Kısacası özetle anlatıyorum 3 senedir gerçeklerin farkına varıp ateist oldum ve artık zamanıdir dedim babama anlattım dün beni evlatlıktan red etti. Ne yapabilirim yardım edin
Babam cami imamı bu arada
Babam cami imamı bu arada
İmamın_Ateist_Oğlu sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ön yargısız bu videoları izle..! Sen vb. bir çok ateist ve hrıstiyan bu alime 1000'lerce insanın arasında yüz yüze ve tatmin edici cevapları , anlaşabilinir örneklerle söylüyor.. Dr. Zakir NAİK + Oxford unıversty'de Kuran ve bilim üzeride konferans veriyor ve ünli bilim adamları hakkındada örneklemeler veriyor..
Laurance BROWN Ateist Dr. Yaşadığı mucizevi olayı anlatıyor kızının ölümcül hastalıktan ettiği şüpheci duası sonrası bir anda ileşmesi ile Allaha inanmış ve dinleri araştırıp islamda her aradığı soruya cevap bulmuş..
Ben tüm dinlere karısiyim
Bak : Yaşayacağın Hayat Ve Alacağın Kararlar İle Sonucu Seni İlgilendirir..
Allah Ve Dinlere İnananlar Sence Neye Dayanarak İnandı Ve İnançlarının Gereklerini Az Veya Çok Olarak Yapmaya Çalışıyor?
Bu videoları İzlemen Sana Ne Kaybettirecek? Son Videodaki Adamda Sen Gibiydi Allah Ve Dinlere İnanmıyordu..!
Sana bu paylaşımları sunmamın bana kazandıracağı bir şey varmı'ki paylaşımda bulunuyorum?
Hayat Kısa Ve Ölüm Ani Vede Zamanını Bilmiyor İnsanlar..!
Diyelimki : Allah Yok? Ölüm Anı Sonrası Tüm Allaha Ve Dinlere İnananlar Yok Olup Gideceğiz Ve Kaybımız İle Riskimizmi Var? Elbette Yok.
Diyelimki Allah Var : O zaman inancımız üzeri yaptıklarımız olumlu ve olumsuz şeylerden hesaba çekilecez ve bizleri affetme durumuda yüksek Allahın, veya yanıp çıkarak cennete gideceğiz..! Ya inançsızlar ne yapacak? sonsuza kadar cehennemde yanmak ve azap görmek..!
İnanmanın zararı yok..
Başkada Bir Açıklamam Yok..
Diyelimki : A
Olmayan şeyin verdiği görevler beni ilgilendirmez
O zaman : Haklı çıkarsan sorun yok. Aksi olursa'da? sana acıyan kimse yok bu insanlara bende dahil hak ettiğin hakkınca senindir..
Babanın seni evlatlıktan reddetmeside yerinde bir karar.. Bunun için onu suçlayamassın.. Şahsi fikri değil inancı gereği bunu yapıyor bilgine.
O zaman onun inancına saygı duymuyorum özetle artık saman kafası o kadar çalışır onun
Özetle : Babanın inancına saygı duymayabilirsin, lakin hakarette etme ve bundan sonrasındaki yaşamına odaklan ve hayatını devam ettirmek adına gayret et.
İnançsızlığının doğru veya yanlış olduğunu ölüm anında anlıyacaksın..! Bu nedenle kendi inançsızlığına çokta güvenme..
Müsadenle..
Kardeşim bunun için babanın çok merhametli ve Allah a karşı gelen biri olması lazım ki seni affetsin bilindiği gibi islami bırakan bir kişi için İslam dininde dönmesi için dua edilir ve İslam daha da iyi anlatılır yani babanın seni affetmesi Çok zor kardeşim üzgünüm...
Allah yok ateistim diyorum senin kurduğun cümleye bak
Sağol o zaman
Sen bildigin doğrudan geçme. Sana saygısı olmayan babayı asıl sen reddet
Bende sinir oldum
İslamın hoşgörü dini olduğunu söylüyordun hani nerde de?
Yok hoş görü falan
Biliyorum imamın oğlu sen onu babana söyle 👍
Bro senin işin zor bide baban inansa daha da zor yani keşke içinde saklasaydn
Babam saman kafanın önde gideni kısacası
inanç uğruna 'evladını' reddetmek gerçekten insanlık mı bilinmez
O biraz dar görüşlüdur
gözüm doğru bildiğin yolda yürü bu hayat senin kendin için yasa
Aynen
hata sende imam adama ateist oldugunu söylüyorsun gizlicektin
madem olan olmuş kendi silahıyla vur hoş görü dini vs anlat bir şeyler
Dinde zorlama olmayıp kendi evladını nasıl reddebiliyorsun din kişiye özeldir
Öyle birşey yok bizim evde boş adamın teki babam
Herkes inanacak diye bisey yok, boşver bisey yapmana da gerek yok.
Babam zorluyor
Tam adamına açıklamışsın.
Dovecekti ucuz kaçtım
napalim biz mi evlatlik alalim
musluman ol
Niye zaman kaybeyim yalanla o ateist olsun
Senin adına gerçekten üzüldüm. Ben de ateistim ve henüz aileme söylemedim. Bunu duyunca benim moralim de bozuldu😖
Peki evlatlıktan reddeince ne oluyor? Duyduğuma göre evlatlıktan ret diye bir şey yokmuş, mirastan ret varmış?
Gay olduğumu söylesem beni sulalece red ederler
İşin zor hacı senin daha karisk
E yani ama ben inançlı yım :)
İyi cennete gidersin artık
Gerçek olmasa bile en azından birşey kaybetmem ben inandığım halde ama bide inanmiyan birisine bak inanmayıp ya gerçek SE ne olcak ben inanıyorum gerçek olmasa bir şey kaybetmeyecegim ama sen kaybedecek sin yani inanmadığın için belki öbür tarafta ya belli olur öldükten sonra gerçeği görürsün pişmanlık fayda etmez dostum
O sana göre dostum
Evet bana göre ama bir düşün dediğimi gerçek SE eğer sen kaybedecek sin inanmadığın için yani haşa diyorum ben hadi eyw..
Teşekkür ederim düşününcem
Rica ederim
Yazik miölet arastirip islami kabul ediyor sen tam zittina gidiyorsun sen önce iyi arastirma yap öyle karar ver. Babani zor duruma düsürme yazik sana
Boş vakit kaybedemem dinlerin saçmalığıyla
Sana göre öyle o durum dostum
Adam imam bide hahahzv
Aynen
Imam olunca cok koymustur
Adam hutbede cocuklariniza Allahi anlatin falan diyodur. kendi cocugu ateist😀
Dik dik bakıyor yaaa adam hasta mıdır nedir
Hahahaha :) cami imami ha :) Allah kurtarsin
Kurtarmaz o yok çünkü
Babana sabır diliyorum
Asıl bana sabır
Reddetmesi normal değil ama yinede imam olup çocuğunun sana böyle birşey söylemesi üzücü yinede kendi tercihin din olarak. Böyle olmamalıydı reddetmemeliydi. O zaman şöyle düzeltelim. Hepinize sabır.
ohhh darbeye bak be.. koymussun cocugu bu arada
haha adamsin. Yalniz guldum fena nickine😂
Evden ayril
Nere gidecem
Cehennemin dibine
Klâsik müslüman atari 😁😁😁😁
Espiride mi yapmayalim
Sen ateistligi sectiysen babanda bunu secmis reddetmis saygi duy
Babam saygı duymuyor iste sorla Müslüman olacaksın diyor
Reddetmis iste
Bir dob uğuruna benden vazgeçti özellikle
olabilir
Ev tut
Tamam
Keserle dov babani
Başıma is alamam
Babanı kes çuvala koy inandığın tanrıya kurban et
Tanrı yok ko
Onunda imtihanı buymuş Allah yardımcısı olsun.
Yok ki olsa olur belki
Müslümanlar lafta inan kendine inanmayan kendine der baskıcı olur hal ve hareketleriyle
Daha yararlı işler yapmıyorlar zaten bir araya geldiklerinde doğru
Troll ateyiz seni baban iyi yapmış
Sensin troll
İyi yaptı keko seni
İyi etmiş
Hani görüşlere saygı 👎🏼👎🏼👎🏼
Bana saygı duyman önemli madur brnim
Peki teşekkür ederim
Yaw he he
Ok bye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar