sonra ılık bir suya yarım limon sık biraz kaya tuzu ellerini bandır su soğuyana kadar beklet aynısını ayakların içinde uygula. sonra ise e vitamini ve aoevera içeren bir kremle nemlendir.
birazda protein ağırlıklı beslen tamamdır
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tırnak dedigin kısa ve bakımlı olur ya hele bir kızın tırnagı o eller nerelere giriyor birde yemek yapıyorlar :S:S. s
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet zaten uzun sevmiyorum ama tırnaklarım bakımsız ne yapabilirim
Yumusatip kutikullerini al ve kalyon sur cabuk uzamasi icin. Tirnaklarin genis oldugundan ve kisa tutmak istemenden dolayi french, parlatici ya da nude tonlarda oje guzel durabilir.
ya böyle güzel görünsun istiyorum mesela nişan yüzüğunu tektaşi takınca böyle hoş dursun bakımlı görünsun ama uzun tırnak olmaz ev işi falan derken kullanamam oje falan da kullanmıyorum abdest durumundan dolayı nasıl bakımlı yapacağimi bilemedim bu limon kürunu bir deneyim,😊
Her şey bir arada olmuyor farkındaysan. Tercihini yapıp devam etmelisin. Bana sorarsan abdestliyken parlatıcı sürersen sonra mesh gibi olur. Ama içine sinmiyorsa hem uzun tırnak, hem güzel tırnak, hem bakımlı tırnak, hem cilasız, hem abdest, hem iş, hem temizlik, hem hijyen... Hepsi bir arada olmuyor işte...
evet hepsi olmaz geçen bir kız vardı sitede tırnakları cok güzeldi sen böyle nasıl ev işi yapıyosun dedim yapmıyorum ki dedi. ben bu bakım isini bir araştırayım teşekkürler
En İyi Cevaplar