Yeni tanıştığı insanlara karşı soğuk, kısa cevaplar veren kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merak mı uyandırır yoksa sıkıcı olduğunu mu düşünürsünüz?
Merak mı uyandırır yoksa sıkıcı olduğunu mu düşünürsünüz?
daha farklı özü sözü bir olmalı insan karşımdaki seni olduğun gibi tanımalı yok efendim ilk görüşme yok efendim ilk tanışma gibi bişi söz konusu olmamalı herkezin tanıdığı gibi istediğin gibi davranmalısın öyle insanlar çok itici geliyor 1 de sesiz 2 de sessiz 3 te bir açılıp pir açılıyorlar lan bu nasıl bir cins diyorum iticiler he karakteri öyle olanlarda var onlara lafım yok herkese aynılar çünkü
sahsen ben yeni tanıştığım insanlara karsi "siz"diye hitap edilmesinden yanayım karşıdaki belki samimiyet istemiyor olabilir bana yillardir tanıyormuş muamelesi yapılmasını da istemem soğuk olduğum için arkadaslarim şikayetçi (onlarla farklı ve eğlenceli olduğum için )😐
Konuşası yok der zorlamam, insanların benim alanıma müdahil olmasından hoşlanmayan biriyim o yüzden kasmam kimseyi. Biraz tebessüm edip iki laf söylemek zor geliyorsa zaten...
ilk tanıştığımda tanışmamam gerektiğini onaylar yoluma bakarım
Cevap
14Cevap
ben öyleyim. bu ister istemez yaşadığım bir durum sevgilimle bile rahat rahat anca 2 ayı geçince konuşmaya başladım.
şunun fişini çekin de buzları erisin der rusyanin sıcak denizlere inme politikasını uygularım :D
ay aynı ben bilmiyorum millet benle konuşmaya çekiniyor
Ben sıcak davranırım karşımdaki soğuksa kendini beğenmiş derim üzülürüm
Kendini beğenmişlikle ne alakası var ya
Çok alakası var bence
Muhabbet yürümez duvarla konuşuyor gibi hissediyorum
ben şahsen yenı tanştığım insanlara karşı çok fazla soğuğum samimiyete gerek yok.. İlk tanıştığım insanla neden hemen samimi olayım?
halbuki sen şakrak olsanız konuşmaya doyamayiz
Buzdolabının arkası ateş gibidir yalnız :D
pipeti azına verip bir bardak kolaya üflettiririm
Niye?
Sıkıcı ve sandıkları gibi çekici değil
Kim çekici sanıyo ki?
Yok öyle bişey
Evet
Soğukluğu kalite zannetmiyorum...
Allah a emanet olun derim başlamadan bitsin
Gereksiz kasıntı kendini bir pok zannetme
sıkıcı bende öyleyim :((((