Sizce beli ince ve kalçası büyük kızlar itici midir ki kendimi cidden çok itici buluyorum normal bir soru sordum lütfen düzgün cevaplar verirseniz çok minnettar kalırım tek sorunun bu mu falan diceksinizdir büyük ihtimal yazmak cevap vermek istemiyorsanız vermeyin arkadaşlar :))
Seks düşünülür, tam o diğer erkeklere göredir bu kişi. :D Aşk, sevgi konusunda bahtsız olacaktır. Çünkü her erkek onunla yatmayı düşünür, sevilemeyecek...
Saçma değil, erkekleri biliyorum. :D Memesi büyük bir kadın, şanssızdır. Hep meme dikkat çeker, seksüel anlamda düşünür erkekler. Ben hariç, diğerlerini söylüyorum zaten. Benim gibi adamlar var ama az, bizler fiziksele bakmayız. Fark etmez.
hiç utanmıyor musunuz yaa. seni görünce midem kalktı. senin nasıl bir anan baban var ben çok merak ediyorum kusura bakma bunları kendine dedirttin. evet itici ve Çok kötüsün + kendin + vücudun!!!
Ya simdi akliyla degilde Şu an adini vermek istemdigimiz baska bir arkadasiyla dusunen erkekler icin itici olamaz :-) ama akli basinda adam icinde kiskancliktan kriz gecirme sebebi
En İyi Cevaplar