Diğer Sümbüllerim nasıl :) ? artukbeyy Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeşili sevin, Doğayı koruyun.. Sümbüllerimi migrostan alalı 5. gün oldu ve odamın her yanını saran müthiş bir kokusu var.. ilk 2 gün su vermeyi unuttum soğanlarından çıkarken boyunları bükük çıktılar ama şimdi iyiye gidiyorlar çok şükür :) güzeller maşallah Çiçekleri sevmem Çok güzeller.. bence mor sitenin logosu bu olsun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sümbüllerim nasıl :) ? Cevapla Sevgi Soruları Migros Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pinkcatlove Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Kokuyor mu gerçekten? Bende cok severim. Menekse ve kalanchoe çiçeği var odamda 0 9 Yorumla artukbeyy +1 yıl valla çok hoş kokuyor :) Yorumla pinkcatlove +1 yıl Hemen alacağım 😊 Yorumla artukbeyy +1 yıl hangi şehirdesin :) Yorumla pinkcatlove +1 yıl İstanbul Yorumla artukbeyy +1 yıl migrostan aldım orada bulabilirsiniz Yorumla pinkcatlove +1 yıl Bakicam evet 😊 doğayı seviyorum zaten küçük doğa yaraticam evde 😃 Yorumla artukbeyy +1 yıl e hadi kolay gelsin o zaman 😊😊 Yorumla pinkcatlove +1 yıl Sağol 😊 Yorumla artukbeyy +1 yıl pembe kedi mi olurmuş panterminisiz bagyan Yorumla
agreeesif Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 36% +1 yıl Sübhanallah ilk defa görenler 😂😂 0 1 Yorumla artukbeyy +1 yıl ahahaha sayemde ilkleri yaşıyorsun 😅😅 Yorumla
Düşünenkedi Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeşili sev doğayı koru😏 1 1 Yorumla artukbeyy +1 yıl Evet de o emoji ne öyle 🤔😊 Yorumla
Maheen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 351 cevap paylaştı. Çok hoj😍 1 2 Yorumla artukbeyy +1 yıl teşekkür ederim :9 Yorumla artukbeyy +1 yıl :)) Yorumla
Ülkücü_bağyan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok güzel 1 1 Yorumla artukbeyy +1 yıl Teşekkür ederim Asena kız :) Yorumla
_LilyOfTheValley_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok güzel 💖 nasıl güzel kokuyodur onlar 💟💟 0 1 Yorumla artukbeyy +1 yıl böyle hafif ağır ama bulunduğu odayı rahatlıkla güzel korkutuyor lavanta gibi kokusu var Yorumla
En İyi Cevaplar