen konuşmayı da bitiriyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. istedgini yappp. icinden geceni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye gt yapıyosunki
11 Yorumla
Soran+1 yılözel bir nedeni yok
söyle
13 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim de yine kötü oldum ☺
Soran+1 yılOrası öyle tabi
+1 yılSöyle tabiki.
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim de umursamıyorum onu dedi bana. Bir başka arkadaşımla konuşuyormuş bana yazarken ve ona benimle kavga edeceğini söylemiş... Arada kaldım anlayacağın ☺
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsana yürüyor
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunun farkındayım zaten
+1 yılUzak dur
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuş bisey olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılKötü olan ben oldum
Cevap sahibi+1 yılYookk be
Soran+1 yılÖyle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında