Cane Corso İtaliano Multi champion Grand champion NIGHTMARE from fiero orco body X Apple black Maxımum love dog Kennel Merhaba arkadaşlar mevcut eşleşmemiz den beklediğimiz yavrularımız 5 gün önce dünyaya gelmiştir. Toplam 10 yavru vardır 6 erkek 4 dişi olmak üzere baba dünyaca ünlü bir tanınmış Corsodur Anne ise yine bir dünyaca ünlü şampiyon olan Rihannanın kızıdır şuanki yavrularımız muaazam diyebileceğim güzellikte ve irilikte babanın kan aktarımı mükemmel diyebilirim yeni şampiyonlara bir hayırlı olsun alırsak yeterli bizim için şu an resimlerini paylaşmıyorum ama anne ile babanın resimlerini paylaşıyorum buyrun herkese çok teşekkürler..
Cane Corso İtaliano Multi champion Grand champion NIGHTMARE from fiero orco body X Apple black Maxımum love dog Kennel?
böyle köpeğim olsun bir milyar borcunm olsun. çok güzel suratı var
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok teşekkür ederim bir tane değillerki bir sürüler orjinal safkan bir ırk zaten dünyaca ünlü tanınmış bir köpek şuanki fiyatını burda söylemek istemiyorum dudak ucuklatır 😊 Böyle muhteşem baba ve annenin yavrularını tahmin edin artık
şu an burdan yavru fiyatı söylersem uygun olmaz sanırım bu köpek bir otomatik silah 14 lü yanınızda silah taşımayın alın bir corso o zaman benim ne demek istediğimi anlıyacaksınız pitbull dogo cinsi genleriyle oynanmış köpekleri çöpe atın bunun yanında o kdr iddalıyım yıllardır hala cözemediğimiz özellikleri ortaya cıkıyor bu ırkın fiyat konusun da özelden yazıp ögrenmk istersenz olur ilerde bir yavru hediyemiz olur belki 😉
safkan bir ırktan bahsediyoruz tarihcesini bir arastırın cane corso olarak özelliklerine kadar eski italya da kral vekili korumasıymıs kendileri ve cane corso adıda ordan gelir şu an ülkemiz de A secereli safkan diye bu köpekler den üretilip satlyr cok yazık insanları kandırıyorlar..
Ben her fiyat verdiğime köpek hediye etmiyrm tabiki de burdan fiyat söylemem dogru olmaz diye düşündüm sende neden benimle sevişmek istiyorsun o zamn köpek çokmu hoşuna gitti bir yavruyu sana hediye etmişiz çokmu sonucta bir erkek bir dişimiz yok bizde damızlık cok üretim için kalite için american akita vs cins bir kac şampiyon köpeğimiz daha var sonucta baska dişimiz hamile 3 hfta snra o dogum ypck bir yavrudan 2 3 euro kazanmamısız bu bize koymaz 😉
iyi hoş güzel diyorsun da benim köpek beslenem imkansız. evde bile değilim. Kaldı ki izinde vermezler. Sen çok pahalı deyince fiyatını merak ettim. Şimdi bana hediye edeceği duyunca daha çok üzüldüm. keşke imkan olsada besleyebilsem.
Bende sana satıcam demedim fiyat söyle dedin böyle şampiyon yavruların fiyatı budur A kalite bir yavru ve soy kütüğü belli mikro cip takılı olarak ve tüm aşıları yapılmış geliyor yavru size ve 55 günden aşa yavru veremiyoruz Şu an nerdesizki hem ben size yavru satıcam demedim gercekten böyle kaliteli bir ırk istyrm bkrm. diyebilirsenz benim de kontrlm altında hediyem olur size dedim söz verdiğim kişilerin coguna bunu yapmışımdır böyle bir cinse sahip olmanında bir maliyeti var örnek bu köpek bugatti veron diğeri bmw aradaki farkı sen düşün kalite bambaşka bişi
Evet dostum tip olarak öyleler dünyanın en iyi bodyguard yakın koruma bekçi köpekleridir sahiplerine taparlar koruma ic güdüsü sahibine ve ailesine karsı son derece mükemmeldir tabi yavruluk dönemin de sosyellestirilmeleri lazım yoksa pitbull ya da dogoların arz ettiği tehlikenin 3 katını gösterebiliyorlar tek kelime ile yıllarınızı verseniz karakterini ve yeni özelliklerini keşfedebileceğiniz bir ırk o yüzden Cane corso diyorum..
Arkadaşım yavruyken almıştı fakat şimdi hatırladım onun ki Blue. Fazlasıyla sadık olduğunu o da söylüyor hatta yavruyken inanılmaz şeker bişey, fakat büyüyünce ölüm makinesi gibi bir tipe bürünüyor. Ama yetiştirmekle alakalı haklısınız tabi.
blue formantinio tiger siyah gibi bir kac rengi var evet yavruyken çok şekerler evet ama 7 8 aylık olunca tam bir otomatik silah diyebilirim yanında 14 taşıma bunu taşı o zmn anlıyacaksın ne demk istediğimi
@Travestiİdilnaz Bence biraz araştır en iyi koruma ve bekçi alan koruma köpeği corso dur. Pressa da çok iyi bir alan koruma köpeğidir corsoyu da yiyebilir ama bir corso gibi koruma yapamaz 😉
alan korumak ayrı birşey 1vs1 de alabilmek başkabirşey.
mesela dobermanda süper korur ama başka bir köpek karşısında çabuk yenilir. kesinlikle en iyi kişisel koruma köpeği presadır. bu köpek pitbull ve dogolu suçluları yakalamada kullanılıyor.
@Travestiİdilnaz 1 vs 1 den bahsetmiyoruz alan koruma ve kişisel koruma dan bahsediyoruz 1 vs 1 de evt pressa alabilir evt pit ve dogo avcıları olarak kullanılıyor ama yıllarımı köpeklere adadım hangisinin hangi konuda iyi oldugunu biliyorum kişisel koruma deyince en iyisi corsodur canı pahasına sahibini korumak için kendini ölüme atar pressa sadece alan korur corso gibi çok iyi kişisel koruma yapamaz konu kavga etmeleri değil.
En İyi Cevaplar