İsmi connor murphy ünlü bir youtuber ve vücut geliştirmeci. Adamda her erkeğin hayalindeki vücut var üstüne üstlük 185 boyunda ve hayvan gibi de yakışıklı;)(yazar burda kıskandı) Yaşadığı ülkede istediği kızın numarasını alabiliyor çektiği videolardan görebilirsiniz. bence türkiyeye gelse bizim kezo dediğimiz türk kızlarının bile %99 unu elde eder siz ne diyosunuz kızlar;)
omuzlardan dolayı kabadayı gibi yürüyordur eminim ayrıca kezbanız diye boksör arkadaşımız yok sanma. kadınlardan iri göğüs ve itici bir özgüven bence isteyen her erkek kas yapar. bütün kızlar bunlara kalmadı. (yazan kıskanmasın çalışsın onunda olsun.) 😀
1
89 Yorumla
Soran
+1 yıl
Boksör arkadaşın olması ne alaka onu çözemedim;) kezban diye boksör arkadaşı olmayanlara demiyoruz ki biz;) haftaya başlıyorum tekrardan çalışmalara zatem vücut yatkın çok şükür
kezban lafına uyuz oluyorum ve protesto amaçlı yazdım. bende boks eğitimi ve bla bla... aldım. her erkek değil belki ama şu sıra vücut geliştiren çok kişi var kadında yapıyor akıllı. yani hani o her üçkene atlayan kızlara takıl sen... gereksiz ukala arkadaşım bence damblı kafana düşürmeden sen vazgeç hem vücut yatkın değil elverişli olmalı yoksa tek geliştirdiğin kas temporoparitealis olur. o da en iyisi yoksa flexor geliştirsen sana yeter. anladın mı 😉🙋
latince terimlerle artistilik yapmana gerek yok tıp veya besyo okumuyorum dolasıyla anlamadım:) yatkından kastımın ne olduğunu ne var anlamayacak, ha elverişli ha yatkın ikisi aynı şey, vücudumun doğal hali üçgen ve yağsız zaten yatkın derken onu kastettim sen nee anladıysan artık
Zekama laf söyleme iki latince kelime öğrenmişsin artistlik yapıyorsun mühendislik okuyorum ben ilk 20 bin alan üniversitede. Sonra terk edildim falan ne ayak cidden ne anlatmaya çalıştın sen;/
zaten yukardaki adamın kas sistemi seninkinden gelişmişken bence benim bölümüm hakkında değil ben nasıl amipdalaya dalarım falan diye düşün yoksa halin duman! (soran kendi ve fotoğraftakini karşılaştırdığında anladı ki artık kendi flexor (parmak uç kası) gelişmede bile berbattı)
Ya bana mesleki terimlerinle hava atıyordun burda sana optimal quadratic regulator desem çıkık kutuplu rotor desem compile etmek desem öyle bakarsın ama yapmıyorum çünkü niye yapayım
Yoo o kadar aciz değilim başkasınn fotosunu atacak kadar;) yaa zaten amacında buydu mühendis yakışıklı spor yapan kaslı birini buldun amacın tavlamak dimi yer mi anadolu çocuğuu.)
Evet hiç yapar mısın ki sen şu anda yapmıyorsun zaten (birde yapsaydın) linear quadratic regulator bana kısa açılımını yaz yeter o kadar bilgimiz bırak olsun 👊
Beni bilen bilir bilmeyene luzüm yok. Mühendissin madem açıkla ama sıkar palavra kolay karşındaki salak değil kuzenim yüksek mühendis hiç mi kitap açmadık deks sitem ve ya atravmatik ve sistematik görmedik cahil zihniyet işte* bana beni görsen vs yürü *kuyruğun kısınca yan çiz onu ya kezbana yem yaparsın ya da kaşara yem olursun. Midemi kaldırdı adam yoksulluğun (kaldırmazsan yazmayacaksın)
Ayrıca sana en en kısa soruyu sordum. Açıklanacak değil yazılacak en basit iş o ya demekki bilmiyorsun. @oğu (lz) can yardım lazım arkadaşa 👍bilemediği soruya bak 😂😂
Hangi dayı ya ne dayısı sinir oldum. Ama sen ancak kaldırım mühendisi olursun taş neyden meydana geliyor diye sorsalar onuda bilmezsin. Sistematik aritmetik olmayan mühendis mi olur
Bizim okulda sorumlu olduğumuz kısım blok diyagramları ve maliyet fonksiyonu hrsapllama. herşeyini bilmem mümkün değil sınavda geçmeme yarayacak kadarını biliyorum
güzel kıvırdım sandın ama sistem aritmatik işliyorsa senin en basit denklemi biliyor olman laZımdı zaman ve sistem sıfırdan başlarken bile devre kurumu yapılır bunu sokakta lamba tamiri yapan bile biliyor. bana bilmediğini kanıtladığın için teşekkür ederim. bana müsade sana bol kas geliştirmeler (belki kurtarır) hayırlı sabahlar 🙋
Niye gömdükçe gömüyorsun zevk mi alıyorsun burda, sana bişey ispatlamak zorunda değilim ki ben zaten sınavlarda hocalara ispatlamaya çalışmaktan bıkmışım ..
yahu çarpım tablosunu bilipte 2 kere 2 yi bilmeyen yoktur ve bu ispat değil övgü gereği bilgi sunmaktır 😉 gömecek olsam sana burda dinamiği anlatırdım dua et daha o kadar sıyırmadım 😂
en sevdiğim ve çalışmaktan haz duyduğum mesleğim otopsi görevlisi olmaktı onun dışında dalgıçlık yaptım veterinerlik yaptım mekatronik okuyacaktım vazgeçtim eksik kalsın dedim şu an en iyi işi yapıyorum işsizim 😀
Evet anatomi dersini kimse benim kadar benimseyemez kafayı bozdum bir ara hayvan anatomisi her hayvana göre değişiyor insanın ki tek ama kapsamlı sonuçta ömrümüz ne için çürüdü bilmiyorum. hala fazla bilgi göz çıkrtmaz diyorum düşün nasıl bir deliyim
Valla Ben bakmam arkadaşım :)) gerçekten çok ciddiyim :) herkes Aynı türde İnsan tipinden hoşlanacak Diye birşey Yok Kaslı Sevenler Kadar kassız Sevmek De benim en doğal hakkım 😄
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bırak dışarda görseniz salysnız akar biliyoruz bu lafları;)
Abartı demedim ki İğneli vücut dedim istediğin yerden araştır CT fletcher da bugüne kadar iğne vurmadım diyo kim inanır adamın kanatlarına baksana ne kadar belirgin
Ya bunun neresi yakışıklı bizim Türk erkekleri daha yakışıklı bundan bazı kızlar hep dış görünüşe bakıyor tamam duşta önemli ama iç daha önemli böyle kişiler kızları kullanır ayrıca yakışıklı değil 😊
Pardon ama bu devirde yakışıklılık bana fazla önemli gelmedi huyu iyi olacak banene kaslarından baklavalarından bir kere güvenilir olacak en önemlisi de o zaten😉
Bir kere benim 18 yaşından küçük olduğumu nerden biliyorsun ne yani 2000 yazınca 18 altı mı oluyor ben oraya yıl olarak değil başka bir sebeple yazdım. ve bu seni ilgilendirmez ne malum senin 18 yaşından küçük olmadığın sende küçüksündür belki
Ben 21 im bacı.2000 li diyince kabullenip itirsz etmemenden 2k lı olduğun sonucuna vardım aslında küçümsemek için de söylememiştim ama böyle saldırıya geçerek zaten belli ettin yaşını
Neyse kardeşim senin gibilerle uğraşamam ben bir ünlü youtuber için tartıştığının farkında mısın acaba ama ben yinede sana hayırlı geceler diliyorum...
Elin gevurunu koymuşsu buraya. Yüceltiyosun. bizim kızlarımız onlar gibi oros... Değil ayrıca. Burda seviyesiz seviyesiz soru paylaşma. Çok beğendiysen sen ver bir tarafını bu tipsize...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne yüceltmesi a q sanane benim sorumdan. he onlar gibi değilmiş çok tanıyorsun belli
Türklüğü ayaklar altına aldığım yok ben sadece türk kızlarındaki iki yüzlülüğü sevmiyorum lafa gelince hepsi namuslu dış görünüşe önem vermez bilmem ne hep aynı mavralar
Sen medeniyeti ve sıcakkanlılığı gavurluk olarak adlandırıyorsun. sana whyshy isimli youtube kanalını izlemeni öneririm türk kızlarının şakalara nasıl tepki verdiğini izle gör gayet medeni şekilde yaklaşan adamları bile reddediş biçimini seyret
Google'da arattıysan sonucu banada ss at :D azıcık mantık yürütseydin zaten @KalkYerimeYat ile daha önceden tanışmış olduğumuzu anlardın. Gizlisin ya boş yapmak ne hoşuna gider😄
Yalan söyledin yetmez mi? İnstagramın var diye konuşmaya başladık sonra döndü dolaştı. Benle kafa bulmak için konuşuyosun diye düşündüm zaten. Yanılmamışımda. Yalanı sevmiyorum
Yanlış anlaşıldık o zaman. Ama görüşünde farklı. Çok şişmansın diyebilirdin. Ben kilodan ne çektim bilemezsin. Ama bu halimle bile güzel olduğumu söylüyolae dedim. Ben böyleyim demedim. Mihriban çınarı biliyor musun. O da çok güzel bir kız
Hayır ben seni rencide ettim mi böyle yazınca? Kiloyla alakalı güzellik evet ams her zayıfada güzel yakışıklı diyemeyiz. O kızla aynı kilodayız görünüş olarak. Kiloda veriyorum zaten.
Ne olursa olsun bir insana çok şişmansın denmez kusuru çat diye yüzüne vurulmaz ne dedim 60 kilo olsan daha iyi olur dedim. kilo engel değil güzel olmaya ama fizik de önemli yani kuru kuruya yüz güzelliği olmuyo
En İyi Cevaplar