18 yaşındayım hayattan bezdim ne yapmalıyım?

18 yaş ne ki diyceksiniz ama 40 yaşında birinin yaşadığı şeyleri yaşadım. Küçükken fakirdik annemle babam hep kavga ederlerdi ve babam içki içerdi annemi aldatırdı. Hatta babama kaç kardeşim var diye sormuştum bir keresinde o yaşta bir çocuk bu sorunun altında yatan anlamlarda ezilip kalıyo cidden. Neyse şu an babam ve durumumuz düzeldi sayılır. Yinede durumumuz iyi sayılmaz. Hep kendi odam olsun isterdim 8 sene geçti olmadı. Daracık odada kardeşimle beraber kalıyoruz. Sevdiğim çocuğa kavuşur gibi oldum oda olmadı 2 senedir konuşmuyoruz. En yakın 2 arkadaşım sevgilileri olunca bana ters davranmaya başladılar. Biriyle konuşmuyoruz biriyle aramız çok kötü. Ders desen şu an gerçekten iyi bir lisedeyim ama zorluk çekiyorum akrabalarımdan okumuş inanın 1kişi bile yok annem babam ilkokul mezunu. Sınıfta başka kimse yok ben gibi. Bakın okumamışlığı geçtim ama bilgi kültür edep adap sıfır. Aldatma desen var intihar desen var hapishaneye girenler desen var. Böyle bir hayatın içindeyim ve inanın sürükleniyorum. Dayanamıyorum. Sinir hastası oldum. Günah olmadığını bilmesem intihar etmek için 1 saniye bile düşünmem. Nolacak halim ilerde mi mutlu olucam o yüzden mi off
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yazmıycaktım ama yazıcam küçükken 5 akrabam tarafından tacize uğradım. Küçüklük aklıyla bir şey anlamadığım için ilk önceleri anlamamıştım. Büyüyünce anladım tacize uğradığımı. Hala yüzlerine bakıyorum. Buda b*ktan hayatımın en önemli parçası
18 yaşındayım hayattan bezdim ne yapmalıyım?