: https:// youtu. be/_WcWHZc8s2I
Ağlamaktan şişen gözlere çâre? (Fotoğraflı)?
: https:// youtu. be/_WcWHZc8s2I

Canım ne yaparsan yap mavi göz hemen ele veriyor malesef. Oburleri biraz saklıyor ama renkli goz zaten hassas. Yüzünü soğuk suyla yıka. Sabahta ten rengi (beyaza yakin ) far sürüp , göz altlarına aydınlatıcı kullan. Biraz kapanır enazindan
buzlu bir su hazirla yemk kasigini o suya batir kasik iyice sogusun tersiyle gozu kapagina bastir ama caninj yakmadan bu ise yariyo bende bir zamnlar cok agliyodum bunj kesfettim:) her iste bir hayir var
bak inanmican ama orgazm olmak salgılanan hormonlarla birlikte vucudu gevsetir ve morluk ve sisler iner bir mastürbasyon yap.
yazık o masmavi gözlere kimler ağlattı seni böyle... yüzünü yıka gözlerini dinlendir birşeyin kalmaz...
Cevap
30Cevap
Çayın demini pamuğa dok gözlerinin üstüne köy 10 dk falan. Gerçi saat geç olmasaydı emziren bir kadının sutunu de gözüne damlatablrdin.
o renkli gözler ağlatılır mı ya. ne diyelim uyu geçer heralde
gözlere bak maşallah Rabbim nazardan saklasın
kızlar bilir belki bir yolu vardır
Yapacağınız tek şey elinize iki metal kaşık almak, bir dakika kadar soğuk suyun altında tutmak ve kaşıkları baş aşağı gözlerinizin üzerine koymak. Bunu da yapamıyorsanız kalp kırıklığından daha büyük sorunlarınız var demektir.
Soğuk suyla yıkamak, mendil kullanmamak ve göz altlarına masaj yapmak işe yarıyor. Bir de kısık bakmayınca hiç anlaşılmaz.
uyu kardeşim. maşallah gözlerin çok güzelmiş. o gözlerden gelen her damla yaş aglatana tokak gibi iner inşallah :D
Salatalık dilimleri koy. ya da patates. İşe gidene kadar indirir diye dusunuyorum
Senin even yinemi uyanik
😂gelmiyonki konusak
1- Siyah çay
2- Yemek kaşığını buzluğa at 10-15 dakika sonra alıp gözlerine koy
Haşlanmış patates ya da demlendikten çaydanlıkta kalan sallama çay.(ilk dediğimden eminim)
Buz koy bebeğim.
Bu arada gözlerin cok guzel neden agliyorsan değmez. 😊
Varsa evde salatalıktan birer dilim kesip gözlerine koy...
Güzel gözlere yazık etmişsin kim için ağladı isen umarım seni üzmemiştir sevinç göz yaşalarıdır
yaa gözlerini yerimm çok belli değil geçer sabaha soğuk su çarp bir buz falan koy
Yapcak bisey yok haci abla kendini toparlamaya gayret et zaten bu saate kadar uyumamissin herturlu uyandiginda sis olcak gozler
Ağladığın belli bile olmuyor bence soruyu gözlerim nasıl diye sormalıydın
Zaten renkli gözlü olanların gözü hep kan çanağı gibi olur bide ağlamışsan tamamdır yarına geçer ya dert etme :)) Hayırlı geceler diliyorum sana :))
Soğuk suya sokup bekle bir kaç defa
Oha bu guzel gozleri aglatanin cani cehenneme ulan
goz nezlesi olmus gibi yapârsin
Çay gözler ağlamayı haketmiyor bee
Ağlama.. Hadi söv...
hadi söv söv hadi.. .. Nooldu :)
Küfürlere sansür geliyor.
Demek ki neymiş.. Öyle her istediğin zaman sövemiyor muşsun :D
abla gözlerine like atayım
Uyu hemen yarın düzelir.
Buz, koy beklet gözlerin de.
adam akıllı ağlasaydın şişseydi öyle sorsaydin
Sismemis zaten agladigin belli bile olmuyor.
Atmayın şöyle timsah bakış stayla fotolar ya 😀
Pamuğa çayla ıslat gözlerine koy kapatıp
Şişmiş göz seven tek ben miyim ya 😐
Eczanesen visine al..
Buz koy şişliğini alır😂😂😂😂
Biraz daha ağla.
Hoş değil.
Buz tut
Geçmiyor
Uyu sabah bir daha tutarsin
Cig patateste iyi geliyor gozune koy uyu basin agriyosa basa sarincada agrisini aliyo benim migrenim var patates resmen en yakin dostum gibi yani goz siskinliginede iyi gelir morluklarada hem
neye niye agladıgın önemli
Gözlerini beğeniyorsun anldık
Trabzonlu musun
Ağlama ya
Sebebi asksa sovecem sana
Nazar değmesin.
Ne oldu sana?
Üzgün ve uzun bir hikaye
anladım peki anlatmak istersen burdayım
Duşa gir çık ve uyu
Agla bakalim..
uyu.