Arkadaşlar iki aylık iran kedim var kuşağından şöyle pislik çıkıyor daha önce orydeemal kullandım şimdi yine böyle oldu kulağında ağrı felan YÖK sadece bu pislik çıkıyo önemli birşey mi yoksa hep temizleyim mi

Kendin temizlerken hem zarar verebilirsin hem de çubukla temizlemek sen 1 temizliyorsan 3 içeri iter. Hayvanların kulaklarında bir dikey bir yatay kanal vardır sen dik olana itiyorsun aşağı indikçe çıkması zorlaşır birikir. Enfeksiyona kadar gider sonunda ameliyat olması bile gerekebiliyor bu pislik durumu ilerlerse. Hayvanın kendisi baş sallama, kulağını fazla kaşıma gibi belirtiler gösteriyorsa mutlaka kulağına bakılması gerekiyor. Gerekirse pislik örneği alınır yıkama için solüsyon kullanılır ama hekimin yapması gerek bunları.
kulak kiri var normal. eyedrop al kulağını temizle arada bir
Temizlemene gerek yok kulak zarına zarar verebilirsin, kediler kendi kulağını temizleyebiliyor. Normal bir şey benim kedilerimde de oluyor korkulacak bir şey değil
Tam olarak resimdeki gibi oluyor mu gerçekten elim değince böyle toz gibi dağılıyor
Kediyi aldığımda daha önce temizlenmemişti kulakları ve simsiyahtı veterinere götürdüğüm de çok ilerlemiş demişti iğne vurup oridermyl kıllandırmıştı ama ve baya para almıştı para yuzagı olduğunu söyledi bazıları ama bu alıntıyı görünce korkuyorum kadının dedikleri geliyo aklıma ilerde beynine kadar ilerleye bilir felan demişti böyle hep getir demişti
Başka bir veterinere götür akıntı varsa sıkıntı olabilir ama normal kirse sorun yoktur. Benim kedim de aşılarını olduğu halde parazit kustuğunda her veterinere güvenilmemesi gerektiğini anlamıştım. Başka bir veterinere göster bakalım o ne diyecek ve aynı şeyi söylüyorsa fiyatını sor öğrenirsin para tuzağımı değil mi
Cevap
6Cevap
Kediyi götür bir röntgen çektir iranlılar içine ajanlık mahiyetinde çip koymuş olabilirler aman dikkat evdeki düşmana dönmesin😒😒😒
Bu sayfada dolaştikca kızların ne kadar pislik olduğunu gördüm görüyorum
aynen kanks
toz falan gelir normal bu
Ama her gün temizlediğim halde arada oluyo akıntı gibi
Lütfen gerçekten çok teşekkür ederim
Hayır hep evde çok iyi şekilde bakılıyor
bu neya bir bunu görmediğimiz kalmıştı
iğrenç kanks
veterinere götür
kedi işte olur öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar