Herkes mutlaka evinde kendine dost edineceği bir hayvan beslemek istemiştir. Buna engel olan anneler, her zaman hevesleri kursakta bıraksalar da, belki de kendilerince haklılardı :) Benim sorum tam olarak şu; ben bir kedi aşığıyım. Annemden dolayı 2 kedimi sahiplendirmek zorunda kaldım. Hala içime derttir, mutlaka ilerde besleyeceğim diyorum. Ancak evleneceğim kişi buna karşı çıkar mı bilmiyorum, siz olsanız böyle bir durumla karşılaşsaydınız ne yapardınız? :)
Eşiniz evde evcil hayvan beslemenizi istemiyorsa, ne yaparsınız?
Güzel soru ben hayvanları severim hatta kapımın önüne mutlaka bir kap yemek koyarım ama nolur evin içinde olmasun o hayvan ya ben istemem istemezse da sayfı duyarım bazen bizim tek kavgamız hayvanlardır çünkü
Ben karım olcak kizla konusdum bebeģimiz icin köpek alicaz oyuncakla degil kopekle oynasin diye cok iyi cocuk bakan köpekler var ve bende köpek hastasiyim
Eşim benim için bir hayvandan daha değerlidir konuşup anlaşmayı tercih ederim kabul etmezse karşı çıkmam fakat bahçeli bir evim varsa ve bahçede bakılabilecek hayvansa ısrarcı olurum😊
En İyi Cevaplar