Kuran okuyon la nn beyin yoksunları
Gay olmak nasıl bir duygu?
Kuran okuyon la nn beyin yoksunları
Ben biseksualim amma kadınlara ilgim çok az. Aslında sana uygun ortamda değilsen çok kötü. Sınıfta sevdiğim çocuk vardı okul yıllarında halada seviyorum gerçi amma asla ona söylemedim çünkü, homofobik biri (ekstradan ağzında söz durmuyor.) Yönelimi farklı 2 arkadaşım var. Biri iyi biri amma tipim değil, biride kız ve biseksüel anlayacağınız. Kalan bütün arkadaşlarım honofobik hemde aşırı derece. Bu kız olan okul yıllarında sınıfa yeni geldi ve gelince cinsiyyetini açıkladı. Daha sonra herkes onunla ilgili lezbiyen, kah*e ve b. gibi şeyler söyledi. Anlayacağınız çok kötü durumdaydı. Şimdi onunla kavga eden erkeklerin hepsi arkadaş amma Ben yinede söylememeyi tercih ediyorum.
Gay arkadaşlarım var :D Bitanesiyle bir gün geziyoruz alışveriş merkezindeyiz karşımızdan böyle at gibi bir kız geliyo dıgıdık dıgıdık neyse.. Ordaki bütün erkekler bakıyo kıza öküz gibi görmen lazım bende bakıyorum :D Arkadaşıma baktım oda başka bir erkeğe bakıyo :D :D bir ara sordum ya dedim hiç mi bakmıyosun Seksi bir kız gördüğünde hiçmi hoşlanmıyosun dedim ıyyy diyo :D ama erkeklerede ölümüne bakıyo :D
içgüdüsel olsa gerek bide iki cinsten de hoşlanan var erkek ya da gay birbirlerinin duygularini kadınlardan daha iyi anladillarini düşünürsek bide ve içinde varsa oluyor sanirim Türkiye de sayisi baya fazla ve çoğunlukla gizli gay kar var metrobüs te otobüste çok görüyorum
AA bak çitler asli olanlar çok dikkatli
ben çok hoş bulmuyorum ama tercih iste senniye merak ediyorsun 😂
😂😂alemsin sen tatil gormemişin😂
hahaa dusun biraz bugece tatil tatil diye
aeo teyzee sana telefon alaçam bulursan teyzeee😂😂
heee ufalda cebine gir
gizliden ortalama yas koyuyorlar
teyzeeee😂
26..
sen dogulumusun
sen. Doğulu musun
aslen
sen hatlari karistirdin sanirim 😂
google amca bursa diyor bursali misin aslen diyim İstanbul'da aslen nere derle bende sana diyim simdi😁
google amca bursa diyor bursali misin aslen diyim İstanbul'da aslen nere derle bende sana diyim simdi😁
Erkek olsaydım bende gay olurdum. Gay ciftler cook tatlı değil mi yaa ^_^
Oooo
Gggg
Cevap
14Cevap
Öncelikle Türkiye tarzı bir ülkede yöneliminin bu yönde olması çok zor 😩 Benim sadece en yakın arkadaşım biliyor ve aşırı aşırı zor insanların sürekli eşcinseller üzerinden küfür vs. türetmesi 😔 Güzel olan erkeklerle konuşurken zorlanmıyorum ve sürekli iki kişi ile takılmıyorum ama bundan utanan insanlar var bunu kötü bir şey olduğu için değil sadece üzüldüğüm için söylüyorum ve küçüklüğümden beri bunu hissediyorum bunun çok farklı nedenleri var hormonel ve ya da piskolojik doğuştan olan bir şey mesela benimki baba ve ya figürleri olmaması gibi, ben bu kadar kolay anlatıyorum ama daha iki üç yıl öncesine kadar kendimden iğreniyordum... söyliyeceğim şu ki siz hayatınızın merkezine başkalarının düşüncelerini koymayın kendinizi koyun.
Bu soruda CİNSELLİK KONU ETİKETİ olmadığı için sorunu şikayet ediyorum. Lütfen paylaşımlara dikkat edelim.
Yolda gördüğün sakallı bıyıklı delikanlılar varya hani erkekliklerine b*k sürdürmeyen onların birçoğu gizlice travestilere arkadan düdüklettiriyor bil istedim :D
Gay olmak bir tercih değildir, öncelikli olarak bunu bil.
Ney peki
Normal bir duygu olmali. kiz olmak nasil diye sorsam anlamsiz olur mesele sana
Ne kadar m alsın insanları yargılıyorsun
Tovbe estagfurullahhhh
Heteroseksüel olmak nasıl bir duygu?
Zevkli
Normal insanız yani normal duygular :)
Cok sukur olmadim hacıt bilemiyorum
bu hormonal bozukluk
Anlatilmaz yasanir ;)
Tercih değil bu. Saçma salak sorular sormayın a*k
Cok zevkli cok