Annem bana fahişe diyip duruyor?

her kavgamizda fahişe diyor bunu bir kaç kez tekrarladi bana niye fahişe diyosun diye sordum , o zaman sende dedirtme dedi. çıkardığı. kavgalar da yok odani topla yok bu bilgisayarı sen mi bozdun yok yatarken telefonu odama koy yok kimle mesajlasiosun yok banyoya niye telefonla giriosun diyor banyo yaparken müzik dinlicem diyorum sonra kavga buyuyo bana şiddet uyguluyo benim de bazı sinir problemlerim var cabuk sinir oluyorum o anda bnde bagiriyorum barisiyoruz tekrar sabah beni opuyo gelip zaten okulda ki en yakin arkadaşlarım beni sırtından bıçakladı anlatacak kimsem yok bir annemin kavgaları bir babamın isi bir arkadaşlar gerçekten artik hickimsem kalmadı bir insan bu kadar bencil pislik nankör olabilir mi ya gerçekten her gece düşünüyorum hatta bir gece bıçak almıştım intihar etmeye kalkmistim ama cesaret edemiyorum intihar etmek istiyorum ama o cesaret olmuyor yapamıyorum ya gerçekten oldugumde herşey bitsin istiyorum her gece ağlamaktan yastığın bile ipislak oldu artik ne yapsam bilemiyorum sizinle paylasiyim dedim içimi dokcek bir insana ihtiyacım var gerçekten. bilmiyorum çok Yoruldum artik. ya bir anne bir kızına nasıl fahişe der ya allaskina ya.
Annem bana fahişe diyip duruyor?