Diğer Sıcak çikolata zayıflatır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazı internet sitesinde sıcak çikolata'nın zayıflatacağını söylüyor sizce doğru mu?İnternette her sitede hemen hemen aynı yazıyı paylaşıyor bu konudaki düşünceleriniz nedir? İnanma böyle şeylere kandırmaca! Bilmem belki doğru olabilir Evet! Kullandım tavsiye ediyorum.. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sıcak çikolata zayıflatır mı? Cevapla Nedir Soruları İnternet Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nealakaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl doğru olup olmadığını bilmm ama çikolata mutluluk hormonu ye yiye bidgn kadar :) kilolu kız :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kilolu değilim merak ettiklerimi soruyorum sanane Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Boyle bir sey oabilir mi ya zaten endisinde mevmenet yok bir de kaldi ki zayiflatacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 haklısın Yorumla
ebru17_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben haftada 4-5 kere içiyodum ve zayıflattığını görmedim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun az iç Yorumla Soran +1 yıl 😊 kilo yapar Yorumla ebru17_ +1 yıl Bıraktım içmeyi kiloda yapmıyo :D Yorumla ebru17_ +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
AdonisleriCıkanGenc Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Hayir sacma ama kakao orabi yuksekolan cikolata yag yakimns yardimci 0 12 Yorumla Soran +1 yıl 😄 bilemiyorum Yorumla AdonisleriCıkanGenc +1 yıl Ben bilirjm ye ama az miktarda paketi bitirme yuzde 80 kakao oranli olanlar var ye Yorumla Soran +1 yıl yok yemim sen ye 😄 Yorumla AdonisleriCıkanGenc +1 yıl Zaten siskosunuz turk kizlari ole ye gitsin Yorumla Soran +1 yıl 😄 sizin yüzünüzden 😄 hala ye diyosun Yorumla Soran +1 yıl Rusları beğeniyorsan Rusya'ya git 😄😄 Yorumla AdonisleriCıkanGenc +1 yıl Imkan olsa giderim durmam ki Yorumla Soran +1 yıl laf atmican o zaman 😂😂 Yorumla AdonisleriCıkanGenc +1 yıl Atarim sisko Yorumla AdonisleriCıkanGenc +1 yıl Sisko bakimsizsiniz ya turk kizlari bakimli olsun dindar mi desen oda yk 😒 Yorumla Soran +1 yıl İşte siz bu malsinız abaza canım mal Yorumla Soran +1 yıl Ben bakımsız değilim sen körsün defol Rusya'ya kadar yolun var Yorumla
gezenbirisi Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. kalorisi bol bir , r üründen bahsediyorsun ben antrenmanda yogun aktıvıte de kullanıyorum 0 0 Yorumla
5HLL4 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tabiki zayıflatır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyor musun? Yorumla 5HLL4 +1 yıl evet Yorumla
Dişi_zeynep Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl çok saçma 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Saçma olan ne? Yorumla Dişi_zeynep +1 yıl zayiflatması saçma geldi bilmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece soru sordum... Yorumla
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. Tabiki de hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bencede zayıflatmaz Yorumla
Zitromaxxxx Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl İnanma kandirmaca 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnanmıyorum sadece sordum 😄 Yorumla Zitromaxxxx +1 yıl hmm bn bisey sorm Yorumla
En İyi Cevaplar