Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkeste birazcık olsada komunistlik ve faşistlik vardır inkar edilemez.Her iki görüşüde tercih etmiyorum bu arada
Ufak bilgi vereyim
Komünizm görüldüğü yerde ezilmelidir ( Mustafa Kemal Atatürk )
Atatürkün böyle demesinin sebebi O zamanlarda sovyetlerin Türk devletlerini işgal etmesidir ( Azerbaycan , Türkmenistan , Kazakistan , Kırgızistan , Özbekistan ) Atatürk Turançıydı Milliyetciydi faşişt değildi.55 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne sağcıyız, ne solcu Çapulcuyuz çapulcu :) Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti ! Atatürk`ün bursa nutku ve gençliğe hitabesini hiçbir zaman unutmayacağız bu bizim görevimiz.
257 Yorumla- +1 yıl
işte bu :)
- +1 yıl
++++
Devrimci, '82 döneminde babasını ucu ucuna kazanmış bir adamın -spermiyim diyesin geldi de, komik oluyor lan...-
30 Yorumla
+1 yılD: Ne SAĞ ' dan , ne SOL ' dan . Atamın çizdiği yoldan .
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Diğer konusunda 397 cevap paylaştı. Ne sağdayım ne solda, ben dimdirek Atamın yolundayım...
89 Yorumla
Soran+1 yıl+ 1
- +1 yıl
C.k.me bile takmam rahat ol
- +1 yıl
Türk tarafından Türk'e Göre Türk için :)
- +1 yıl
Beni sevmiyolal:((((
- +1 yıl
:)))
+1 yılHiç biri.Atatürkçüyüm sadece.(Dindar,gerçek Atatürkçülük.)
51 Yorumla
Soran+1 yıl+1
- Diğer konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılne sagıcıyım ne solcu baskalarının fıkırlerının savunucusu olmadım hıcbır zaman kendı fıkırlerım ve dogrularımın tarafındayım ne emperyalıst ne kapıtalıst nede sozde halkıcıların tarafında asla olamam ınsanları sevıyorum cıkarları degıl
20 Yorumla Hem solcu, hem çapulcuyum. G*t kılı olmaktan iyidir. link
44 Yorumla
Soran+1 yıl+1
+1 yılsol görüşlüyüm, daha özgürlükçü olduğunu düşünüyorum
32 Yorumla
Soran+1 yıl+1
neden ülkücüler-Türkçüler faşist olarak görülüyor anlamıyorum. 80 olaylarında komünistler ülkücüleri öldürünce bir şey olmuyor da dine,özgürlüğe düşman komünistler ülkücüler tarafından vurulunca faşist oluyor. bu şeye benziyor laik olanlar dinsiz imansız ateist laik olmayanlar gerici,örümcek kafalı
not:Laiklik devletin halkına dinine göre davranmamasıdır.yani kişi ile ilgili değildir.bürokrasiyle ilgilidir.212 Yorumla- +1 yıl
@bilmemkim kim komünistlerin barış yanlısı olduğunu söyledi ki söyleyen de tarihi hiç okumamış demektir.stalin sadece koltuk sevdası yüzünden 30 milyon rusu öldürüyor.Türkleri işgal ediyor. Türkiye'den toprak istiyor.Hitler Rusya ya saldırmasa %80 stalin saldıracak Almanya ya savaşlarda kullanmak için maymun-insan üretmek istiyor (sebebi az tüketip çok çalıştırmak) bu sadece dış politika bütün halkı eşit yapacağız diye 0 da topluyorlar.Halk yasal köle oluyor.SSCB'de diktatörlüğün şahı vardı ...
- +1 yıl
sen kaç doğumlusun?
- +1 yıl
karakter hakkım kalmadı o yüzden yarım yarım yazdım
bide bu işin çin tarafı var başkan mao
bu adam sırf devrimi olsun diye 1000 yıllık çin kültürünü yok etti.İnsanları öldürdü.japonlara karşı çin milliyetçiliğini kullandı.
şimdi bunlara karşı hemen Hitlerin Yahudi soykırımını Osmanlının sözde ermeni soykırımını koymaya çalışacaklar.Hitleri savunmam ama Osmanlı kayıtlarına göre sadece 100 ermeni öldü şimdi diyeceksiniz ki 100000 ermeni ne oldu teşhir edilmemek için ırklarını farklı gösterdi. - +1 yıl
Yaşın genç üslubun düzgün, yaşın büyük olsaydı bu kadar sevinmezdim. Benim dedelerim ermeni katliamını yaşamış insanlardı çok iyi bilirim o katliamı (!)
Kadınları çocukları ve yaşlıları fırında yakmak katliam değil de bölgede soykırım yapan rus desteklii ermeni çetecileri öldürmek mi katliam? Kendini savuna bilen erkekler askerdeyken köyleri basan çoluk çocuk demeden katledenler bugün bize katliamcı diyorlar... - +1 yıl
@bilmemkim ben bitlisliyim rus işgali altında olan bir yerdi.Babam anlatır (dedemi görmedim ama babamın babaannesi anlatırmış babama) onlar buradan zorla gönderilmişler urfaya yani asıl tehciri türkler yaşamışlar.Bu konuları merak edenler bir Ağrı-Iğdır gibi şehirleri ziyaret edip yaşlılarla sohbet etsinler
Sol görüşlüyüm, serbest piyasa ekonomisini de Nasır Mısır'ındaki Atatürk Türkiye'sindeki karma ekonomi modellerini de savunmuyorum. Üretim araçlarının ortak kullanımını savunuyorum, bu da beni sol görüşlü yapıyor
10 Yorumla
+1 yılgörüşüm özgürlükden yana demokrasının herkese eşit olan zihniyetden yana paylaşımların eşit olduğu zihniyetden yana kısaca demokratık sol görüşlüyüm ve atatürkçüyüm
34 Yorumla- +1 yıl
eksileyen i*ne kim acaba
- +1 yıl
özgürce cvb verdiğim cvb ıma saygı duymanyan eksileyen i*nelere lafım arkadaş
solcuyum ve bununla gurur duyuyorum..
tek yol devrim20 Yorumla
+1 yılBenim düşüncem Sağ ya da sol değil ; yaşanabilir , özgür , kalite standartı yüksek ne avrupalılaşmayı abartarak nede yobazlığı abartarak yaşanan demokratik bir yönetimi kim sağlıyorsa ondan yanayım
20 YorumlaDiğer konusunda 816 cevap paylaştı. Kemalistim
Mustafa Kemal'in Askeriyim
Anti-emperyalistim
Devrimciyim55 Yorumla- +1 yıl
+++
+1 yılAtatürk bize en doğru yol Ne sağdan bir halt olur ne soldan.
10 YorumlaDiğer konusunda 584 cevap paylaştı. Normalde sağ cıyımdır. Ama pek siyasetini yapmam kimseyle kolay kolay ,
Herkezle siyaset yapılmaz sonra tatsızlık oluyor. Ayrıca her görüşede saygı duyarım,
Ama bu TKP ye bir türlü saygı duyamadım :)20 YorumlaDiğer konusunda 418 cevap paylaştı. Bu ülkeye faydalı olduktan sonra benim için fark etmiyor.
30 Yorumlaher mantıklı insan gibi sol
117 Yorumla
Soran+1 yıl+1
- +1 yıl
Benim sol göz kapttım ogun bugn superim.
- +1 yıl
:* mantığını öpimmmm
- +1 yıl
Nickinden belli zaten.
Atatürkçüyüm atamın çizdiği yoldan :)
62 Yorumla
Soran+1 yıl+"
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHeh siz anca böyle milleti sağ görüşlü sol görüşlü diye ayırırsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrımıyoruz . . .
Fark ettiysen sağcı mısın solcu mu değil , sağ görüşlü müsünüz sol görüşlü mü şeklinde sordum soruyu
+1 yılNe sağ ne sol, bir sağ bir sol :) Bi aparkat bir kroşe Knock OUT! Sağ görüşlü olduğumu düşünürdüm eskiden, ama bu millet Bülent Ecevit kadar milliyetçi lider görmedi! O adam solcuysa bende öyleyim arkadaşşş!
00 YorumlaSağ görüşlüyüm ama bir parti taraftarı olmadım hiç... Özet olarak
AKP olmadan dinimi. MHP olmadan vatanımı. CHP olmadan Atatürkü sevebilirim...21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir solcu olarak asla bu "CHP" zihniyetine oy vermeyeceğim.
40 YorumlaATATÜRK çüyüm.
(eksileri göreyim)63 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar bırak eksilesinler kardeşim .
herhangi bir görüşlü değilim... çünkü ikisi de aynı... ankarada CHP ile MHP nin gençleri bir araya gelip miting yapıyorsa benim için sağ sol görüş bitmiştir...
00 Yorumlatabikide sol görüşlüyüm.
410 Yorumla
Soran+1 yılDini bir tabela olarak gören insan kafası .
Soran+1 yıl+1
gururla söylüyorum SAĞ'cıyım ve AK PARTİ 'liyim.vereceğiniz eksi puanlar ak partinin başarısının ve hazımsızlığının etkileridir.saygılarımla...
1012 Yorumla
Soran+1 yılGurur anlayışı çok değişmiş .
Soran+1 yılSende olmayan bir şey tabi .
Soran+1 yılOnu seçilince göreceğiz .
- +1 yıl
Helal.soran saygszlık yapma.
Soran+1 yılDini sizin gibi etiket yapamıyoruz kusura bakma
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye'de kemalist sol asla kendini sol-sosyalist sol diye takdim etmesin komik oluyor. Kemalist-sol faşizmin aynısıdır.
66 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet. Çünkü kendin demişsin faşist diye...
Cevap sahibi+1 yılSözcü okumaktan iyidir Akitçi ya da Tarafçı olmak... Siz Dersim'deki katliamı bir zafer sayarsınız. Yok ettiğiniz Kürtler sizin için bir onurdur. Arapları ihanetle suçlarsınız ama Arapları küçük gören ve onları isyana sevk eden faşist ve ilkel milliyetçi dilinizi görmezsiniz. Fes takmadı diye adam asarsınız, seçimlerden kaçıp demokrat olursunuz. Her inanana gerici muamelesi yaparsınız. Milliyetçilerle, Kürtlerle, dindarlarla alay edersiniz. En yüce sizsiniz hep. Bu yüzden kemalizm ilkel faşizmdr
+1 yılsağ elim var sol elim.
sağ beynim sol beynim.
sağ gözüm sol gözüm..
hep bir denge..dengeleri severim.20 YorumlaDiğer konusunda 990 cevap paylaştı. Atatürkçüyüm..
105 Yorumla
Soran+1 yıl+1
- +1 yıl
+++
Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. ne sağ görüşlüyüz. ne sol görüşlüyüz. biz millet olarak körüz :)
10 YorumlaHerhangi bir görüşte değilim .
22 Yorumla
Soran+1 yılArtı verdim .
Ne SAĞ ' dan , ne SOL ' dan . Atamın çizdiği yoldan .
21 Yorumlaolacaksam sagci olayim, olmayacaksam solcu olmayayim, sectigim sik beni yalana cikarsin, ben ne olayim
00 Yorumlaizindeyim Ata'm
82 Yorumla
Soran+1 yıl+1
- +1 yıl
++
+1 yılAtatürkçüyüm <3
Sol görüşlüyüm ..Gurur duyuyorum21 Yorumla- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılAllah'in cizdigi yoldanim.
158 Yorumla- +1 yıl
Versinler bakalim, biz yolumuzdan eminiz, hamd olsun :)
- +1 yıl
Ulan kiz allah dmş.8 kisi kim la
- +1 yıl
kaTil13 Rabbi ve dinini önce tanimak sonra tanitmak icin elimizden geleni yapiyoruz, hamd olsun..
- +1 yıl
Amenna.
+1 yılesasen atatürkçü de sayılmam. bu topluma yeni dinamikler lazım.
22 Yorumla- +1 yıl
Atatürk ilkelerinin arasında İnkılapçılık vardır zaten. Mustafa Kemal ATATÜRK o devirde yapılması gereken inkılapları yaptı.Bize düşen Atamızın ve silah arkadaşlarının kurduğu devleti yaşatmak ve ilerletmektir, yani devrimizin getirdiği durumlarda uygun inkılapları gerçekleştirmek bizim görevimizdir...
- +1 yıl
yani atatürkçülüğü de yıkmış mı oluyorsun bir anlamda yeni bir inkılap yaparak? haklısın, çağın gereksinimlerine göre karar vermeliyiz ama artık kimseyi bu konuda istinat göstermeyelim. sadece doğru bulduğumuz için... bir de Atatürk kendi silah arkadaşlarının da bir kısmını asacaktı neredeyse :))) atatürk le silah arkadaşlarının görüşlerinde de farklılıklar var. (bkz:kazım karabekir).
+1 yılne sağ ne sol halk için hangisi yararlı işer yapıyor ise o görüşteyim
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılD dedim Atamın çizdiği yoldan
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMhp'liyim, bu yüzden ne sağcıyım ne solcuyum ama sadece bu 2 seçenek olsaydı sağ derdim.
47 Yorumla- +1 yıl
ghjgbhjgdfhj
Cevap sahibi+1 yılHayırdır ?
Cevap sahibi+1 yılMhp sağ görüşlü parti değilir. Çoğu insan böyle biliyor. Alparslan Türkeş'in bir sözü vardır 'Solun ihanetinden dolayı sağ ile mücadelemizi erteledik' diye.
- +1 yıl
Alparslan Türkeş bir subaydır ve bu yüzden sonsuz bir saygım vardır.Ayrıca bir lafı daha vardır, " CHP Atatürkün yolunda gitseydi MHP yi kurmazdım." diye. Ancak şu anda MHP yi ve Ülkü Ocaklarını Atatürkün yolunda göremiyorum ve ayrıca siyasi jargonda "Aşırı Sağ" diye adlandırılmaktadır.
- +1 yıl
MHP ideoloji bakımından Türk Milliyetçisi ve Muhafazakar bir partidir, benim etrafımda gördüğüm kadarıyla sadece tüzükte ve geçmişte böyledir.Ayrıca üniversitelerde bulunan "reis" lerin çoğu Ülkücülükten anlamamaktadır.Tek yaptıkları Edebiyat fakültesinin kantininde ahkam keserek milleti Ülkücülükten soğutmaktır.Siyasi bir sohbet edemezsin çünkü bir çoğu cahildir bir şey öğretemezsin çünkü adı bir kere reis'e çıkmıştır.Ülkücülükten dahi laf anlatamazsın çünkü 9 Işık'ı bile okumamıştır.
Ben Allah'ın aciz bir kuluyum
60 YorumlaGörüsüm şıklara sığmaz. Sem abi gibi Allah'ın bir kuluyum.
10 YorumlaHer zaman orta yolu sevmişimdir
10 YorumlaSol .
30 Yorumla
+1 yılKemalistim :D
62 Yorumla- +1 yıl
helal kardeşim
Soran+1 yıl+1
+1 yılSol görüşlüyüm. Özgürlükçü sol
33 Yorumla- +1 yıl
ay ben çok faşizan oldum bebem beni de beğenmezsin sen artık :'O
- +1 yıl
:'O değil işteeğğ
- +1 yıl
:* o olsa küçük yumuk elleriyle telefonu tutan resmini koyardı
doğru neyse ordan aşıraya kaçmam hiç bir konuda
30 YorumlaDiğer konusunda 721 cevap paylaştı. ATATÜRK .
41 Yorumla
+1 yılMilliyetçiyim, Türkçüyüm, Atatürkçüyüm!
20 Yorumla
+1 yılYaşasın tam bağımsız türkiye
21 Yorumlaİşte insanları böyle ayırarak ülke bu hallere geldi..cevap d...
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrımıyoruz . . .
Fark ettiysen sağcı mısın solcu mu değil , sağ görüşlü müsünüz sol görüşlü mü şeklinde sordum soruyu
Soran+1 yılHerkesin bu konuda mutlaka bir görüşü vardır
+1 yıldeğersizlik görüşünde
10 YorumlaYıl olmuş 2013 sağ solmu kaldı ***..
51 Yorumla
+1 yılSağım solum pek belli olmaz benim :))
21 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. onları görmemeyi tercij ediyorum ben
00 YorumlaÇorbalığım ben
10 Yorumla- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılAKPliyim ne sağcıyım ne solcu
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGel ne olursan ol gel... AKP
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlginç :))
- Diğer konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılliberal...
30 Yorumla Herhangi bir görüşte değilim .
00 YorumlaDiğer konusunda 670 cevap paylaştı. Orta Yoldan Gitmeye Calısıyorum ..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsol görüşlüyüm
20 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler