Migros Sanal Markette Kapıda Ödeme Seçeneği Var mı?
Migros'tan sürekli alışveriş yapıyorum. Coronadan dolayı özellikle market market gezmek yerine Migros'un sanal market özelliğini kullanıyorum. Tazecik ve kaliteli oluyor ürünleri. Bu nedenle Migros'u tercih ediyorum. Migros sanal market kapıda ödeme seçeneğine gelirsek eğer evet kapıda ödeme seçeneği mevcut. Kapıda ödeme seçeneğinde ister kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz isterseniz nakit ile. Tamamen size kalmış bir şey. Ben genelde siteleri üzerinden online ödeme yapıyorum. Kapıda ödeme yapmayı tercih etmiyorum sterilize açısından. Size de aynısını tavsiye ederim. Online ödeme yapamıyorsanız ama kapıda ödeme yapabilirsiniz. Hatta kapıda ödeme seçeneğinde dilerseniz hediye çeklerini bile kullanabiliyorsunuz. Sipariş konusunda Migros level atlamış durumda anlayacağınız. Migros sanal market kapıda ödeme var mı sorusunu çözdük sanırım. :)migros kapıda ödeme
Bazen sitede teknik problemler yaşanabiliyor. Bu nedenle kapıda ödeme seçeneğini seçtirmiyor site sistemi. Siparişiniz acil değilse bir yarım saat bekleyin öyle deneyin. O zaman büyük ihtimalle yaşadığınız sorun çözülür. Olmadı online ödeme yaparsınız. Migros sanal market kapıda ödeme seçemiyorum sorunu bazende bazı Migros şubelerinde yaşanan özel sorunlardan dolayı da olabiliyor. Pos cihazı bozuk oluyor veya nakit ödeme için gerekli işlemler yeterli olmayabiliyor. Birkaç nedeni olabiliyor anlayacağınız. Bu arada corona pandemisinden dolayı Migros ara ara kapıda ödeme seçeneğini kapatıyor. Sadece online ödeme kabul ediyor. Migros kapıda ödeme neden yok sorusunun cevabı bu. :) mgiros kapıda ödeme neden yok
Migros Sanal Market'in Diğer Ödeme Seçenekleri Nelerdir?
Migros Sanal Market'in dört ödeme seçeneği bulunmakta. Migros sanal market ödeme seçenekleri tek tek yazayım daha iyi anlarsınız. Bunlar;
Online ödeme: kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapabilirsiniz.
Kapıda nakit ödeme: siparişinizi getiren görevliye nakit ödeme yapabilirsiniz.
Kapıda kredi kartı ile ödeme: siparişinizi getiren görevliye pos cihazı ile ödeme yapabilirsiniz.
Hediye çeki ile ödeme: Migros hediye çekleri oluyor. Sanal Market üzerinden kod kısmında çekin kodunu girerek ödeme yapabilirsiniz.
Umarım detaylı anlatabilmişimdir. İyi alışverişler. :)
Pandemiden dolayi yapilmiyor sanirim. Mart-nisan aylarinda evlere cekilmistik ya. O zaman yapmaya kalktim. Aradim sordum kapida odeme var mi diye pandemiden dolayi online odeme secenegi mevcut dediler. Simdi durum ne bilemiyorum. Bende yapmak istiyorum ama yine kapida odeme yok diye yapamıyorum. Var demisler normalde bende var diye biliyorum ama bilmiyorum. uzaktan teslim icin daha cok tercih ediyorlar sanirim. Hem insanlar hemde migros.
0|0
0|0
jessy | Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,8b görüş paylaştı.
Master
+1 yıl
yapılır
1|0
0|0
Soran
+1 yıl
kapıda money bonus kredi kartını seçtim diyelim. kuryeye nakit para versem kabul ediyor yani?
GünlükYaşam | Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş