İnsanlar maymundan gelmedi. Maymun ile akrabalar. Ayrıca bir tür komple evrimleşmez. Mesela mamutları düşün. Buzul çağında aşırı soğuk sebebi ile tüylü filler varken şimdi filler tüylü değildir. Eğer buzul çağ devam etseydi mamutlar hala var oluyor olacaktı. Evrimin mekanizması yazarsan google'a pek çok bilgiyi öğrenebilirsin.
Ne demek. Ayrıca gözünün önünde evrim görmek istiyorsan bakterilere bak. Her sene aşılar yenileniyor çünkü hastalıklar genlerini değiştirip aşılara dirençli hale geliyor 😄
Sitenin ismi "KızlarSoruyor" diye kaydetmişler ama bana göre bu site kerhane karılarının sitesidir kerhane karısını kimse dinlemez o yüzden KızlarSoruyor diye kaydetmisler. ne ayıp soruyor deselerdi kimse yüzünüze bakmazdi ahlaksız edepsizler Allah belanızı versin sizin 💩💩
Doğru diyosun cevabını bilmediğim bişeyicevaplamış olmak istemem ama sitede oı kadar sıkıcı sorular var ki şu soruya gelince ceva vermek istiyorum diye haykırdım resmen eee sanırsam insanın maymundan değil başka bir atadan geldiği o atanınsa maymuna ve insana evrimleştiğidir. attım ama heralde budur
Hakkında bilgin olmayan şeyin ardına düşme. Seni Allah'ın Cahil kâfiri seni 😑 ayrıca sen maymun olabirsin sana düşünmeden araştırmadan boş boş konuşma diye sıkı tembih etmeyen babanda olabilir ama. Biz hamdolsun insanız bizim Atamız Adem as dır. Ölsen de gebersende muslumanlarda durum böyledir kudur Allahin cehennemine layık haline gelmiş utanmaz kâfiri 😡😡
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bir türdeki kromozom sayısı sabittir ve maymunun 48 insanların 46 kromozomu vardır. Yani bilimsel olarak bile açıklanmıyor ki biz zaten hz Adem ve hz Havva'dan geldik. Ben inanmıyorum.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende inandigimi söylemedim sadece bunu merak ettim
Bitin artık amnkym. Evrim insan maymundan gelmiştir demez. İnsan bir maymun türüdür der. Nasıl ki aslan, kaplan, çita vs kedi türüyse ve aynı ortak atadan evrilmişse; insan, şempanze, goril, orangutan da maymun türüdür ve aynı ortak atadan evrilmiştir
@HüzunlüBonçik bilimsel gerçekler böyle canım. Senin inanıp inanmaman bu gerçeği değiştirmez. Haa adem, havva ve çocuklarının aile içi ensest ilişkilerinin ürünüyüm ben diyosan orası başka ☺
Bence sende biraz gozünu açsan ve ensest iliski dediğin durumları tam öğrenebilirsin. Sen illaki ensest diyorsan eyvallah ben yine insandan gelmisim sen hayvan gelmis hayvan gidiyorsun
Bence biz maymundan geldiysek evrimleşerek şuanki maymunlar neden evrimleşemiyolar onlarda evrimleşsin. Maymunun evrimleşmesi için maymunun asırlar boyunca yaşaması lazım. Diyelimki maymundan geldik insanin olusmasi icin dusunebilen bir varlığın olması ve bunun maymunla çiftleşmesi gerekir. Dusunebilen bir varlik vardir oda insan. Yani biz maymundan değil Allah'ın yaratması sonucu meydana geldik. Boylelikle teoriyi çürütmüs oluyoruz. Kolay gelsin
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saol. gorusun için ama zaten inandigimi söylemedim sadece sordum
Evrim konusu çok kapsamlı bir konu. İki satırla anlatılamaz. Evrimciler de kendi içlerinde ayrılıyorlar. Konuyu merak ediyorsan uzun uzun araştır derim, nacizane fikrim.
Evrim teorisi kendini tekrarlayan birşey değildir keza çok basit düşünürsek maymunların zeka seviyeside yeri geliyo şaşırtıyo amma ve lakin bir maymunun kalkıpta evrim geçiriyom açılın demesini beklememek lazım :)
Evrim bir günde olmuyor. şu an hala ilkel yaşayan gelişmemiş ve modern insanla karşılaşmamış insanlar var dünyada. Amazonda yaşıyor bu kabileler. şu an gördüğün maymunlar da bir gecede insan olacak değil. Böyle değişimlerin olması nesiller alıyor. Hiçbir canlı evrime tanıklık edecek kadar uzun yaşamıyor. O yüzden bilimsel bulgular üzerinden yapılan incelemelere bakmak zorundayız. İstersen 1000 yıl yaşa ancak 1-2 ipucu görebilirsin evrimi gösteren. Eskiden dünyada oksijen çok fazlayken, biz kirletmeden. Böcekler şuanki hallerinin misliyle büyüktü. Kedi köpek boyutunda akrepler vardı. Zamanla küçüldüler. Evrim de aynı böyle. Zaman istiyor ve bu zaman MİLYON yıllar. Bugünki maymunlar bundan 8 milyon yıl sonra başka bir gezegende kolonileşip kendi medeniyetlerini taşıyacak kadar gelişebilirler. Umarım yeterince açık olmuştur.
ben cevap istedim. Madem verecek bir cevabın yok, itiraz etmeden araştır. Kalkıp da araştıran bir insana körü körüne itiraz edebiliyorsan verecek cevabın da olmalı.
Yahu zaten cevabi vermişim üstüne neye dayanarak diyosun upuzun anlatip zamanımı harcamam Şu an , sınavlarım var. Cevap istiyosan özelime yaz hem sana 2 sonra vereyim cevabini şov yapma bana.
o zaman sorduğun olayın ne kadar saçma olduğunu fark etmiyorsun. Evrim teorisi maymunlardan geldiğimizi iddia etmez. Bilgin olmadığı için bunu sormanın ne kadar komik olduğunu fark etmiyorsundur. Bu Türkiye Amerika kıtasında mı diye sormak gibi bir şey.
En İyi Cevaplar