21 Mayıs, Boğa burcu tarihleri içerisinde yer alır. 21 Nisan ile 21 Mayıs tarihleri arasında doğmuş olan herkes Boğa Burcuna mensuptur. Doğum günü 21 Nisan ve 21 Mayıs günü olanlar da Boğa burcudur. Bu nedenle burcunuz boğa oluyor.
Boğa burcunun özellikleri nelerdir?
Boğa burcu dört sabit burçtan biridir. Yükselenine göre değişmekle birlikte Boğa burçların özellikleri genelde şu şekildedir; A) OLUMLU ÖZELLİKLERİ NELER?
▪ Sadık ▪ İstikrarlı ▪ Dayanıklı ▪ Şefkatli ▪ Sabırlı ▪ Güvenilir ▪ Tutkulu ▪ Fedakar B) OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ NELER?
Boğa burcunun diğer burçlar ile ilişkileri nasıldır?
Boğa - Koç: Bu ikili arasındaki ilişkide dengeyi bulmak oldukça önemlidir. İki burç birbirine tamamen zıt kutuptur. Koç burcunun yüksek enerjili yapısıyla, Boğa burcunun sakin yapısı çatışabilir. Koç burcu her şeyin anında olmasını isterken, Boğa sabırlıdır. Boğa burcu güveni severken, Koç burcu riskçidir. Koç burcu ani sinirlenme potansiyeline sahipken, Boğa burcu kırılgan ve alıngandır. Bu durumda Koç bir anlık öfke ile Boğanın kalbini kırabilir. İki tarafta kendinden taviz vermezse mutlu bir ilişki yaşaması oldukça zor bir çift olurlar.
Boğa - Boğa: Boğa burçları sadıktır ve sevdikleri insanlarla baş başa olmayı isterler. İki boğa burcu bazen birbirlerini zorla da aralarındaki ilişkide iyi anlaşacaklardır.
Boğa - İkizler: İkizler burcu, değişken bir ruh haline sahiptir. Bu nedenle boğa burcunda negatif güvensiz bir etki oluşturabilir.
Boğa - Yengeç: Yengeç burcu ekonomik ve fiziksel ayrım gözetmeden desteklerini sonuna kadar belli eden bir burçtur. En zor zamanınızda yanınızda olur. Yengeç ve boğa burçları, huzuru ve düzeni sevdiklerinden iyi anlaşırlar.
Boğa - Aslan: İkisi de ağırdan alan bir kişiliğe sahiptirler. Hayal kırıklığına uğramaktan fazlasıyla korkarlar. İki burçta Önyargılardan kurtulduğu sürece iyi anlaşırlar.
Boğa - Başak: Toprak gurubunun iki sabırlı burcunun karakteristik özellikleri benzerdir. Ve birbirleriyle uyumlulardır. Bu nedenle birbirleriyle iyi anlaşırlar.
Boğa - Terazi: Terazi burcu, konuşkan ve tanışmayı seven bir burçtur. Bu özellik Boğanın, Terazinin güvenirliğini anlayabilmesi için bir fırsattır.
Boğa - Akrep: Boğa öfkelendiği zaman, onu durdurmak zordur. Akrep sakin ve kışkırtıcıdır. İki burçta çok fazla kıskanç ve kindardır. Bu iki burcun anlaşması zor olabilir.
Boğa - Yay: Yay burcu, özgürlüğüne aşırı derecede düşkündür. Ne zaman nereye kaybolacağı belli olmaz. Bu durum Boğa burcunda güvensiz hissi uyandırabilir. Boğa burcu güvene ve aile bağlarına çok fazla önem verdiği için bu ikili arasındaki ilişkide sorun yaşanabilir.
Boğa - Oğlak: Boğa ve Oğlak burcu toprak grubunun temsilcilerindendir. Oğlak burcu çalışma odaklı ve hedeflerine her şeyden çok önem veren bir burçtur. Bu nedenle Boğa burcunun sevgi ve ilgi beklentisini yeteri kadar karşılayamayabilir. Eğer ikisi de aşık olur ve ilişkilerini her şeyden üstün tutarlarsa uyumlu bir çift olabilir. Aksi taktirde, Boğanın ilgi sever hali ile Oğlağın mesafeli tavrı ilişkide büyük sorunlara yol açacaktır.
Boğa - Kova: Kova burcu, idealist bir kişiliğe sahiptir. Boğa ve Kova arasında ciddi inatlaşmalar olabilir. İki burçta kendisini haklı gördüğü için karşı tarafın fikrini dinlemeye ve kabullenmeye tahammül edemeyebilir. Boğa burcu sakin bir yaşam isterken Kova burcu dışa dönük ve özgürlükçüdür. Bu nedenle iki tarafta birbirine ayak uyduramayıp ilişkide birbirlerini eleştirmeye başlarlar.
Boğa - Balık: Boğanın sabit fikirliliği ve balığın değişken hali zaman zaman sorunlara neden olabilir. Onun dışında, iki burçta ilişkide birbirlerine aşk ile bağlanırlar. Balık burcu; romantik, ince ruhlu ve hassastır. Balık burcu sevgiyi her zaman hissetmek ister. Sevdiğine her zaman özverili ve fedakar olan Boğa burcu, Balık burcunun duygularını besler. Boğa ile Balığın çok fazla ortak yönü vardır. Arada saygı sınırı aşılmadığı sürece çok mutlu ve uyumlu bir çift olurlar.
Asabiyim mesela demişsin. Bu zamanda kim asabi değil ki Allah aşkına. 😃 Ben şimdi çevremde gözlemlediğim kadarıyla özelliklerini yazacağım her iki burcunda. Hangi tarafa daha yakınsın yoksa ikisinin karışımı mısın? Bunu sen kendin çözeceksin artık.
Meşhur ikizler burcu özellikleri neler?
Ah ne çektim ben diye başlamak istiyorum aahaha. Çok kararsız olurlar. Kararsız kasım diyebiliriz onlara.. On kişiye sorarlar ama bir bakarsın yine kendi bildiklerini okurmuşlar.:)
Fikirleri çok değişkendir. Bugün kızdıkları şeye ertesi günü kızmazlar. Zaten o yüzden ikizler diyorlar ya çift ruhlular.
Kesinlikle Eski sevgililerini stalklarlar.. Nedense ne yapıyorlar? Ne ediyorlar çok meraklılar kuzenlerimden biliyorum.
Sevdikleri kıskanırlar ama kendileri özgür olmak isterler.
Kesinlikle işlerine geldiği gibi davranırlar. Ama kötü niyetli değiller.
Biraz da iyi şeyleri yazayım ya.:) Kendine en çok güvenen burçlardan biridir.
Girişkendir. Korkusuzdur.
Biraz umursamaz olduğu için aşk acısı pek çekmez. ( Bizim gibi değil yani)😁
Kesinlikle duygusal değildir. Mantıksal baktığı için hayat onlar için daha kolay olur.
Boğa burcu özellikleri nelerdir?
bir kere bizim gibi gurme bir burçtur ağzının tadını bilir yani. Nerde ne yenir çok iyi bilir.. Yemek yemeyi çok severler.
En takıntılı burçtur. Aklına takıldıysa onun dibine kadar öğrenmeden rahat etmez.. Senide rahat bırakmaz.:)
İyi giyinmeyi, her şeyin en iyisini almayı isterler. Marka düşkündürler.
Onlar için öncelik paradır. Bir şeyden bahsederken önce parasını söylerler.
Sevdikleri zaman dibine kadar severler. Aşıkları büyük olur. Sevdiklerini de çok mutlu ederler.
Aşırı derecede kıskançlar.. Bizde geçtiler bu konuda.
Sevdiklerini sıkarlar ama kendilerinin de kısıtlamasından hoşlanırlar.
Gezmeyi çok severler.
Gelelim en kötü huyuna insanları manipüle etmeyi çok severler. Eğer bir konuda sen onun işine yarayacaksan yanmışsın demektir.
Bunlar benim çevremdeki gözlemlerinden yaşadıklarımdan. İnşallah işine yarar.
21 Mayıs ikizler burcu oluyor, özellikleri zeki ve kıvrak zekalı, meraklı, iletişim sever yanları var, herkesle arası iyi olur ve çok güzel sohbet edebilirler, ben çok politik bir burç olarak görüyorum bunları herkesle iyi geçim sağladıkları için, bu nedenle kendilerini dilleri ile sevdiren yanları var, her burçta olduğu gibi kötü özellikleride var tabiki.
Bu burç dönümü değişkenliği 21-22-23 günlerinde doğan her burç için farklı oluyor. Tamamen kişinin haritasına bağlı. Dogum saati de mühim. Mutlaka güvenilir bir astrologa danışmak gerekir. Ama Acil olarak karakter analizi de yaparak bi işaret alabilirsin. İkizler gibi mi yoksa boğa gibi mi davranıyorsun?
Abim 21 Mayıs ve kesinlikle boğa tüm özellikleri mevcut. Tam bir öküz. Yemek yemeyi sevmesi sonra asosyalliği sevmesi. Sonra kesinlikle kesin olmadan adım atmaması. Düzenine bağlı oluşu. Eskiye bağlılığı ve dahası...
www.google.com/search Bak ne diyor eski ve yeni tarihler yilanci ne ayak bilmiyorum ama gecen sene degistigini duymustum degismesi palavraysa ikizlersin