tırıbleks evim, 3 arabam, 2 yazlığım 1 kışlığım var. özel ünide yüzde yüz burssuz okuyorum kıyafetleri etiketlerine bakmadan alıyorum. Bu arada fabrikamız var. siz ne durumdasınız? eklemek istiyorum ki; gösterişten nefret ederim.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenımde durumum sana yakın ama fabrıkanın sahıbı benım... dolayısıyla sıfırdan geldıgım ıcın hayat benı cok yordu herseyı alabılıyorum ama zevk almıyorum. ınan buna sende yasamısındır zaten bazı seylerı almak ıcın cabalamak para bırıktırerek almanın tadıda baskaymıs... bazen evı sobalı arkadaslarımın evlerıne gıdıyorum ve sobada patetes yemenın keyfını yasıyorum caktırmadan o gonulden gelen samımı sohbetlerı gosterısten uzak hırsı olmayan sadece yasayan ınsanlarla sohbet etmenın bırseylere uzaktan bakıp ıc gecırmenınde keyfı oldugunu anladım... belkı gerceksın belkı degılsın bunuda bılmıyorum ama lokantaların soguk duvarlarına bakarak karsında kasılan samımı olmayan ınsanlarla yedıgın kebaptansa samımı bır tost ayran bazen keyıflı gelıyor... garıp bır dunya bee... bu arada yukardakı yorumuna bakılırsa senınde bır hayal perest oldugunu dusunuyorum cunkı zengınler boyle yazmaz... sonradan zengın bı kocayla evlenme durumun ıstısna ama...
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@tuqce_06 ınan dusundugun gıbı degılmıs bundan sadece 7 yıl once bende senın gıbı dusunuyordum dur anlatıyım sana neden mutlu olunmuyormus.
cevrendekı her ınsan sana yaranmaya calısıyor samımıyetsız samımıyetsız ıltıfatlar halbukı ben 7 yıl oncede aynı bendım. neden o gun adam hesabına katılmayan adam bugun katılıyor.
sonra cevrendekı herkes senı ayaklı para gıbı goruyor her daralan senı buluyor. versen ıstenmıyor gerı ıstesen o kadar paranın ıcınde bendekı uc kurusa mı kaldın oluyor vermesen senden kotusu yok. her dugun yapacak senden araba ıster bılmem kac bın euroluk aracını versen bı turlu vermesen bır turlu. bı bayram gelır evın dolar tasar babana zor dıgersın neden gelmezdı eskıden bu ınsanlar. her yerın resmıyet her yerın samımıyetsızlık. herkes kızını senınle evlendırmeye calısır herkes sana asık olur kımse senın sevıp sevmedıgıne bakmaz. yoksa ısadamı nokta nokta bey batmıs lan olur. cevrendekı ınsanların hepsı kasıntı.
Cevap sahibi+1 yıl@mesnayss ıste ben bu yuzden mutsuzum ya ınsanlar benı gormeden hemen hayatıma mutluluk katmak ısterler :) belkı kelım belkı fodulum belkı sert mızaclı cekılmez bı adamım yaw :) belkı mutlu edecegım derken sen mutsuz olursun deger mı? bı sevgılım vardı bes parasızken cebımde cay parası olmadıgı gunler cekırdek cıtlerdık cımlerın uzerınde sadece onunla evlenmek ıstedım ama onuda baskası aldı gıttı bee :( en azından o halımle kabul etmıstı benı
- +1 yıl
normalde de öyle bütün insanlar samimiyetsiz sahte. insanlarin senden cikar sağladiklari tek sey para değildir paran olsun veya olmasin insanlar bir sekilde herhangi bir cikarlari icin yaninda. ne biliyim benim almak icin uğrastiğim bsyi baskasinin bakkaldan sakiz aliyomus gibi elde etmesi cok adaletli degil
Cevap sahibi+1 yıl@tuqce_06 yok o konuda haklı degılsın cunkı ıllakı bedelını odeyen bırısı vardır hayatlarında cunkı hıc bırseye calısmadan sahıp olamazsın ya sen calısırsın cocukların rahat eder ya baban ya deden ıllakı bırısı cok calısmıstır. sımdı dıceksın babası zengın o kolay yasıyor dıye ama bırde onun penceresınden bak ben ıs yogunlugundan evıme gıdemıyorum neredeyse sımdı bı cocugum oldugunu dusunursek neredeyse babasını gormeden yasayacak halbukı senın baban ve babanın sıcaklıgı her daım senınle. o sıcaklık hıc bır parada yok...
Cevap sahibi+1 yıl@mesnayss haklısın sende haklısın aynı seyı bende yasadım ev kıramı odemek ıcın arkadaslarım gezıp tozarken ben mesaı yapar ev gecındırırdım. mızac amaclı yazdıgının farkındayım lutfen kırılmayın bana. bu yasıma kadar karsıma cıkan olmadı evde kalıcam ama umarım ılerde cıkar bırısı
En İyi Cevaplar
Ataköyde 1 tane yatımız, bebekte 1 tane villamız, Sultanahmette 3 tane dükkanımız, Yeraltı Çarşısı'nda 2 tane mağazamı, Laleli de 1 tane döviz dükkanımız, Kağıthane'de komple kirada olan 24 dairemi, Sabiha Gökçe''nin yanın 30000 m2 arsamız, 3 adet mercedes 1 adet BMW 2 adet cooper..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 apartmanımız var, Çatalca da 2 villamız, balıkesirde çiftliğimiz , trabzon da bahçelerimiz var ayrıca 1960 yılından bu yana gemicilikle uğraşıyoruz.2 büyük gemiye ortağız ve de özel üniversitede hukuk okuyorum bence kim daha zengin tartışmayalım :(
119 Yorumla- +1 yıl
Kızlar bizi de yanınıza alın :)
Cevap sahibi+1 yıl@KindarBey yaa demek üçüncü abimsin çok sevindim şu an bizde seni arıyorduk
- +1 yıl
heee o yuzden burdasn. demi kimsen yok yalnzliktn fakir insanlarlmi takilyrsn
Cevap sahibi+1 yıl@salmankhan kardeş finaller bitti insanın canı sıkılıyor biliyor musun? :(
- +1 yıl
finaller bitti ama ailenle ya da arkdaslrnla degl burdasn cok guzel
Cevap sahibi+1 yıl@salmankhan çok dert ettin be canım
- +1 yıl
ben ne dert edecm
Cevap sahibi+1 yıl@mycatTEKIR buyrun...
Cevap sahibi+1 yıl@KindarBey abi bizde saygıdan kullanılır :)
- +1 yıl
Bu kadar şeyin var fakat nikin salak kuş :)
Cevap sahibi+1 yıl@_Aşk_Adamı_ anlayamazsın...
- +1 yıl
Haklısın salak = stupid nasıl anlayamayacağım
- +1 yıl
Zenginsin biri yardım istese yardım edecek kadar zengin misin asıl soru bu?
Cevap sahibi+1 yıl@_Aşk_Adamı_ Burda yıllık gelir düzenimi konuşamam lakin manevi kardeşlerim var yardımcı olduğum merakta kalma :)))
- +1 yıl
Merakta kalmadım ama zengin olup gösteriş yapmaktansa azıcık aşım kaygısız başım derim
su yorumlara bak millet para icinde yüzsün bizde hem calisalim hem okuyalim. Adaletli değilsin dünyaa..
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
36Cevap
şirketim var genel müdürüyüm bissürü çok güçlü ortağımız var 7000 çalışanımız var otelim var her ay 120milyon euro kazanç ediyorum otelimiz büyün ülkelerin mutfat sanatının yemeğini yapabilir çin amerika rusya avustralya bir kaç benzeri konaklarımız yabancı mali üşavirler çalışanlar geçen ay 60 milyon dolar borç varken bunu 600.000 bin dolara indirdiler çokkez para kazandıyorlar yeterli mi
00 Yorumla
+1 yılMezarami goturceksiniz 1 evim arabam sicak bir yuvam 3 binlira maasim olsa yeter fazlasinda gozum yok Allah hesabini veremeyecegimaldan beni sakinsin amin
030 Yorumla
Soran+1 yılyakışıklısın 🤔
- +1 yıl
Sagol sende guzellesmeye bak
Soran+1 yılboydan foto koysana
- +1 yıl
Vucut resmim var duvarimda
Soran+1 yılhayır yok
- +1 yıl
Soran+1 yılbenden önce kaç kişiye attın 😂 14 gösterim ne olum
- +1 yıl
Duvarimda varya ondan bakiyolar
Soran+1 yılhaaa
Soran+1 yılprofiline boydan foto koy sen bir 😄
- +1 yıl
Bu vardi boydan
Soran+1 yılboyun kısa olmasaymış keşke
- +1 yıl
179 kisami 😄
Soran+1 yılay kısa geldi fotodan 😂 beğendim ama
- +1 yıl
Ee ne zaman evlenicez
Soran+1 yılöf biraz ciddi olun be 😀
- +1 yıl
Burda yorumdan konusarakmi ciddi olucaz :)
- +1 yıl
serhat dıkkat et bu karı senıde etıketıne bakmadan goturmenın derdınde ahahahaha bedenımı belkı ama ruhumu asla :)
Soran+1 yılsen sus 😂 bir şey konusuyoruz
- +1 yıl
ahahaha yok oyle adamı magazadan ayakkabı gıbı almak olum :) vermıcez vermıcez :)
Soran+1 yılsana noluyor
- +1 yıl
😄😄😄
Soran+1 yılne gülüyon
- +1 yıl
olum paran yetmedı ıste adam ona guluyor :)
- +1 yıl
Ne oldu
Soran+1 yılay sen bir gidersin mi
- +1 yıl
Ozelden yaz bana
- +1 yıl
haha gıtsem mı acaba :)
Soran+1 yılsinirlerim bozuldu 😂😂
- +1 yıl
haha o nıye be
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. 1 X5 bmw
1X5 audi
3 dairem var
Ozel unide okuyorum
2 villam var
Bu arada gosterisi hic sevmem
Mgg seninnn defoll00 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGosteristen nefret eden biri oldugunu daha ilk cumlenden anlamistim. Tebrik ederim boyle insanlar kalmismi
00 Yorumla Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. Gösterişten nefret ederim dedi veeeee carpildii sonra hastane masrafları çok gelince iflas ettti
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂 gosteristen nefret ediyrsn cok iyi... bu saydiklarn hic biri bende yok ama ben sende daha zenginim sevgi fakiri deglm senin gibi ya da mutsuz da deglm
10 Yorumla
+1 yılIyy ezik Ben aliagaoglunun torunuyum gosteristen nefret ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 dubleks evim, 3 tane BMW arabam, 2 tane yazlık evim, 2 tane yayla evim, kendime ait şirketim,2 tane de kocam var hangimiz daha zenginiz tartışmayalım bence
020 Yorumla- +1 yıl
2 kocami sen buna zenginlik mi diyrsn
- +1 yıl
19 yasinda iki koca aferim sana
Cevap sahibi+1 yıl19 derken
- +1 yıl
neyse yok bsy gorus sahibi
- +1 yıl
yaw sen nden geldin girdn araya az kalsn sanada sovecktm 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılben 23üm
- +1 yıl
iyi... 23 yasnda iki koca 30 da 4 de tamamlarsn
- +1 yıl
kumrukzl iki kocasi var sen daha bir tane bulamdnmi
Cevap sahibi+1 yılİkisi yetiyor ya
- +1 yıl
ta tamam kaybol git midem bulandi
Cevap sahibi+1 yılNeden
- +1 yıl
yaaa tamam uzatma iyi aksamlar sana
Cevap sahibi+1 yılGel 3. yapayım seni de
- +1 yıl
lan kaybol kaybolll ne ustune kosacm
- +1 yıl
bekle bekle siknti deglde ama bunun gibide midesiz olma bir tane olsun senin olsun
+1 yılcuma günü camiinin yanından geçerken bana da hayır yapmayı unutma :D
00 Yorumla
+1 yıltırıblrks evim var :D benimde fındık bahçelerim var dönüm dönüm nolcek :D :D
10 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. zenginin parası züürtün çenesini yorar. Allah birini bin etsin.
10 Yorumlabizde yuvarlanıp gidiyoruz işte napcan hayat şartları
00 YorumlaBenim 48 numaralik CAT botum var Üstüme olan tek mirasım..
04 Yorumla- +1 yıl
Haci gicirdiyormu bende aldim gicirdamaya basladinyine sinir oluyorum 2 sene once aldigimda binsure gectikden sonra gicirdiyor
- +1 yıl
Ben birdaha almam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen eski bilgisayarını bana gönder. Bilgisayarım yok. Seninki ne kadar eski olabilşr ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini zengin sanıyorsun ama aslinda en fakirimiz sensin ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFakirsin bence. Sen buna zenginlik mi diyorsun? Peeh
00 Yorumlasonradan görme zengin böyle çok insan var hava atma benim bu hayatta sahip olduklarımı anlatmıyorum çünkü sizin gibi slk aç göz görünmüş istemem aç
00 Yorumla
+1 yıldaha neyin gösterişinden bahsediyorsun SAHİBİNDEN COM gibisin ne ararsan var
10 YorumlaTroll dediğin zeki olur ama neyse 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılbunlar gerçek
+1 yıl(Bunu yazdı ve internet Paketi bitti) 😃😃
10 YorumlaGaranti gösterişten nefret edersin 😄
00 Yorumla
+1 yılAma beynin yok sanırım?
00 Yorumla
+1 yılanlamlarımın değeri paha biçilemez :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfakirim babam calismiyor maddiyattan okuyamadik
17 Yorumla
Soran+1 yılbaban neden çalışmıyor?
Cevap sahibi+1 yılis kazasi sonucu sag elinin is gucu azaldi uygun is bulamiyor
Soran+1 yılçok geçmiş olsun Allah acil şifa versin yanlış anlamazsan yardımcı olabilirim istersen
Cevap sahibi+1 yılis icin mi?
Cevap sahibi+1 yılcok iyi olur valla
Soran+1 yıliş için sanmıyorum ama eğitim masraflarının bir kısmını karşılarım nerde oturuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılsamsunda. lise mezunuyum. uni ye gitmiyorum. sinavina da girmedim ki
sen de kimbilir ne topuklular vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılboyum uzun hiç topuklu giymiyorum
- Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılne de güzel trollüyor iki gözümün çiçeği 😂
00 Yorumla hadi rüyanı anlatdıysan gerçeğe dönelim ;)
10 Yorumla
+1 yılHelal nefret etmeye devam
00 Yorumla
+1 yılBelli belli gerçekten nefret ediyorsun
00 YorumlaAl beni al beniii alll.
010 Yorumla
Soran+1 yılyakışıklıysan olur
Soran+1 yılbenden küçüksün ama
Soran+1 yılben zenginim bir şey olmuş 😂 küçüksün o sorun
Soran+1 yıl1 yaş küçüksün
Soran+1 yıluyu daha cabuk buyursun 😀
1 tanesini bana versene.
00 Yorumla
+1 yılKız beni satın alamazsın ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenebilir miyiz acaba hdjhfj
00 Yorumla
+1 yılBelli belli benide yanına alsana😃
10 Yorumla
+1 yılbu mu zenginlik ben daha zenginim
00 YorumlaBenden den de bir fazlasi
00 Yorumla- Diğer konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılEvlatlık erkek arıyormusun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyok be
+1 yılBiz fakiriz. :) eklendim mi :) hahahha :)
00 Yorumla
+1 yılSenin burda ne işin var sen hayırdır yani
00 Yorumlaİyi kasmişin
10 YorumlaBnce çok fakirsin karakterin yok
00 Yorumla
+1 yılBuna da şükür her zaman
00 Yorumla
+1 yılNapak yani?
00 YorumlaFakirim dileniyorum orda burda
00 Yorumla
+1 yılgösterişini skm
00 YorumlaDiğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. Şükret
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSusuyorum 💰
21 Yorumla- +1 yıl
richie rich @Dostoviski :D 😂
Zefüre sen misin?
00 YorumlaReklamlar :D
00 YorumlaYeterince zenginim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam
00 Yorumlayersen ;)
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında