Güzel soru sormussun canım. Bugün tam üç yıl oldu. ozlemek öyle biseyki hergün her saniye onu düşünmek sabah. uyanınca o uyurken o her saniye dedim ya ışte. böyle adı her geçtiğinde kalbinin küt küt atması. vücudunun her bir zerresi ona kavuşmak dokunmak sarılmak kokusunu bir kere daha ceksen içine sanki bir üç yıl daha idare edebilcek gibi birşey. bu sevgiyle karisik bir özlem. çok değişik çok. elden birşey gelmedi mi çok zor.
Uyumak mı? Hem de böyle bir gecede? Bir insan yatağa yalnız başına uzandığında, üstünü örttüğü battaniyenin o kişinin düşüncelerini nasıl boğup öldürdüğünü ve bunaltıcı rüyalarını nasıl sürekli sıcak tuttuğunu bir düşün. - Franz Kafka (özlemek bence budur)
özlemek onun hayaliyle bir olmaktır özlemek onu sanki her saniye görme umuduyla yaşamaktır bir an görmek bir an sarılmak bir an koklamak için dünyaları vermektir özlemek laflarla anlatılmıyor kokusunu özlediğin birisi varsa bu sana en güzel günü bile gözyaşıyla geçirmeni sağlıyor
teşekkür ederim ağlamak bazen iyi geliyor ya en azından hala unutmadığım için seviniyorum aşık olduğum kızın ardından ağlamak bile mutlu ediyor sanırım özlemek denilen şey bu olsa gerek
sanırım dediğin gibi oluyor onu kaybetmemiş olsam şu an ki gibi gözümde eşsiz olmazdı belkide ama artık gözümde eşi benzeri olmayan bir melek gibi geliyor
Özlemek... Aklımdan attım dersin yüzün 2 dk güler en ufak anı kırıntısı aklına gelir önce sesi düşer aklının odalarına sonra ezberlediğin yüz hatları gelir gözünün önüne gözün dolar boğazın düğümlenir de diyemezsin kimselere özledim diye... Sırf rüyalarına giriyor diye uyanmak istemediğim sabahlar var benim.
Daha önce var olmuş ama şu an olmayan şeyi her koşulda yanında istemek yanımda yokksa sesini duymayı istemek sesbyoksa yaşadığını istemek kısacası özlemek=istemek
En İyi Cevaplar