+1 yılkadınlar kutsaldır erkekler anca işin zevkni halleder baska da bir halta yaramaz anneler aylarca karnında tasıdıgı her sıkıntısını çektiği için annelik kutsal bir şeydir siz lanet erkekler yüzünden değil yani herkesin yorumuna da aynı şeyleri kopyala yapıştır yapmıssın laf bilmiyorsan konusmayacaksın adam gibi tartıs tartısacaksan biz olmasak erkekler olmazdı ama kadınlar erkeksiz hamile kalabiliyor şu saçma salak düşüncelerden kurtulun artık bir aydınlanın lanet at gözlüklerinizi de çıkarın ya da çenenizi kapayın ne düşünürseniz düşünn biz olmadan soyunuzu devam ettiremez hiçbir halt da yapamazsınız bizsiz bir hiçsiniz
242 Yorumla- +1 yıl
meseleye zevk işi diyen yok zaten paylaşım erkekler kutsaldır vs. gibi şeyler söylüyor bizi sanki siz anne yapıyorsunuz gibi neyse paylaşım neyi anlatıyor kardeş söyle de bilelim ona göre yorumu yapayım
- +1 yıl
genç bir kızın anne olarak isimlendirilmesi ve annelik duygusunu yaşamasını erkekler helal yollarla sagladigimi.
bayanlar bu duyguyu yaşayarak melekler mertebesine yukselmesinde erkekler araci olmuş. yaradan bunu on gormüş.
bundan öturu
kutsaldir.
bu bir benzetmeden ibaretir.
neden boyle cildirdiniz. anlamadim
😄😄😄😃😄😄 - +1 yıl
sen insanları çıldırtmaktan zevk alıyorsun çünkü yaşın doğruysa eger 30 yaşına gelmişsin daha iğrenç yanlış bir zihniyettesin erkeklerin aracı olduğu falan yok biz sizsiz de hamile kalabiliyoruz sen merak etme saçma sapan düşüncelerinden kurtul allah ı karıştırma. demek benzetmeden ibaret ben seni gidip de baska lanet bir şeye benzetsem hosuna gider mi saçma salak şeyler yapıyorsunuz tırnak kadar olan beyninizi böyle saçma düşünceler üretmek için kullanıyorsunuz snra da kabullenmiyorsunuz neden sizin gibi gereksizleri doğuruyoruz anlamıyorum ki birz beyin lütfen
- +1 yıl
@Seabergas ya ama elimde değil karsımdakinin yobaz olup laf anlamayacagınnı bilsem de anlatmayı deniyorum işte sinirlerim tepeme çıkıyor duramıyorum
- +1 yıl
bizim kutsallaşmamız anne olmamız için senin gibi gereksizlere ihtiyacımız yok bunu kafana sok
- +1 yıl
acınacak durumda olan kadınlara muhtaç olan biz kadınar mıyız yoksa senin gibi erkekler mi bir düşün istersen sen ve senin gibiler daime bize muhtaç kalacaksınız gerekiz şey
- +1 yıl
beyi nler çöktü ama senin beynin çöktü daha fazla sövmeyi hakediyorsun da site müsade etmiyor
- +1 yıl
beyninizin sorunlu oldugu burdan belli daha bir nicki doğru düzgün yazamıyorsun gelmiş burda annelikten bahsediyorsun akıl olarak beyin olarak büyü de gel öyle tartısalım
- +1 yıl
çirkinliğin alasını hakediyon daha çirkinleşmedim gayet doğru anlıyorum yaw herkes yanlıs sen doğru tamam anladık hadi bir git gayrı
- +1 yıl
hakedene sövülür bu böyledir sen en adilerini hakediyosun yaw ugrasmaya degmezsin dediğim gibi akıl yası bakımından büyü öyle gel naş
- +1 yıl
kardeş hakaret edip kendimi düşüren ben değilim saçma salak düşünüp kabul etmeyip üstüne üstün ergenleşip gereksiz hallere giren sensin yaşından utan düşüncelerin yeterince seni düşürdü ama sanırım farkında değilsin
- +1 yıl
sana mı soracam gidip gitmeyeceğimi sen uza
- +1 yıl
- +1 yıl
@Byhoca
Sana acıyordum. Şimdi allah yardım etsin diyorum. Senin gibi gerikafalılar o şekilde düşünebilir ancak. Arkadaşa asılmak gibi bir niyetle gelmedim. Biz sizin gibi at gözlüğü takmıyoruz. İnsanca omuz omuza, sırt sırta senin gibi insanlara karşı mücadale veriyoruz. Senin ve benim aramdaki fark mücadale ruhu olmayışı. Sen konuştukça boş ses çıkaran bir fıçısın. Biz ise hep birşeyler yapmak için savaş verenler , mücadale ruhlu insanlarız. Yazık çok yazık! - +1 yıl
atalarım gayet yerinde laf söylemiş de yediremeyenler saygısız diyor saygı gösterecek bir değilsin ki sen gösterelim önce saygıyı haket biraz daha ürürsen engel yiyeceksin sen gibi gereksizlerle daha fazla zaman öldüremem
- +1 yıl
@Seabergas bakma sen ona kendisi art niyetli kişiliksiz biri oldugu için herkesi kendi gibi zannediyor kişinin fikri neyse zikri de o olurmuş
- +1 yıl
saygılıya saygılı saygısıza saygısız olunur bak diğer kişiye @Seabergas a hakaret ettimi gördün mü çünkü o saygılı saygıyı hakediyor ama sen haketseydin görürdün haketmedin ki görmedin herkes hakettiğini alır
- +1 yıl
sen istedigin kadar estire bilirsin?
hic umrumda degil.
gercek şu ki beni cok eglendirdiniz
allah sizden razi olsun.
ben eglenirken siz cildirdiniz.
bak bu paylasima bir suru kisi yorum yapti.
bir siz uzatiniz.
be beni eglendirdiniz. cok komik siniz ya.
sizi engelemek zorundayim yoksa sabaha kadar devam edersiniz.
sizi tanimak gormek isterdim.
o kadar eglenci ciktiniz ki.
😃😄😄😃😃😃
bu tur paylaşimlari kafaniza takmayiniz ya.
ha bir de seviyenizi hemen beli etmeyiniz.
😄😄😄😃😃😃
Beni eglendirdiginiz icin
ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN
bana burdan ulasa bilirsiniz.
0 542 501 51 90
- +1 yıl
İşte bir kendini bi'bok zanneden daha. Aslında bunlar gibilerin değil kutsallık, bir hayvan kadar değeri bile yok. Oysa hepimiz aynı gemideyiz. Bunun gibileri gemiden atacaksın. ya da bunun gibileri gemide bırakıp gideceksin. Daha sonra terör grupları tarafından saldırıya uğrayacaklar, (sayılı kadın askerler hariç gerçi onlar erkeklere saygı duyuyor yani gemide bırakmazsın onları) sonrada artık mutfaktaki bıçakla savunurlar devletlerini. Sonra işgal olur, işkence görür, tecavüze uğrarlar da anlarlar bizim kıymetimizi. Allah'ın çeyrek akıllıları.
- +1 yıl
Ve siz anne iseniz biz de babayız baba hiçbir şey yapmıyor herhalde.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek spermini veriyor diyemi kutsal! Niye anneler önemli bukadar çunku 9 ay çocuğu karninda taşiyor sonrada doğruyor regl sancisi emziriyor annelik çok zoooooooor çocuk doğurmak büyütmek çok zor babalar anneler kadar yorulmuyor
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKutsal falan değilsin tatlim
+1 yılkutsal kelimesi allah haricinde olursa bir şirktir çünkü tanrı yerine hüküm vermeye girer istediginiz her seyi kutsallastırıp putlastırır ibadetlestirirsiniz
10 Yorumla
Çok sığ bir laf. Düşünmenin etkisiyle olabilecek birşey değil. Erkekler kutsaldır diye birşey yoktur. Saçmalığın daniskası!
011 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka kutsaldır. Hadi babam kısır olsaydı nolucaktı. Ben olmicaktim.
Başka türlü döllenme olmazmıydı olurdu. Ne farkeder. Allah istemese yapmazdı. Annem babamla ilişkiye girdi diye erkek mi yarattı dölü.
Kutsal birşey varsa o da allahtır. Kuran ı kerimdir.
Yineliyorum , saçmalığın daniskası! - +1 yıl
babn kısır olsaydi tip yardimiyla babandan ornek alarak tup bebkligine ve yagut baska bir yontemle bu evre gerceklesirdi.
anne avlenmeden once ben bir kızım diye biliyordu.
evlendikten sonra bu cumle yerine ben bir kadinm derdi.
nedenimi kafana sok bence.
allahin varligini ve kitaplarinin kutsaligini ben gayet iyi biliyom
sen sirf...
neyse senin anlayacagin yok. - +1 yıl
Bence sen düşünemiyorsun. Ben anlamıyor değilim.
Madem bilime bu kadar inanıyorsun. O zaman meni lerin gen değişimi ile ilgili araştırma yap. Bayanların kendi meni sıvısı vasıtası ile de hamile kalmaları mümkün. Bu da senin tezini çürütür.
Allahın varlığını ve kitabı biliyorsan eğer burada demagoji yapıyorsun demektir. Bilmekle kalma yiğidim. Oku..
Sen sirf..
Neyse senin anlayacağın yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılerkeksiz doğumun bile mümkün olduğu şu devirde hangi erkek niye kutsal?
14 Yorumla- +1 yıl
saçma saçma konuşma bir ya benim erkeksiz çocuk sahibi olabiliyorum diyorum. kutsal olan bir erkek varsa o da doğum yapan koca yürekli erkek deniz anası yani
Anneler kadın değil midir? Resimdeki ironiye gel -))
01 Yorumla
+1 yılerkeği doğuranda kadındır o yüzden kadınlar kutsaldır
01 Yorumla
+1 yılkadin kemik iliginden sperm yapiliyo yani isterse erkek olmadanda hamile kalip anne olabilir kendinizi fazla onemsemeyin
15 Yorumla- +1 yıl
soruna cevap verdik cirkinlesme
- +1 yıl
Sanane
+1 yılHindistandaki inekleri tercih ederimm😎🐄🐄🐄
16 Yorumla- +1 yıl
wayyyy anasiiniii yapmaaaa yawwww
- +1 yıl
niloya niloyaaa niloyaa derler adıma
- +1 yıl
eeeeliftir benim adim birazckik merakliyimm hayal kurmayi srven bicir bicir bir kızım
+1 yılErkekleri doğuran kim onu bir söyle madem.
12 Yorumla- +1 yıl
kadın olmazsa nasıl türeyeceksiniz onu söyle bana.
Kime göre, neye göre?
014 Yorumlaher ikiside kutsal dır kadında erkek te...
03 Yorumlatabi ki kutsal falan degilsin cok sacma dusunuyorsun
13 Yorumlayürü git nan ne yüce görmüşsün kendini öyle -,,-
011 Yorumlahe tabi sen rüyadasin ondan bu sacmalamalar.
03 Yorumla
+1 yılSanayi olmadan hammadde bir işe yaramaz.
05 Yorumla- +1 yıl
Senin tıptaki son gelişmelerden haberin yok galiba. Ayrıca bayan değil kadın.
- +1 yıl
yav he he
+1 yılSoruya bak ya. Sizin babanız yok herhalde :D.
00 YorumlaHindistandaki inekler kadar
12 Yorumla
+1 yılKısmen doğru :)
11 Yorumla
+1 yılŞimdi birşey derdimde değmezsiniz
01 YorumlaDiğer konusunda 317 cevap paylaştı. anneler melek dir gerisi yalan
019 YorumlaErkek uğursuz kadın kutsaldır 😜😜
010 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklere ölüm 😂
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldegildir
01 Yorumla