yaklaşık 50 cm boyunda 15 kg yi geçmeyecek şekilde olan bir bagajım var ve yanıma almak istiyorum...daha önce 1 kez uçakla seyahat ettim pek bilgim yok... bu valizi yanıma alabilir miyim ?
sorun çıkar mı ?
sorun çıkar mı ?
tabiki de bagaja vermeden yanında getirebilir oturdugun yerin üstünde kapaklı bölmeler var oraya koyabilirsin
evet biliyorum da elimdeki bagaj acaba büyük mü orası için yani her istediğini yanında taşıyabileceğini sanmıyorum :S
15 kilo çok ağır değil ki o kısım içinde belli bir kilo limiti var sanırım ama ben yanıma hiç bagaj almadım sadece kol çantam olur yanımda ama 50cm de aşırı uzunluk değil o bölümler geniş oluyor bence alabilirsin yanına limitin üzerinde değildir senin yanında taşımak istediğin ve özel değilse neden bagaj bölümüne vermek istemiyorsun
yanıma almak istiyorum çünkü 1:bagajın haşatı çıkıyor bazen 2:kaybolma tehlikesi var 3: işin yoksa bagaj için bekle ara ... sence de değmez mi :)
ben hiç az eşya ile binmedim uçağa o nedenle bagaj bekleme çilesini hep yaşıyorum kaybolma gibi bir durum şükür ki başıma gelmedi haklısın ve bagajın küçük büyük ihtimal sorun olmaz üst bölüme yerleştirir o şekilde seyahat edersin
hayırlı yolculuklar öyleyse :) benimde bu 8i öğrendiğim iyi oldu tatil için büyük ihtimal bagaj parası ödemek zorunda kalabilirim bare 8kg nı yanımda tasıyayım :))
:)) teşekkür ederim... sınırları geçsede 2-3 kg dan sorun çıkarmıyolarmış ama ... sana da şimdiden iyi tatiller fethiyeye gelirsen duman yak... :))
:)) yok ben antalya yolcusuyum kısmetse
hangi firmayla uçucan bir de yurt içi mi yurt dışı mı
yurtiçi sunexpress
15 kilodan fazla olursa para alıyorlar
sırt çantasıyla seyahat edebilirsin. zaten daha büyüğünü koyacak yer yok uçakta.
sırt değil, ufak tekerlekli valizlerden...
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar