Ben aptalım değil mi? (oku ! Bir aptal nasıl olur öğrenirsin belki) ?

Ben aptalım ki şu yaşıma kadar doğru insan dedim bir el bile tutmadım. Ben aptalım ki hayalleri süsleyecek kızlara sırf sevgilileri olmuş diye yol verdim. Ben aptalım ki yaşıtlarım kızlarla gününü gün ederken ben önüme getirilen kıza bile el sürmedim. Ben aptalım ki gerçek aşkı aradım. Ben aptalım ki gerçekten gerçek aşkın olacağına inandım. Ben aptalım ki kendimi tek bir insana benim gibi el değmemiş bir insana sakladım. Ben aptalım ki arkadaşlarım sendeki tip ben de olsa kaldırdığım kızların hhaddi hesabı yoktu dedi

Ben aptalım dostlar. Kendimi sakladım ama bir hiç uğruna. Şimdiki kızların yemedikleri haltları kalmadı. Gücüme gider dostlar gücüme. Ben başkasının dokunduğu tene dokunamam... Ben evlenmeden bir tene dokunmaya cesaret edemem.. İşte bu yüzden aptalım dostlar. Tipimle fiziğimle sesimle bilgimle kendimi tek bir kişiye sakladığım için aptalım.

Bundan sonra kimseyi aramıyorum kimseyi hayatıma sokmayacağım. Bir evim bir arabam bir köpeğim bir de kemanım Ölünce de kefenim. Ama bu eller asla harama uzanmayacak. İşte bu yüzden yalnızlığa mahkumum işte bu yüzden. .

Güncellemeler
+1 yıl
Mutsuz ruh hastası bir tip değilim yanlış anlamayın. Sadece nasıl kendimi yalnızlığa mahkum ettiğimi aptallık şablonu altında açıkladım
Güncellemeler
+1 yıl
İyi geceler herkese
Ben aptalım değil mi? (oku ! Bir aptal nasıl olur öğrenirsin belki) ?